Kreatin etil ester

Kreatin etil ester je učinkovitejša različica bolj priljubljenega prehranskega dopolnila, kreatin monohidrata. Ker se kreatin monohidrat veže na estrske soli, ga telo na splošno lažje absorbira v kombinaciji z alternativnimi viri. Namenjen je predvsem tistim, ki se ukvarjajo z vadbo za moč in želijo povečati svoje atletske zmogljivosti. To so področja, kjer se je tudi monohidrat izkazal za zelo učinkovitega, vendar je kreatin etil ester učinkovitejši zaradi svoje sposobnosti, da ga telo bolje in hitreje absorbira. Študije so pokazale, da je 30 do 40-krat učinkovitejši od klasičnega monohidrata.

Kreatin etil ester spodbuja hitro absorpcijo ATP (adenozin trifosfata) v mišicah, kar olajša pretvorbo puste mišične mase, poveča moč in eksplozivnost. Ker je zelo enostaven za uporabo in zagotavlja izjemne rezultate, je najboljša izbira za vsakogar, ki želi izboljšati svojo telesno in športno zmogljivost, hkrati pa ni stranskih učinkov. Nekatere osnovne prednosti kreatin etil estra pred monohidratom so v tem, da so za dosego enakega učinka potrebni veliko manjši odmerki.

Filtriraj
Cena
Razpon: 34 € - 35
Brand
Ne vsebuje
Okus
Pakiranje
Prostornina/Teža
C2 Elite Creaethyl, 120 kapsul
Me:First
34.99 €

NEWSLETTER

Prijavi se na naš newsletter in ne zamudi novosti, akcij in najboljših ponudb v Sloveniji!

Leo Club - Loyalty kartica

Vse pravice pridržane © Polleo Sport 2008 - 2023
Polleo sport d.o.o. | Miklošičeva cesta 16, 1000 Ljubljana, Slovenia | EMŠO: 8126232000 | DDV SI78586011 | MBS: 8126232000 | Trgovsko sodišče v Ljubljani, Slovenia