Zgibi in skleci na bradlji

Palica za zgibe in bradlja za dipse so odlična vadbena pripomomčka za zgornji del telesa. Odlični za vadbo doma.

Cena
Razpon: € -
Brand
Oprema
69.90€
Brezplačna dostava
Fiksno zidno vratilo čvrste konstrukcije i velike nosivosti. Namjenjeno je za korištenje u klubovima ili za osobnu uporabu. Ovo zidno vratilo za zgibove omogućuje efikasan trening gornjeg dijela tijela. Na vašu adresu dolazi u originalnom pakiranju..
Oprema
119.90€
Brezplačna dostava
Fiksna stenska podložna gred trdne konstrukcije in visoke nosilne zmogljivosti. Namenjena je za uporabo v klubih ali za osebno uporabo. Ta stenski sklep za sklepe, trebuha in potopitve omogoča učinkovit trening skoraj celega telesa. Na voljo je v ori..
Kineta
59.99€
Brezplačna dostava
Vzdržljiva in robustna gred za zgibe in druge vaje, ki se trajno vgradi na strop ali steno. Na voljo je z vsemi potrebnimi deli in navodili za namestitev. Dimenzije: razdalja med nosilci: 38 cm, oddaljenost od stene: 35 cm dolžina palice..
Oprema
39.99€
Brezplačna dostava
Fiksna stenska gred s trdno konstrukcijo in veliko nosilnostjo, kjer lahko izvajate osnovne vaje za hrbtne mišice in biceps. Dimenzije: oddaljenost od zidu: 38 cm širina: 100 cm prostor med nosilci : 50 cm Barva: črna mat Nosilnost: ..
Gymstick
129.00€
Brezplačna dostava
Večnamensko stensko stojalo vam omogočalo izvajanje različne vrst vaj, kot so: dvig trupa, dips, dvigovanje kolen in nog. Ne zahteva veliko prostora in je odličen za tiste, ki ne želijo imeti velike naprave v domu ali pa so omejeni s prostorom. St..
Oprema
26.00€
Perfect door gym / chin up bar za vadbo z lastno težo z 12 različnimi možnostmi prijema. Visokokakovosten simulator vam omogoča opravljanje vzgibov in sklec v različnih položajih za treniranje skoraj vseh mišičnih skupin. V trenutku se postavi in ods..
Gymstick
29.90€
Pas za dodajanje  dodatne obremenitve pri vajah za krepitev zgornjega dela telesa. pas ima nastavljivo verigo. Širok in ojačan zadnji del pasu za dodatno udobje in večje prileganje. ..
Atleticore
22.00€
Čeprav v bližini nimamo tekaške steze in nas ne vleče v fitnes, lahko zgornji del telesa krepimo tudi doma. Drog za dvigovanje telesa je namenjen vadbi mišic na rokah, hrbtu in prsih. Lastnosti: Izvajanje vzgibov in vaj za trebuh na vratih v..
Gymstick
26.99€
Trening s palico, ki se namesti na vrata, je eden od najbolj priljubljenih treningov, saj izjemno učinkovito krepi mišice zgornjega dela telesa. Trening s palico je izjemno učinkovit in popolnoma varen. Palico lahko na vrata pritrdite s pomočjo ok..
Atleticore
19.99€
Čeprav v bližini nimamo tekaške steze in nas ne vleče v fitnes, lahko zgornji del telesa krepimo tudi doma. Drog za dvigovanje telesa je namenjen vadbi mišic na rokah, hrbtu in prsih. Lastnosti: Izvajanje vzgibov na vratih vaše sobe  ..
Gymstick
490.00€
Brezplačna dostava
Klop za uteži Weight Bench 200 je primerna za rekreativce ter tudi tiste, ki se ukvarjajo z močnejšimi treningi moči. Zelo trpežna klop, ki se ne ziba vam omogoča, da ste osredotočeni zgolj na svoj trening. Oblazinjena klop s trpežnim površinskim mat..
Gymstick
69.99€
Brezplačna dostava
Paralele so primerne za izvajanje različnih gimnastičnih in fitnes vaj. S pomočjo vadbe na paralelah lahko okrepite moč telesa, ravnotežje in izoblikujete telo. Paralele imajo rdeč praškati premaz, ki omogoča boljši oprijem. Prav tako imajo ned..
Gymstick
49.99€
Brezplačna dostava
Palica za veso v zgibi omogoča več načinov oprijema za različne možnosti vadbe in se lahko namesti na steno ali strop.  V primeru pritrjevanja na strop imate več prostora za izvajanje vaj, kot so na primer vesa v zgibi z dvigovanjem nog ali upog..
Gymstick
299.00€
Brezplačna dostava
Kakovostna klop za komercialno uporabo. To klop lahko uporabljate s kombinacijo tudi težjih uteži, saj je zaradi svoje širine zelo čvrsta in udobna za uporabo. Klop ima tudi ročko in koleščka za lažje premikanje. Velikost izdelka (cm): 143 x 59..
Gymstick
95.00€
Brezplačna dostava
Kompaktna veličina ab bench klopi je odlična za učinkovit trening trebuha. Oblazinjena klop omogoča popolno udobje. Klopi se lahko prilagodi nagib (dostopne 4 opcije), kar vam omogoča večji izziv na treningu. Klop se lahko zloži in vam zavzame malo p..
Gymstick
35.00€
Večnamenski drog za dvigovanje je eden od najbolj priljubljenih fitnes pripomočkov za vadbo doma in v telovadnicah! Drog se lahko v nekaj sekundah pritrdi na katera koli standardna vrata brez raznih nosilcev. Drog lahko uporabljate tudi za izve..
Kineta
89.00€
Brezplačna dostava
Dip Stand stojalo za „dippse“ je idealno za uporabo doma ali v fitnesu. Omogoča enostavno in praktično krepitev zgornjega dela telesa. Narejen iz materiala, ki zagotavlja trajnost in vzdržljivost. Profesionalno stojalo za „dippse“ Enostavna m..
Sveltus
69.99€
Brezplačna dostava
Izboljšajte vaje za mišice zgornjega dela telesa in hrbta, ramena, triceps, biceps, trebuh itd. Za telovadbo ali domačo uporabo. Pritrditev vključena. SVT23347 ..
UFC
29.00€
Izvajajte sklece, zgibe, padce in še veliko več vaj Več podloženih položajev držanja Uporablja zasnovo ročice vrat, brez pritrdilnih vijakov Namesti se v nekaj sekundah Mere: 98 x 35,6 x 27,7 cm ..

NEWSLETTER

Prijavi se na naš newsletter in ne zamudi novosti, akcij in najboljših ponudb v Sloveniji!


S prijavo na Newsletter se strinjam s pogoji uporabe in soglašam s prejemanjem promocijskih obvestil

Neispravan e-mail.


Vse pravice pridržane © Polleo Sport 2008 - 2021
Polleo sport d.o.o. | Miklošičeva cesta 16, 1000 Ljubljana, Slovenia | EMŠO: 8126232000 | DDV SI78586011 | MBS: 8126232000 | Trgovsko sodišče v Ljubljani, Slovenia