Magnezij

Magnezij prispeva k zmanjšanju utrujenosti ter normalni funkciji živčnega sisitema in mišic.

Cena
Razpon: € -
Brand
Pakiranje
Scitec Nutrition
16.99€
 Lastnosti: Pomaga pri optimiziranju energije in reduciranju utrujenosti 250 mg magnezija po obroku! Okrepljen s 120 mg vitamina C! 40 obrokov v plastenki! Ta formula vsebuje 250 mg C vitamina. Vitamin C pomaga zaščititi celice pre..
ProAction
10.49€
Magnesio e Potassio je prehransko dopolnilo s kreatinom v priročnih vrečkah, zasnovanih za ravnovesje elektrolitov. Uporaben za obnavljanje tekočin in soli, izgubljenih med in po fizičnem naporu. Uporaba: Vsebino vrečke zmešajte v 200 ml vode i..
Sallant
4.49€
Nigari, derivat morske soli, je popolnoma naraven in ekološko čist proizvod, ki se pridobiva iz morskih globin. Vsebuje več kot 95% magnezijevega klorida in je poznan po številnih dobrobitih za človeški organizem.  Imate pomanjkanje energije ..
Orgona Superfood
3.99€
Nigari, derivat morske soli, je popolnoma naraven in ekološko čist proizvod, ki se pridobiva iz morskih globin. Vsebuje več kot 95% magnezijevega klorida, a je poznan po številnih dobrobitih za človeški organizem.  Imate pomanjkanje energije al..
ProAction
2.19€
Mineral Plus Magnezij + Kalij je izotonično prehransko dopolnilo na bazi magnezija, kalija in karnitina, pripravljen za popolno hidracijo in regeneracijo. Uporaba: Priporočljivo je konzumirati 2 gela na dan, med telesno aktivnostjo. Navedba:..
Dietpharm
8.99€
Prehranski dodatek z 400 mg magnezija ki vsebuje vitamine B6, B1 in B12. Ker je pomanjkanje magnezija zaradi različnih načinov življenja, in prehranskih navad razmeroma pogosto, ki se manifestira skozi različne bolezni, je Dietpharm razvil še en i..
Dietpharm
7.99€
Prehransko dopolnilo v obliki zrnc, ki vsebuje magnezij iz treh kemijskih oblik: magnezijev citrat, magnezijev bisglicinat in magnezijev oksid. Zrnca se nanesejo neposredno v usta, da se ne raztopijo v vodi (tekočini). Magnezij prispeva k ravno..
Twinlab
12.99€
Magnezij Magnezij v telesu se večinoma nahaja v kosteh in zobeh (zagotavlja trdnost zobne sklenine) in približno 30% v mehkih tkivih in telesnih tekočinah znotraj celic, kjer aktivira encime metabolizma ogljikovih hidratov in beljakovin. Magnezij..
Dietpharm
10.49€
Za zdravje živčnega sistema Magnezij in vitamin b6 prispevata k normalnemu delovanju živčnega sistema. Magnezij prispeva k normalni mišični funkciji. Magnezij in vitamin b6 prispevata k normalni psihološki funkciji, zmanjšata utrujenost in iz..
Dietpharm
8.99€
Prehranski dodatek z magnezijem, vitaminom C in B6 Magnezij in vitamin b6 prispevata k normalnemu delovanju živčnega sistema. Magnezij prispeva k normalni mišični funkciji. Magnezij in vitamin b6 prispevata k normalni psihološki funkciji, z..
Leovital
11.00€
Najboljši partner v boju proti utrujenosti in izčrpanosti! Magnezij je pomemben mineral za človeški organizem. Potreben je za delo na več kot treh encimih in je vključeno v skoraj vse vitalne procese telesa (pridobivanje energije - sinteza ATP, si..
Multipower
23.99€
Tekoči magnezij v obliki magnezijevega citrata hitro preide v kri in mišice, da zadovolji povečane potrebe po magneziju med intenzivnim treningom. To igra pomembno vlogo pri krčenju mišic, pomanjkanje pa lahko povzroči bolečine v mišicah in mišične k..
Leovital
18.00€
Hitrejša in boljša uporabnost v organizmu! Ker magnezij pozitivno vpliva na fizično in psihično stanje, so farmaceuti in nutricionisti oblikovali Leovital Magnezij Citrat. Magnezij je vključen v različne encimske reakcije, ki so bistvene za števil..
Now Foods
22.90€
Magnezij je bistveni mineral velikega pomena za človeško telo. Potreben je za delo več kot tristo encimov in je vključen v skoraj vse vitalne procese organizma. Magnezij ima tudi gradbeno vlogo – sodeluje v izgradnji kosti, celičnih membrane in kr..
Now Foods
19.99€
Magnezij je mineral, ki je ključnega pomena za proizvodnjo energije in presnovo, krčenje mišic, prenos živčnega impulza in mineralizacijo kosti. Za približno 300 encimov je potreben kofaktor. Med reakcijami, ki jih katalizirajo ti encimi, so sinteza ..
Now Foods
23.90€
Magnezij je bistveni mineral velikega pomena za človeški organizem. Potreben je za delovanje več kot tristo encimov in je vključen v skoraj vse vitalne procese organizma. Magnezij ima tudi gradbeno vlogo – sodeluje pri gradnji kosti, celičnih memb..
QNT
1.49€
Zmanjšanje utrujenosti Normalno delovanje mišic Sinteza beljakovin in vzdrževanje normalne kostne mase Uporaba: Konzumirati 1/2 plasteničke / 8 čajnih žlički (40 ml) enkrat dnevno. Navedba: Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za ura..
Now Foods
24.99€
Z minerali v sledovih 400 mg magnezija v treh obrokih Sledi ionskim mineralom Tekoči magnezij z minerali v sledovih je naravni koncentrat mineralov, pridobljenih iz Velikega slanega jezera in pridobljenih z lastnim postopkom sončnega izhl..
Natrol
12.99€
Magnezij v tabletah za žvečenje z visoko absorbcijo. Tablete so dobrega okusa in za jemanje ni potrebna voda.  Dimagnezij malat se jemlje kot biološko najaktivnejši izvor magnezija. Lastnosti: SmartAbsorb tablete za žvečenje Okus ..

NEWSLETTER

Prijavi se na naš newsletter in ne zamudi novosti, akcij in najboljših ponudb v Sloveniji!


S prijavo na Newsletter se strinjam s pogoji uporabe in soglašam s prejemanjem promocijskih obvestil

Neispravan e-mail.


Vse pravice pridržane © Polleo Sport 2008 - 2021
Polleo sport d.o.o. | Miklošičeva cesta 16, 1000 Ljubljana, Slovenia | EMŠO: 8126232000 | DDV SI78586011 | MBS: 8126232000 | Trgovsko sodišče v Ljubljani, Slovenia