Vračila in reklamacije

Spoštovani kupci,

da bi vam in nam olajšali celoten postopek vračila ali reklamacije, po prejemu okvarjenih, neustreznih ali napačno dostavljenih izdelkov vas prosimo, da sledite spodnjemu postopku.

Rok za vračilo je 14 (štirinajst) dni od dneva, ko je bilo blago izročeno kupcu ali tretji osebi, ki jo kupec določi, ki ni prevoznik, in če so izpolnjeni naslednji pogoji:

Pogoji za vračilo:

 1. Potrebno je imeti originalni račun.

 2. Originalna embalaža ne sme biti poškodovana.

 3. Prehrambeni izdelki ne smejo biti odprti ali uporabljeni. Embalaža, etikete in pripadajoče deklaracije morajo biti pravilne in nepoškodovane.

 4. Oblačila in obutev morajo biti čista, nenošena in neoprana ter imeti vse pripadajoče originalne deklaracije. Menjava nogavic in spodnjega perila zaradi higienskih razlogov ni možna.

 5. Pametne ure in elektronske naprave ne smejo biti rabljene, imeti morajo nepoškodovano embalažo, vsebovati morajo vse, kar je priloženo napravi in ​​imeti vse pripadajoče deklaracije.

 6. Fitnes oprema mora biti nerabljena, imeti mora nepoškodovano embalažo in imeti vse pripadajoče deklaracije.

 

Loyalty člani imajo podaljšani rok za vračilo artiklov iz kategorije "Oblačila in obutev" na 30 (trideset) dni.

Reklamacije (zaradi okvarjenega ali poškodovanega artikla) ​​v garancijskem roku odobrimo v primeru, da gre za artikel z napako, torej če artikla ni mogoče uporabiti za predvideni namen.

Vračila ali reklamacije ne moremo odobriti, če je artikel vidno rabljen, odprt ali opran (oblačila in obutev), vidno poškodovan in ne gre za tovarniško napako, ampak je do poškodbe prišlo zaradi nepazljivosti stranke, dolgotrajne obrabe ali napačnega načina vzdrževanja.

Želeli bi vas opozoriti, da ne prevzemamo odgovornosti za artikle, ki jih vrnete poškodovane. Če želite, da vam te artikle pošljemo ponovno, potem stroške pošiljanja nosite sami.

Če blago kupite v poslovalnicah Polleo Sport, nimate pravice do vračila blaga (za vračilo kupnine) na podlagi pravil EU, razen če je izdelek pokvarjen. V kolikor pa je blago tehnično brezhibno in izpolnjuje vse navedene pogoje za vračilo, vam lahko z doplačilom odobrimo zamenjavo za drug izdelek enake ali višje vrednosti.

Postopek vračila artiklov, kupljenih preko spletne trgovine polleosport.si

 1. Zahtevek za vračilo - morebitno vračilo ali reklamacijo prijavite prek aplikacije na povezavi: http://polleosport.si/vracila. V primeru reklamacij obvezno priložite ustrezne fotografije artikla, ki ga reklamirate, z vidno težavo in opisom poškodbe.

 2. Potrditev vračila – Po prejemu vašega zahtevka za vračilo bomo zadevo preverili in se vam v 48 urah (2 delovna dneva) javili na e-mail, ki ste ga vnesli.

 3. Pakiranje vračila – Ko je vračilo potrjeno in odobreno, morate pripraviti artikle za vračilo in pošiljanje, ter priložiti kopijo originalnega računa. Vse pošiljke morajo biti varne za transport, to pomeni, da je treba vse izdelke in njihovo embalažo vrniti v prvotnem stanju. Predlagamo, da za vračilo uporabite škatlo Polleo Sport, v kateri je bilo dostavljeno naročeno blago.

 4. Pošiljanje - V primeru vračila zaradi napačne velikosti nam pošljete račun in artikel/e na spodaj zapisani naslov. Prosimo, da paket na vidnem mestu označite z napisom WEBSHOP-VRAČILO, da sodelavci v skladišču točno vedo, kaj storiti s paketom in nas pravočasno obvestijo, ko paket prispe.

