Encimi in probiotiki

Encimi in probiotiki pomagajo pri povečanju imunske odpornosti, alergijah, utrujenosti in pri prebavnih motnjah. V Polleo Sportu jih najdeš v kapsulah.

Cena
Razpon: € -
Brand
Pakiranje
Twinlab
14.99€
Prehransko dopolnilo za izboljšanje presnove Zmogljiva formula vseh potrebnih encimov, ki opravljajo encimske funkcije prebavil. Vsebuje proteazo, ki pripomore pri prebavi in razgradnji beljakovin na aminokisline, lipazo za razčlenitev maščob in a..
Now Foods
21.90€
NOW® Probiotic-10 ™ ponuja uravnotežen nabor živih organizmov oziroma probiotikov. Skrbeli bodo za pravilno delovanje prebavnega trakta, vzdrževali zdravo črevesno mikrofloro ter sodelovali v procesu detoksikacije. Probiotic-10 ™ uporablja vrste bakt..
Now Foods
19.99€
Kidney Cleanse je mešanica zelišč, ki jo zeliščarji tradicionalno uporabljajo za podporo normalnih filtrirnih funkcij ledvic, za spodbujanje pravilnega izločanja tekočine in za vzdrževanje zdravega okolja z urinalnim traktom. Zdravi sečni trakt je..
Myprotein
9.99€
Inulin je topna dietna vlaknina, ki jo pridobivajo iz korenine cikorije. Kot vodotopen prah jo lahko dodate katerikoli hrani ali pijači in tako dodate vir vlaknin v vaš jedilnik. 100% naravni inulin bo povišal vaš dnevni vnos vlaknin in pripomogel k ..
Now Foods
19.99€
Gluten Digest z BioCore DPP IV je celovita mešanica encimov, oblikovanih za spodbujanje popolne prebave žitaric. DPP IV (Dipeptidil peptidaza IV) je edinstven encim s specifično aktivnostjo proti značilnim prolinskim vezam, ki jih najdemo v žitnih be..
Natrol
10.99€
Diggest Support prispeva k zdravju in dobremu počutju s tem, da lagodno vpliva na vašo prebavo.  Funkcije:  •    Prispeva k zdravju prebavnega trakta •    Pomaga pri prebavi beljakovin, maščob in ogljiko..
Life Time
12.99€
Dodatek prehrani za izboljšanje metabolizma. Encim največje čistoče, proetaza dobljena iz ananasa. Priporoča se pri slabi prebavljivosti hrane. Kot suplement ima večstranski pomen - pripomore pri slabi prebavljivosti, napihnjenosti, do tega..

NEWSLETTER

Prijavi se na naš newsletter in ne zamudi novosti, akcij in najboljših ponudb v Sloveniji!


S prijavo na Newsletter se strinjam s pogoji uporabe in soglašam s prejemanjem promocijskih obvestil

Neispravan e-mail.


Vse pravice pridržane © Polleo Sport 2008 - 2021
Polleo sport d.o.o. | Miklošičeva cesta 16, 1000 Ljubljana, Slovenia | EMŠO: 8126232000 | DDV SI78586011 | MBS: 8126232000 | Trgovsko sodišče v Ljubljani, Slovenia