Creapure (Creatine Monohydrate), 1000 g

29.99€*

*Vključ. DDV

Creapure (Creatine Monohydrate), 1000 g

Kreatin Monohidrat (Creapure®) je širom sveta poznan kot najčistejši in najkvalitetnejši mikroniziran Kreatin Monohidrat na tržišču. Creapure®je edini Kreatin, ki je redno testiran in dokazano popolnoma čist ter brez nepotrebnih stranskih proizvodov, kot so na primer kreatinin (CRN), diciandiamid (DCD), dihidrotriazin (DGT) in Tiourea. Creapure®je 99.99% čisti Kreatin Monohidrat.

Koristi izdelka Kreatin Monohidrat (Creapure®)

Kreatin Monohidrat (Creapure®) dokazano izboljša vaše fizične sposobnosti, saj vas med visokointenzivno vadbo v intervalih oskrbuje z eksplozivno energijo.

Za koga je Kreatin Monohidrat (Creapure®) primeren?

Uživanje izdelka je priporočljivo ob ukvarjajnju s športi, ki zahtevajo visoko intenziteto eksplozivnih gibov, ter za športnike, kot so na primer bodybuilderji, dvigalci uteži in šprinterji.

Uporaba:

Z vodo zmešajte 5g izdelka, pretresite in zaužijte. Zaužijte 1 do 2 krat dnevno, za najboljše rezultate to storite tik pred in takoj po vadbi. Po 8 tednih prekinite z uporabo izdelka za en teden, nato pa začnite nov cikel osmih tednov redne uporabe.

Pakiranje:

Odmerek: 1 čajna žlička (5g)
Število odmerkov: 200 (1kg)

Hranilna  vrednost:

na 100g vsebuje 5g kreatin monohidrata

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

NEWSLETTER

Prijavi se na naš newsletter in ne zamudi novosti, akcij in najboljših ponudb v Sloveniji!


S prijavo na Newsletter se strinjam s pogoji uporabe in soglašam s prejemanjem promocijskih obvestil

Neispravan e-mail.


Vse pravice pridržane © Polleo Sport 2008 - 2021
Polleo sport d.o.o. | Miklošičeva cesta 16, 1000 Ljubljana, Slovenia | EMŠO: 8126232000 | DDV SI78586011 | MBS: 8126232000 | Trgovsko sodišče v Ljubljani, Slovenia