O nas

Polleo Sport je največja specializirana veriga trgovin športne in zdrave prehrane za športnike, rekreativce in ljudi, ki jim je zdravje na prvem mestu. V naših trgovinah najdete visoko izobražene osebe, ki vam bodo ponudile nasvete o tem kako lahko živite aktivnejše življenje, se prehranjujete zdravo in dosežete svoje bodisi športne, ali osebne, cilje še hitreje in varneje. Naše ožje področje specializacije so proizvodi športne prehrane in ostali dodatki k prehrani, kateri poleg pravilnih in pravočasnih nasvetov našega strokovnega osebja (nutricista, trenerja, športnika) postajajo glavno orodje pri doseganju vaših ciljev.

Naša misija

Izobraziti ljudi o pomembnosti aktivnega življenja, za kvalitetno življenje brez bolezni, debelosti in kompleksov. Izobraziti naše kupce o prehrambenih dopolnilih, ki niso "prepovedana sredstva", temveč delujejo kot pomočnik, ko želitjo maksimizirati svoj trud pri treningih in prehrani.

Poudariti, da športni duh živi v vsakem posamezniku.

Identiteta

Naš logotip je dinamičen, profesionalen in konstantno stremi k napredku. Tako kot mi.
Naša maskota Leo je moder lev. Unikaten, moderen in želi živeti kvalitetnejše tako kot naši uporabniki.

Nagrade in priznanja

SUPERBRANDS

Sb

Mednarodna organizacija Superbrands je edina svetovna neodvisna avtoriteta na področju brandinga. Ta je prisotna v 82 državah po vsem svetu. Kot organizacija, ki temelji na identifikaciji in imenovanju izjemnih tržnih znamk, Superbrands analizira doseganja določenih blagovnih znamk, in priznava tiste, ki ustvarjajo več kot njihova konkurenca ter jih nagrajuje z zelo priznanim Superbrands statusom. V petnajstih letih obstajanja je Superbrands  postal priznan kot merilo uspešnosti posameznih blagovnih znamk, in kot sama organizacija je priznana kot globalen organ za blagovne znamke. Osrednji del programa je sestavljen iz neodvisnih in prostovoljnih delov , kateri je sestavljen iz poslovnih in marketinških strokovnjakov ter predstavnikov medijev. Na začetku vsakega programa lokalne raziskovalne agencije sestavijo seznam blagovnih znamk na trgu, z uporabo lokalnih virov in statističnih podatkov o marketinških aktivnostih in ozaveščanju potrošnikov  tako sestavijo bazo blagovnih znamk, ki se pošljejo neodvisni komisiji, katere naloga je oceniti naštete blagovne znamke . Superbrands predstavljajo tiste tržno znamko, ki nudi pomembne prepoznavne čustvene in oprijemljive vrednosti. Superbrands mora predstavljati: kakovost, zanesljivost, prepoznavnost, čustveni naboj. Polleo Sport je ponosen,  da je že od leta 2013 nosilec tega prestižnega certifikata, ki potrjuje kakovost in zanesljivost naše blagovne znamke!

GREEN SUPERBRANDS

sbg

Green Superbrands je nova oznaka, ki jo podeljuje Superbrands organizacija. Zelena Superbrands oznaka predstavlja nov in inovativen način priporočil blagovne znamke kupcem, ki so bolj na osveščeni z vidika okoljske in družbene odgovornosti. Z obstoječimi Superbrands oznakami je uvedeno dodatno merilo okoljske odgovornosti. Zelena Superbrands je na voljo samo blagovnih znamk z visoko okoljsko ozaveščenost.Green Superbrands je nagrada podjetjem, ki kažejo visoko okoljsko ozaveščenost in skrb za okolje in si kot taka zaslužijo to dragoceno zeleno priznanje in Polleo Sport je od leta 2013 med Green Superbrands izbranci.

QUDAL

Sb

Nagrada Qudal označuje najvišjo stopnjo kakovosti v panogi in se lahko podeli le eni blagovni znamki v vsaki tržni kategoriji. Polleo Sport je prejel medaljo Qudal v kategoriji »Trgovina za prodajo pijač in prehranskih dopolnil za športnike«.

BEST BUY AWARD

Sb

Polleo Sport je nosilec medalje Best Buy Award, kot najboljša blagovna znamka v kategoriji športnih pijač in prehranskih dopolnil za športnike. Best Buy Award je najprestižnejša medalja, ki se podeljuje blagovni znamki, ki v določeni kategoriji ponuja odlično kakovost za najboljšo ceno.

BISNODE AAA

Zakaj je pomembno, da bi dobili certifikat potrjene ocene odličnosti? Nad vsem tem je to priznanje  odličnosti rezultat dolgoletnega sistematičnega in kakovostnega dela, katerega dobitnika te nagrade uvršča na sam vrh domačega gospodarstva, ob boku podjetij iz Evropske unije, saj se uporabljajo enako stroge in preizkušene kriterije. Certificiranje podjetij (bonitetna izvrstnost) je dolgoletna mednarodna praksa, da nosilci certifikata potrdijo ugled in prednost pri izboru v primerjavi z drugimi podjetji v segmentu poslovanja. Hkrati njihovim strankam ali partnerjem potrjujejo varnost poslovanja tako z vidika finančne zmogljivosti kot tudi z vidika odgovornosti. Posedovanje potrdila o bonitetni odličnosti je pomembno pri praktični uporabi, pri dokazovanju njihove kakovost in konkurenčnost zainteresiranih strani, potencialnih partnerjev. Je lta 2013 in 2014  Polleo Sport  sprejel ta certifikat.

Mi smo Polleo Sport, specializirana in priznana veriga trgovin polni dobrih nasvetov, izdelkov in somišljenikov, ki skrbijo za vas!

 

Osnovni podatki

Polleo Sport d.o.o.

Sedež
Miklošičeva cesta 16
1000 Ljubljana
Slovenia

Podatki o banki
Banka Koper
IBAN: SI56101000054452594
BIC: BAKOSI2X

Podatki o podjetju
DDV: SI78586011
Trgovsko sodišče v Ljubljani, Slovenia
Matična številka: 8126232000

Temeljni kapital podjetja znaša: 7.500,00 EUR

Kontakt:
E-mail: shop@polleosport.si
Tel: 068 671 428

 

Polleo Sport Slovenia je del Polleo Group

 

Osnovni podatki

Polleo Adria d.o.o.

Sedež:
Samoborska cesta 134
10000 Zagreb
Hrvaška

Podatki o banki
Banka Koper
IBAN: SI56101000054452594
BIC: BAKOSI2X

Podatki o podjetju
DDV: SI76858812
Trgovsko sodišče v Zagrebu, Hrvaška
Matična številka: 08760884

Temeljni kapital podjetja znaša 956.000 EUR.

Kontakt:
E-mail: shop@polleosport.si
Tel: 068 671 428

NEWSLETTER

Prijavi se na naš newsletter in ne zamudi novosti, akcij in najboljših ponudb v Sloveniji!

Leo Club - Loyalty kartica

Vse pravice pridržane © Polleo Sport 2008 - 2023
Polleo sport d.o.o. | Miklošičeva cesta 16, 1000 Ljubljana, Slovenia | EMŠO: 8126232000 | DDV SI78586011 | MBS: 8126232000 | Trgovsko sodišče v Ljubljani, Slovenia