Cena

11.99€
Vključ. DDV

{{business_unit.name}} Nerazpoložljivo {{business_unit.name}} Omejene količine {{business_unit.name}} Razpoložljivo {{business_unit.name}} Dobavljivo v roku 3-5 delovnih dni

Premium britanski kreatin je pravo umetniško delo, HPLC testiran, 100 % čist in brez diciandiamidov (DCD), instatiziran kreatin monohidrat v prahu. Serviranje vsebuje vsega 5000 mg in se jemlje samo na dneve treninga.

7. avgusta 1992 je Times objavil članek, da je Linford Christie, lastnik zlate medalje na 100 metrov, uporabljal kreatin pred Olimpijado. Prav tako so objavili da je bila Saly Ganel, lastnica zlate medalje na 400 m, še ena od uporabnic tega »BUM« proizvoda - kreatina. Nekoliko zlatih medalj so ovojili tudi britanski veslači, ko so uporabljali kreatin, tekom priprav za olimpijske igre v Barceloni.

Istočasno so bili dodatki kreatina dostopni samo v Veliki Britaniji. Kreatin je prvič zagledal luč sveta po Olimpijadi v Barceloni. Po Britancih, ki so bili pionirji v uporabi kreatina, se je ta pojavil tudi na drugih trgih po svetu. Tisto, kar pa razlikuje britanski kreatin od vseh drugih, je njegova absolutna čistoča brez diciandiamida, ki ga imajo ostali kreatini. Zato naš kreatin ne škodi ledvicam kot drugi, nima faze polnjenja in vzdrževanja, prav tako niso potrebni nikakršni premori za čiščenje, kot je to pri vseh drugih, iz enostavnega razloga, ker ima ABSOLUTNO ČISTOČO.

Uporaba:

Pomešati 1/4 merice (2,5 g) prahu s 100 ml vode in vzeti enkrat dnevno.

Navedba: Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Opozorilo: Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Kreatina ne smejo uporabljati nosečnice, dojilje in osebe, mlajše od 16 let! Konzumiranje lahko privede do povečanja telesne teže zaradi nabiranja vode v mišicah.

Sestava:

Sestavine v priporočeni dnevni dozi:

2,5 g

Kreatin monohidrat

2,5 g

Velikost serviranja: 2,5 g (1/4 merice); Serviranj na pakiranje: 100

Sestavine: Kreatin monohidrat.

Informacije o alergenih: Lahko vsebuje sledi mleka, jajc, soje, pšenice, arašidov in oreščkov.

Pogoji shranjevanja: Hraniti na suhem in hladnem mestu, zaščiteno pred direktno sončno svetlobo, pri temperaturi do 25 °C.

Proizvajalec: Sci-Muscle Nutrition GmbH / d.o.o., Suite 48, 88-90 Hatton Garden, London, UK

Odgovoren za SI: Polleo Sport d.o.o., Miklošičeva cesta 16, 1000 Ljubljana, Slovenija

Pakiranje:

250 g

    DA     NE 
OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

NEWSLETTER

Prijavi se na naš newsletter in ne zamudi novosti, akcij in najboljših ponudb v Sloveniji!


S prijavo na Newsletter se strinjam s pogoji uporabe in soglašam s prejemanjem promocijskih obvestil

Neispravan e-mail.

Leo Club - Loyalty kartica

Vse pravice pridržane © Polleo Sport 2008 - 2021
Polleo sport d.o.o. | Miklošičeva cesta 16, 1000 Ljubljana, Slovenia | EMŠO: 8126232000 | DDV SI78586011 | MBS: 8126232000 | Trgovsko sodišče v Ljubljani, Slovenia