Pogoji nakupovanja

Pogoji nakupa opredeljujejo proces naročanja, plačila, dostave, zavrnitve in reklamacije blaga, ki je na voljo v naši spletni trgovini. Dobavitelj (prodajalec) je Polleo Adria d.o.o. Kupec blaga je obiskovalec spletne trgovine, ki izbere vsaj en izdelek, ga da v košarico in plača s kreditno kartico, preko e-banke, z nakazilom na banki (poštnem uradu ipd.) ali pošlje naročilo in plača proizvod po povzetju (gotovina ali kartica).

Preko spletne trgovine  www.polleosport.si  je kupcu omogočen nakup vseh izdelkov, ki se nahajajo na spletni strani prodajalca.

Cene vključujejo DDV.

Valuta je Euro (EUR).

Polleo Adria d.o.o, Samoborska cesta 134, 10000 Zagreb, OIB 12791380945 je lastnik spletne strani www.polleosport.si .

Naročanje

Naročanje blaga je možno 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Blago se naročuje preko elektronskega obrazca ali preko telefona na telefonsko številko 068 671 428. Če prodajalec ne more dostaviti vseh naročenih predmetov  bodo dostavljeni  tisti, ki so na voljo, stranka pa bo obveščena o dobavi. Stranka lahko sprejme ali pa prekliče izročitev blaga. Če kupec nima e-poštnega naslova, ga obvestimo po telefonu.

Plačilo

Preko bančne transakcije  (internetno bančništvo/pošta/banka)

Vse cene so izražene v evropski nacionalni valuti (EUR), z DDV-jem.

Po povzetju

Pri prevzemanju pošiljke, pri dostavljalcu - dostavna služba GLS.

S kreditnimo kartico

 • Maestro:                  enkratno
 • Visa:                        enkratno
 • Visa Electron:          enkratno
 • MasterCard:            enkratno
 • Activa:                     enkratno
 • Diners:                     enkratno ali na 2 do 24 obrokov

 

Naročene izdelke s stroški dostave (če obstaja), kupec plača s kreditno kartico, z gotovino ob dostavi ali z virmanskim plačilom na internetni strani prodajalca preko WS payment Gateway z American Express, Diners, Visa ali Maestro in MasterCard karticami. V primeru, da naročite blago in ga zavrnete, ima prodajalec pravico, da zahteva odškodnino od kupca za nastale poštne in manipulativne stroške.

V primeru nepravilno označene cene izdelka, vam izdelka nismo dolžni dostaviti po navedeni, napačni ceni, v kolikor smo vas o tem obvestili, preden smo poslali omenjeni izdelek. V takšnih okoliščinah si pridržujemo pravico do preklica vašega naročila. V primeru, da bo vaše naročilo preklicano, vam bomo povrnili celoten plačani znesek, vključno z morebitnimi stroški in dodatno darilo za opravičilo.

Paypal

Vse cene so izražene v evropski nacionalni valuti (EUR), z DDV-jem.

Zaščita kupca

Plačilne kartice (MasterCard, Maestro, Visa, Visa-Electron, Activa, American Express )

Obveščamo vas, da je z novim načinom izvajanja spletnih plačil, skrb o varnosti podatkov o vaši plačilni kartici popolnoma odveč. Nov sistem spletnega plačevanja omogoča, da se podatki o plačilni kartici vnašajo izključno na varnih straneh banke. Do teh podatkov mi kot trgovec nimamo dostopa oz. vpogleda. V primeru izbire plačila s plačilnimi karticami boste zato preusmerjen na varne spletne strani, ki jih upravlja procesni center Activa in banka s katero imamo sklenjeno pogodbo o sprejemu kartic.

Novost predstavljajo storitve varnega spletnega plačevanja mednarodnih kartičnih sistemov Visa in MasterCard. Spodaj prikazani blagovni znamki Verified by Visa in MasterCard SecureCode1 omogočata, da lahko z uporabo vaše plačilne kartice vsak spletni nakup dodatno zaščitite z uporabo varnostnih protokolov sistema 3DSecure. V Sloveniji so storitvi Verified by Visa in Mastercard SecureCode podprle vse banke sistema Activa pa tudi nekatere druge slovenske banke.

Imetnikom plačilnih kartic nudimo trenutno najvarnejše spletno poslovanje, neodvisno od vrste kartice – bodisi kreditne ali debetne. Plačujete lahko z naslednjimi plačilnimi karticami:

 • MasterCard
 • Maestro
 • Visa
 • Visa Electron
 • Dinners

Potrdilo naročila

Obvestilo o potrdilu naročila bo kupec prejel po e-mail naslovu, takoj po izvedenem nakupu, kateri vsebuje vse z zakonom podpisane detajle. 

Dostava

Pogoji dostave

Dostava blaga se opravi z ekspresno dostavo v roku 3 delovnih dni. V kolikor so izdelki takoj na voljo za dobavo, bo  dostava mogoča že v roku 48 ur po prejemu naročila. Uporabnik bo o načinu dostave obveščen ob naročanju blaga (elektronsko ali po telefonu, odvisno od nakupa katerega stranka izbere). Če blago ni na voljo, bo prodajalec obvestil kupca (pisno ali po telefonu) o možnosti dostave. Kupec lahko nato sprejme nov datum dostave ali prekliče naročilo. Če se kupec odloči za preklic naročila, bo prodajalec vrnil denar najkasneje v 30 dneh od trenutka, ko je prišlo do zamude, plus zamudne obresti. Kupec je dolžan pri sprejemu blaga, preveri, za morebitno škodo in takoj reklamirati pri dostavljavcu, ki mu je dostavo zagotovil, ali zavrnejo sprejeti paket na katerem so vidne poškodbe.

