Imuniteta

Vse za krepitev imunskega sistema.Priskrbi si dodatke k prehrani, ki ti bodo pomagali, da ojačaš svoj imunski sistem ter se obvaruješ pred virusi.

Filtriraj
Cena
Razpon: 15.99 € - 44.99
Brand
Ne vsebuje
Pakiranje
Immune Boost, 30 kapsul
Natrol
26.99€
Kako Natrol Immune Boost krepi vaš imunski sistem? Natrol Immune Boost vsebuje klinično preizkušene sestavine, ki pomagajo telesu da se brani. Glavna sestavina je Epicor, ki uravnava delovanje in krepi naravno odpornost organizma. Epicor deluje z ..
Scitec Mega Ginseng, 100 kapsul
Scitec Nutrition
15.99€
Scitec Korejski Ginseng Korejski ginseng naravno vsebuje komponente kot so ginsenosidi in flavonoidi, kateri so bioaktivne sestavine in se tradicionalno uporabljajo za izboljšanje mentalnih in fizičnih zmogljivosti. Uporaba: Vzemite 1 servir..
Matični mleček je v prvi vrsti zasnovan kot hrana matice (matice čebele) skozi vse življenje in ga pridelujejo mlade čebele. Vitalnost in dolgoživost ter izjemna plodnost matice, ki živi 4 do 5 let v primerjavi s 5 do 6 tedni, kolikor živijo čebele d..
Colostrum Powder, 85 g
Now Foods
24.99€
Kolostrum je hranilna tekočina, ki jo sesalci proizvedejo kot hrano za novorojenčka v nekaj dneh po rojstvu, preden se začne proizvodnja mleka. Ta prehranski dodatek, pridobljen iz goveda, ponuja številne biološko aktivne beljakovine, vključno z i..
Animal Immune Pak - 30 paketov
Universal Nutrition
44.99€
Brezplačna dostava
Noben dodatek ne bo ozdravil ali preprečil bolezni. Če pa ohranite močan imunski sistem, vas le-ta lahko zaščiti pred njimi. V teh izjemnih časih je Animal hitro zbral najmočnejše materiale za imunsko podporo in sestavil močan imunski izdelek, imenov..
Immunity+ NAC 1000, 60 kapsula
Leovital
22.00€
Učinkovit in pomemben dodatek! Cistein je aminokislina, osnovna sestavina beljakovin v telesu. Vzemana kot dodatek v obliki N-acetil-L-cisteina (NAC), ki ga telo pretvori v cistein. Cistein je ena od proaterogenih aminokislin, ki so gradniki belja..

NEWSLETTER

Prijavi se na naš newsletter in ne zamudi novosti, akcij in najboljših ponudb v Sloveniji!


S prijavo na Newsletter se strinjam s pogoji uporabe in soglašam s prejemanjem promocijskih obvestil

Neispravan e-mail.


Vse pravice pridržane © Polleo Sport 2008 - 2021
Polleo sport d.o.o. | Miklošičeva cesta 16, 1000 Ljubljana, Slovenia | EMŠO: 8126232000 | DDV SI78586011 | MBS: 8126232000 | Trgovsko sodišče v Ljubljani, Slovenia