Izjava o dajanju soglasja za obdelavo osebnih podatkov

Polleo Adria d.o.o., OIB: 12791380945, Zagreb, Samoborska cesta 134 ("Polleo"), kot Upravljalec zbirke osebnih podatkov, Vas obvešča, da so Vaši osebni podatki poslani s spletne strani www.polleosport.si (naprej v besedilu "spletna stran") in bodo obdelani.

 

S sprejetjem te Izjave se šteje, da prostovoljno in izrecno dajete soglasje za zbiranje in nadaljnjo obdelavo Vaših osebnih podatkov, odstopljenih Polleu kot uporabniku, preko teh spletnih strani za namene, ki so tukaj izrecno navedeni. Gre za prostovoljno dajanje podatkov, in te Izjave niste dolžni sprejeti odnosno niste dolžni vnašati svojih osebnih podatkov v enega od obrazcev za prijavo, dostopnih na teh spletnih straneh.

 

S sprejetjem te Izjave in dajanjem Vaših osebnih podatkov z vnosom se šteje, da soglašate z obdelavo slednjih v marketinške namene (dostavljanje informacij, ponudb in promocijskih materialov o Polleovih produktih in/ali storitvah, izboljšanje oglaševanja Pollea in raziskovanje tržišča).

 

Polleo bo z Vašimi osebnimi podatki ravnal skladno s Splošno uredbo o varstvu podatkov, ki jo lahko preberete tukaj. skladno s Politiko zasebnosti in piškotkov, ki jo lahko preberete tukaj. ter skladno z drugimi veljavnimi predpisi Republike Slovenije, a vedno z uporabo ustreznih tehničnih in varnostnih ukrepov za zaščito osebnih podatkov proti nepooblaščenemu dostopu, zlorabi, razkrivanju, izgubi ali uničenju. Polleo varuje zasebnost svojih uporabnikov in obiskovalcev spletnih strani, ščiti zaupnost Vaših osebnih podatkov ter omogoča dostop in posredovanje osebnih podatkov samo tistim svojim zaposlenim, ki navedene potrebujejo za izvajanje svojih poslovnih aktivnosti, tretjim osebam pa samo v zakonsko dovoljenih primerih.

 

Poudarjamo, da lahko kadarkoli - v celoti ali delno - brezplačno in brez obrazložitve odstopite od danega soglasja in zahtevate prekinitev obdelovanja Vaših osebnih podatkov in marketinških aktivnosti, usmerjenih proti Vam. Preklic soglasja lahko predložite osebno v katerikoli Polleovi poslovalnici, po pošti na zgoraj navedeni naslov, ali po e-pošti na naslov: zascitapodatkov@polleosport.si.

 

Prosimo Vas, da pazljivo preberete to Izjavo. S sprejetjem te Izjave in dajanjem Vaših osebnih podatkov prek teh spletnih strani potrjujete, da ste le-to prebrali in razumeli, ter dovoljujete Polleu obdelovanje in uporabo Vaših osebnih podatkov za namene raziskave tržišča, pošiljanja informacij, ponudb in promocijskih materialov o novih storitvah in/ali produktih. S tem izrecno izjavljate, da ste starejši od 16 let.

NEWSLETTER

Prijavi se na naš newsletter in ne zamudi novosti, akcij in najboljših ponudb v Sloveniji!

Leo Club - Loyalty kartica

Vse pravice pridržane © Polleo Sport 2008 - 2024
Polleo sport d.o.o. | Miklošičeva cesta 16, 1000 Ljubljana, Slovenia | EMŠO: 8126232000 | DDV SI78586011 | MBS: 8126232000 | Trgovsko sodišče v Ljubljani, Slovenia