Prevzemanje v poslovalnici

Pogoji prevzemanja v poslovalnicah poglejte tukaj

Ostali pogoji dostave

Proizvodi se pakirajo tako, da se v običajni manipulacija v prometu ne morejo poškodovati.Kupec je dolžan  izdelek  preveri, pri prevzetju, za kakršno koli škodo ter zahtevati  pri dostavljavcu, ki je zagotovil blago da zavrne sprejeti paket, na katerem so vidne poškodbe. Proizvodi so zavarovani pred izgubo pri dostavi.

Strošek poštnine

Poštnina za naročila nad 39,99  EUR je popolnoma brezplačna, za naročila pod 39,99 EUR pa je poštnina 3,99 EUR.

Zagotavljanje zasebnosti

Zagotavljamo varnost in zaupnost vseh podatkov o stranki. Informacije morajo biti popolne in verodostojne. Zavezani smo k varovanju zasebnosti in zaupnosti osebnih podatkov vseh naših strank, v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov, Uradni list RS, št. 103/2003 in 118/2006. Zbiramo le, potrebne osnovne informacije o strankah / uporabnikih  in obveščamo svoje stranke o tem, kako jih uporabimo. Redno  našim strankam ponujajo izbiro o zbiranju podatkov, vključno z odločitvijo če želijo da  bi bilo njihovo ime črtano s seznama, ki se uporablja za marketinške akcije. Spletna stran Polleo Sport jamči, da osebnih podatkov uporabnikov spletne trgovine nikoli ne bo dajala na voljo za uporabo tretji osebi, brez predhodnega izrecnega soglasja uporabnika. S tem je oproščen dostop pooblaščenih služb izvršilnih državnih organov Republike Slovenije, za namene preiskovalnih ukrepov, v skladu z veljavnimi sklepi sodišča.

Izjava o preverljivosti

Izjava o preverljivosti je sestavni del pogojev nakupa.

Spremembe

Polleo Sport web si pridržuje pravico za zameno teh pogojev in se obvezuje obvestiti vse registrirane uporabnike preko e-naslova katerega so vpisali med samo registracijo. V kolikor se ne strinjate z pravili uporabe in jih ne želite sprejeti, vas prosimo da se obrnete na naše kontakte z svojimi pojasnili in v tem času ne uporabljate storitev spletne trgovine. s

Vprašanja in predlogi

Če imate kakršnakoli vprašanja, nam jih pošljie na:
e-mail naslov: shop@polleosport.si
Info telefon: 064 671 428

Elektronska komunikacija

Z obiskom strani www.polleosport.si internetne trgovine komunicirate preko elektronskih poti. S tem se strinjate da so vsi sporazumi,strinjanja in obvestila, ter vsa ostala vsebina, ki vam je bila dostavljena preko elektronskih potih, v skladu zadovoljevanja pravnih okvirov, isto kot da so ustvarjeni v pisni obliki. 

Način vložitev pritožb potrošnikov

Skladno z Zakonom o varstvu  uporabnika obveščamo uporabnike da lahko pritožbe o kvaliteti naših storitev vložijo v pisni obliki na naslov:  POLLEO ADRIA D.O.O. Samoborska cesta 134, 10000 Zagreb, Hrvaška ali na e-mail naslov: shop@polleosport.si

Odgovor na Vašo pritožbo bomo dali v pisni obliki, najkasneje v 15-ih dneh od sprejetja pritožbe.

Za reševanje težav neposredno z nami lahko uporabite tudi platformo SRS na naslednji povezavi: https://ec.europa.eu/consumers/odr

Evropsko platformo za spletno reševanje sporov (SRS) je vzpostavila Evropska komisija, da bi s pomočjo kakovostnih orodij za reševanje sporov zagotovila varnejše in pravičnejše spletno nakupovanje.

Če živite v EU, na Norveškem, na Islandiji ali v Lihtenštajnu, jo lahko uporabite za iskanje najboljše rešitve za svojo potrošniško težavo, razpravo o rešitvi svoje težave neposredno s trgovcem ali za dogovarjanje o izbiri organa za reševanje sporov, ki bo obravnaval vaš primer.

Platforma SRS ni povezana z nobenim trgovcem. Platforma SRS je na voljo v vseh jezikih EU ter v islandščini in norveščini.

NEWSLETTER

Prijavi se na naš newsletter in ne zamudi novosti, akcij in najboljših ponudb v Sloveniji!


S prijavo na Newsletter se strinjam s pogoji uporabe in soglašam s prejemanjem promocijskih obvestil

Neispravan e-mail.

Leo Club - Loyalty kartica

Vse pravice pridržane © Polleo Sport 2008 - 2021
Polleo sport d.o.o. | Miklošičeva cesta 16, 1000 Ljubljana, Slovenia | EMŠO: 8126232000 | DDV SI78586011 | MBS: 8126232000 | Trgovsko sodišče v Ljubljani, Slovenia