Sveče

Naravne dišeče sveče bodo vaš dom napolnile s svežino in vam pomagale, da se po naporem dnevu sprostite. Dišeče sveče različnih vonjem in dizajna.

Cena
Razpon: € -
Brand
Zoe Home
10.90€
Transportiraj se v tropske kraje! Sveča Tropical Morning daje citrusni pridih tvojem domu, a nota morske soli dočara vonj tropskih krajev. Začnite dan s posebnim občutkom topline in ugodja ali se sprostite po dolgem in napornem dnevu. Sveča Zoe da..
Zoe Home
10.90€
Prepustite se občutku sproščanja! Vnesite ugodje in toplino v svoj dom z dišečo svečo Soul Spa. Sproščujoč vonj vanilje bo potoval po vseh sobah vašega doma. Začnite dan s posebnim občutkom topline in ugodja ali se sprostite po dolgem in napornem ..
Zoe Home
8.90€
Prebudi občutek pozitive z nežnim vonjem vrtnice! Dišeča sveča Garden Rose spominja na vonj rožnega vrta v polnem razcvetu. Uživajte v notah vrtnic in se po dolgem dnevu sprostite ob svoji najljubši knjigi. Sveča Zoe vam daje občutek sproščenosti ..
Zoe Home
8.90€
Občuti vonj češnje! Oživite svojo dušo in telo z dišečo svečo na osnovi češnjevih cvetov in odpotujte v vonj pomladi. Začnite dan s posebnim občutkom topline in ugodja ali se sprostite po dolgem in napornem dnevu. Sveča Zoe daje poživljajočo sveži..
Zoe Home
8.90€
Prepustite se magičnem trenutku! Naj se v vaš dom prikrade čaroben trenutek in se prepustite dišeči rapsodiji sveče ZOE. Sočen, svež in vesel vonj sveče po pomaranči bo prevladoval v vsaki sobi vašega doma. Začnite dan s posebno izkušnjo sveži..
Zoe Home
8.90€
Prebudite svoje čute z eksotičnimi notami! Naj se v vaš dom prikrade čaroben trenutek in se prepustite dišeči rapsodiji sveče ZOE. Sočen, svež in vesel vonj te tropske sveče bo prevladoval v vsaki sobi vašega doma. Začnite dan s posebno izkušn..
Zoe Home
8.90€
Prepustite se egzotičnem vonju svežine! Naj se v vaš dom prikrade čaroben trenutek in prepustite se dišeči rapsodiji sveče ZOE. Sočen, svež in vesel vonj te citrusne sveče bo prevladoval v vsaki sobi vašega doma. Začnite dan s posebno izkušnjo..
Zoe Home
12.90€
Izbrana dišeča harmonija, ustvarjena za vas! Vso veselje in užitek za duh in telo je pretočeno v izbrane dišeče note ZOE sveč. Sočen in svež vonj pomaranče bo deloval kot spodbuda za energijo, ki bo prebudila aromo poletja. Začnite dan s posebn..

NEWSLETTER

Prijavi se na naš newsletter in ne zamudi novosti, akcij in najboljših ponudb v Sloveniji!


S prijavo na Newsletter se strinjam s pogoji uporabe in soglašam s prejemanjem promocijskih obvestil

Neispravan e-mail.


Vse pravice pridržane © Polleo Sport 2008 - 2021
Polleo sport d.o.o. | Miklošičeva cesta 16, 1000 Ljubljana, Slovenia | EMŠO: 8126232000 | DDV SI78586011 | MBS: 8126232000 | Trgovsko sodišče v Ljubljani, Slovenia