Uteži za zapestje / gležnje

Kakovostne uteži za gležnje in zapestje različne teže po najnižji ceni. 0,5 kg ✓ 1kg ✓ 1,5 kg ✓ 2 kg ✓

Cena
Razpon: € -
Brand
Teža
Področje
Kineta
15.99€
Izdelane so iz neoprena in zagotavljajo popolno prileganje. Luknja za palec zagotavlja, da utež ostane na svojem mestu tudi pri najbolj zahtevnih vajah. Pakiranje: 1 par uteži za roke - 1 kg ..
Kineta
9.99€
Izdelane so iz neoprena in zagotavljajo popolno prileganje. Luknja za palec zagotavlja, da utež ostane na svojem mestu tudi pri najbolj zahtevnih vajah. Pakiranje: 1 par uteži za roke - 0,5 kg ..
Kineta
19.99€
Izdelane so iz neoprena in zagotavljajo popolno prileganje. Odlične so za aerobiko in domačo uporabo. Velikost je univerzalna. Pakiranje : 1 par uteži za sklepe - 2 kg ..
Kineta
19.99€
Izdelane so iz neoprena in zagotavljajo popolno prileganje. Odlične so za aerobiko in domačo uporabo. Velikost je univerzalna. Pakiranje : 1 par uteži za sklepe - 1,5 kg ..
Kineta
14.99€
Izdelane so iz neoprena in zagotavljajo popolno prileganje. Odlične so za aerobiko in domačo uporabo. Velikost je univerzalna. Pakiranje : 1 par uteži za sklepe - 1 kg ..
Kineta
9.99€
Izdelane so iz neoprena in zagotavljajo popolno prileganje. Odlične so za aerobiko in domačo uporabo. Velikost je univerzalna. Pakiranje : 1 par uteži za sklepe - 0,5 kg ..
Kineta
24.99€
Par uteži za gležnje in zapestje, vsak 2 kg Lako se čisti i održava. Opomba: niso odporni na metanje ali grobo ravnanje, saj lahko pride do puščanja peska. Pakiranje: Par uteži za gležnje in zapestje, 2 kg ..
Gymstick
17.99€
Uteži, ki jih je mogoče namestiti okrog gležnjev ali zapestij. Uteži so iz mehkega neoprenskega materiala, ki se dobro prilega in ne omejuje gibanja in izvajanja vaj. Uteži odlikuje močna trpežna konstrukcija in enostavno nastavljiv trak na jež..
Gymstick
14.99€
Uteži, ki jih je mogoče namestiti okrog gležnjev ali zapestij. Uteži so iz mehkega neoprenskega materiala, ki se dobro prilega in ne omejuje gibanja in izvajanja vaj. Uteži odlikuje močna trpežna konstrukcija in enostavno nastavljiv trak na jež..
UFC
17.99€
Uteži za gležnje 2x1 kg Lastnosti: Nastavljive in varne uteži, ki se prilegata gležnju ali zapestju Pomagata pri izgubi odvečnih kalorij Zagotavljata udoben in mehek občutek Idealne za sprehode, tek in vadbo Materia..
UFC
13.99€
Uteži za gležnje 2x0,5 kg Lastnosti: Nastavljive in varne uteži, ki se prilegata gležnju ali zapestju Pomagata pri izgubi odvečnih kalorij Zagotavljata udoben in mehek občutek Idealne za sprehode, tek in vadbo Mater..
Oprema
8.91€
Povečajte porabo kalorij med tekom in okrepite roke in ramenski pas. Uteži so narejene iz neoprena, napolnjene s peskom, udobne za nošenje, ker se popolnoma prilegajo dlani Pakiranje: 1 par uteži za roke - 1 kg ..
Gymstick
14.90€
Usnjen pas za gležnje Prilagodljivi usnjeni trakovi za gležnje s trpežnim jeklenim obročkom in udobnim oblazinjenjem v notranjosti. ..

NEWSLETTER

Prijavi se na naš newsletter in ne zamudi novosti, akcij in najboljših ponudb v Sloveniji!


S prijavo na Newsletter se strinjam s pogoji uporabe in soglašam s prejemanjem promocijskih obvestil

Neispravan e-mail.


Vse pravice pridržane © Polleo Sport 2008 - 2021
Polleo sport d.o.o. | Miklošičeva cesta 16, 1000 Ljubljana, Slovenia | EMŠO: 8126232000 | DDV SI78586011 | MBS: 8126232000 | Trgovsko sodišče v Ljubljani, Slovenia