 

Naslov za vračilo je:

Skladišče Polleo Sport
Samoborska cesta 134
10090 Zagreb


Lahko prav tako dostavite v našo poslovalnico v Ljubljani, kjer bodo potem naši kolegi posredoval paket v naše skladišče, v Zagrebu:


Polleo Sport Megastore

BTC Francoska ulica 7, Hala 3

1000 Ljubljana

 

 1. Kontrola in potrditev vračila se izvede takoj, ko je artikel vrnjen v skladišče Polleo Sport. Pravilnost artikla in izvršitev vračila se kupcu potrdi preko elektronske pošte..

 2. Vračilo sredstev se izvrši po potrditvi pravilnega stanja vrnjenega artikla, sredstva pa se vrnejo na račun kupca glede na način plačila, uporabljen pri naročilu..

 

Vračilo kupnine lahko pričakujete od 3 do 12 delovnih dni po prejemu vrnjenega blaga v skladišču POLLEO ADRIA (Polleo Sport).

Ko je kupcu odobreno vračilo artikla, lahko spremlja status svojega vračila v aplikaciji.

V primeru dodatnih vprašanj si preberite Pogosto zastavljena vprašanja, nas kontaktirajte na shop@polleosport.si ali pa nas kontaktirajte po telefonu (068 671 428).

Postopek vračila artiklov kupljenih v poslovalnicah Polleo Sport:

 1. Vračilo, zamenjavo ali reklamacijo lahko opravite v poslovalnicah Polleo Sport v roku 14 dni, razen v primeru DOA* naprave, kar je rok 7 dni.

 2. Vračila, zamenjave ali reklamacije so možne le ob predložitvi originalnega računa.

 3. Vse artikle in njihovo embalažo je treba vrniti v originalnem stanju. Ne lepite ničesar neposredno na škatlo/embalažo artikla, ker v tem primeru ne bomo mogli sprejeti vračila ali zamenjave. Priporočamo uporabo priložene škatle ali vreče Polleo Sport.

 4. Naši prodajni svetovalci bodo blago pregledali in v primeru upravičenih razlogov potrdili vračilo, zamenjavo ali reklamacijo (glej »Pogoji vračila«).

 5. Artikel zamenjamo ali vrnemo vplačana sredstva takoj po potrditvi vračila/reklamacije v poslovalnici, odvisno od načina plačila pri nakupu.

 

*DOA (Dead On Arrival) naprava se mora vrniti v poslovalnico v roku 7 dni od dneva nakupa izdelka. Prodajalec prevzame okvarjeno napravo v originalni embalaži, nepoškodovano, z vso pripadajočo opremo, ki je bila priložena ob nakupu. Ob vračilu izdelka je kupec dolžan priložiti potrdilo o nakupu (račun).

Spodaj navedeno velja samo za spletno trgovino Polleo Sport:

V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov imate pooblastilo, da v 14 dneh od dneva dostave izdelka enostransko odpoveste pogodbo brez navedbe razlogov..

Standardni obrazec z informacijami za enostransko odpoved pogodbe si lahko prevzamete v rubriki »Pogoji nakupovanja«.

V izjemnih okoliščinah uporabnik nima pravice do enostranske odpovedi pogodbe, podrobnosti o tem pa lahko najdete v rubriki »Pogoji nakupovanja«.

NEWSLETTER

Prijavi se na naš newsletter in ne zamudi novosti, akcij in najboljših ponudb v Sloveniji!

Leo Club - Loyalty kartica

Vse pravice pridržane © Polleo Sport 2008 - 2024
Polleo sport d.o.o. | Miklošičeva cesta 16, 1000 Ljubljana, Slovenia | EMŠO: 8126232000 | DDV SI78586011 | MBS: 8126232000 | Trgovsko sodišče v Ljubljani, Slovenia