Pliometrija in agilnost

V Polleo Sportu si lahko zagotoviš vse pripomočke potrebne za izboljšanje agilnosti ali ravnotežja.

Cena
Razpon: € -
Kategorija
Brand
Mere
Gymstick
39.99€
Brezplačna dostava
Lesena deska za ravnotežje je odlično orodje za razvoj ravnotežja, koordinacije in kondicije. Balansiranje na togi leseni deski učinkovito aktivira jedro in mišice v nogah. Uravnavanje na deski je presenetljivo težko in zahtevno. Deska je narejena..
Sveltus
21.99€
Cilj ravnotežne plošče je da stoji čim bolj vodoravno s tlemi. V tem primeru je več delov telesa usmerjenih v trening različnih mišičnih skupin. Če želite povečano težavnost, lahko na njej izvajate počepe ali podobne vaje. Izdelano iz lesa za..
UFC
25.00€
Idealno orodje za športni trening za izboljšanje agilnosti, hitrosti, moči nog in ravnotežja Lahko se uporablja za ogrevanje, hlajenje in številne gibe športnih treningov 10 kosov 15 "x 15" kvadratov, skupna dolžina 3,81 m Priloženi kovček z..
UFC
19.99€
Več vaj vam lahko pomaga izboljšati okretnost, pospeševanje in pojemanje toliko kot delo z UFC hitrostnimi stožci. Ta komplet vključuje 20 trpežnih stožcev (10 x rdečih in 10 x črnih) in vrhunski kovinski nosilec. Dve barvi pomagata zagotoviti večjo ..
UFC
25.00€
Idealno orodje za športni trening za izboljšanje hitrosti, pospeševanja, vzdržljivosti in moči nog 55-palčno padalo s premerom 190D iz poliestra z vodotesno prevleko Vključena torba in jermen Vključuje premium UFC maloprodajno embalažo ..
UFC
27.00€
Vadba ravnotežja in vaje za stabilnost jedra Protidrsna površina zagotavlja varen oprijem Vzdržljiv, visokokakovosten odlit material Mere: 10 x 40 cm Teža: 1,8 kg ..
Sveltus
34.99€
6 Heksogenalnih obročkov za agilnost, ki jih je mogoče uporabiti posamično, delno ali v celoti s preprosto povezavo zaponk, da ustvarite različne vaje za izboljšanje hitrosti, moči, gibčnosti in prožnosti. Uporaben v vajah z ovirami, ponuja nes..
Sveltus
19.99€
Nepogrešljiv pripomoček za ravnotežje. Zelo odporna površina. Nedrseča površina. Nastavljiva po višini. 3 možnosti višine: 6 cm, 7 cm in 8 cm. SVT23363 ..
Kineta
0.79€
Stožec za trening, za številne vadbe in označevanje. ..
Gymstick
29.90€
Oštevilčen set Speed Cone je odlična rešitev za fitnes opremo za različne osebne treninge, športne in kondicijske treninge  ter vadbe v boot camp-u. Te stožce ne samo, da jih lahko uporabimo kot označevalce, ampak lahko oštevilčene stožce uporab..
Gymstick
39.90€
Speed resistance padalci pri “odskokih” na hitro ustvarjajo vleko, potrebno za trening športnikov, da se močneje potisnejo in s tem  dosežejo večjo hitrost. Z tako vadbo pridobite na hitrosti, moči in eksplozivnosti z dodajanjem dodatnega trenin..
Gymstick
39.90€
Trening hitrostnih lestev bo hitro izboljšal pospeševanje, eksplozivnost,bočno hitrost in sposobnost spreminjanja smeri, hkrati pa izboljšal ravnotežje, ritem in nadzor telesa. Te temeljne veščine so ključne za vsakega športnika, ki želi povečati svo..
Gymstick
24.90€ 18.67€
Primerna za trening za mišice spodnjega dela telesa. Večnamensko orodje za hitrost in moč ali preprosto preprosto za pospeševanje in rehabilitacijo spodnjega predela kolena in kvadricepsov. Pasovi za nastavitev  so zasnovani tako, da jih je mogo..
Gymstick
69.90€
Brezplačna dostava
Pospeševalec hitrosti maksimira gibe, ki so specifični za športe  pri katerih krepimo moč,vzdržljivost in eksplozivnost.  Popolnoma prevlečena cev za vzdržljivost  se razteza proti gibanju, da ustvari gibe ali pa vas potegne skupa saj..
Oprema
205.00€
Brezplačna dostava
Soft Plyo Box 90x75x60 cm je večnamenska alternativa klasičnim plyometričnim škatlam, ki vam bodo pomagale pri treningu skočnosti. Te mehke, a vendar stabilne kakovostne pliometrične škatle so oblečene s PVC materialom, imajo pa tudi ročaje..
Kineta
7.99€
Reakcijska žogica se dinamično in nepredvidljivo odbija od tal in je prvi korak k razvoju eksplozivnih sposobnosti, izboljšanju koordinacije, reakcijskega časa in zaznavanja globine. Izdelana je iz trpežne gume. ..
Gymstick
8.99€
Reakcijska žogica se dinamično in nepredvidljivo odbija od tal in je prvi korak k razvoju eksplozivnih sposobnosti, izboljšanju koordinacije, reakcijskega časa in zaznavanja globine. Z reakcijsko žogo lahko vadite sami, v parih ali skupinah. Lahko..
Oprema
87.99€
Brezplačna dostava
Najbolj priljubljen rekvizit za trening ravnotežja, izboljšanje koordinacije in krepitev mišic za stabilizacijo trupa. Ima pomembno vlogo tako v medicini, kot tudi za specifične treninge posameznih športov. Ploščati del žoge je prekrit s peno, ki pre..
Kineta
4.99€
Odlični za postavljanje poligona, koordinacijskega treninga ter razvoj hitrosti in gibčnosti. 5 živahnih barv Nizek profil zmanjšuje možnost poškodbe Fleksibilnost Premer: 20 cm ..
Primal Strength
1,150.00€
Brezplačna dostava
Vsestranski izdelek za fitnes s katerim lahko razvijete eksplozivno moč in hitrost. Škatle iz mehkega materiala so na voljo v 5 različnih višinah: 7,62 cm (3 inches), 15,24 cm (6 inches), 30,48 cm (12 inches), 45,72 cm (18 inches) in 60,96 cm (..

NEWSLETTER

Prijavi se na naš newsletter in ne zamudi novosti, akcij in najboljših ponudb v Sloveniji!


S prijavo na Newsletter se strinjam s pogoji uporabe in soglašam s prejemanjem promocijskih obvestil

Neispravan e-mail.


Vse pravice pridržane © Polleo Sport 2008 - 2021
Polleo sport d.o.o. | Miklošičeva cesta 16, 1000 Ljubljana, Slovenia | EMŠO: 8126232000 | DDV SI78586011 | MBS: 8126232000 | Trgovsko sodišče v Ljubljani, Slovenia