Pogoji nakupovanja

Pogoji nakupa opredeljujejo proces naročanja, plačila, dostave, zavrnitve in reklamacije blaga, ki je na voljo v naši spletni trgovini. Dobavitelj (prodajalec) je Polleo Adria d.o.o. Kupec blaga je obiskovalec spletne trgovine, ki izbere vsaj en izdelek, ga da v košarico in plača s kreditno kartico, preko e-banke, z nakazilom na banki (poštnem uradu ipd.) ali pošlje naročilo in plača proizvod po povzetju (gotovina ali kartica).

Preko spletne trgovine  www.polleosport.si  je kupcu omogočen nakup vseh izdelkov, ki se nahajajo na spletni strani prodajalca.

Cene vključujejo DDV.

Valuta je Euro (EUR).

Polleo Adria d.o.o, Samoborska cesta 134, 10000 Zagreb, OIB 12791380945 je lastnik spletne strani www.polleosport.si .

Naročanje

Naročanje blaga je možno 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Blago se naročuje preko elektronskega obrazca ali preko telefona na telefonsko številko 068 671 428. Če prodajalec ne more dostaviti vseh naročenih predmetov  bodo dostavljeni  tisti, ki so na voljo, stranka pa bo obveščena o dobavi. Stranka lahko sprejme ali pa prekliče izročitev blaga. Če kupec nima e-poštnega naslova, ga obvestimo po telefonu.

Sklepna pogodba

Vsa naročila, ki jih oddate, bodo obravnavana kot ponudba za nakup blaga ali storitve pri nas in imamo pravico, da takšne ponudbe kadar koli zavrnemo. Strinjate se, da nobena samodejna potrditev vašega naročila, ki jo boste morda prejeli od nas, ne bo naš sprejem vaše ponudbe za nakup blaga ali storitve, oglaševanih na spletnem mestu. Pogodba bo sklenjena, ko bomo blago odpremili in poslali e-pošto s potrditvijo pošiljke. Pogodba bo veljala samo za tiste izdelke ali storitve, katerih pošiljke smo potrdili. Ne bomo dolžni dostaviti nobenega drugega blaga ali storitve, ki so bili del vašega naročila, dokler ni potrjena v ločeni potrditvi pošiljanja.

Razstava blaga v spletni trgovini ni pravno zavezujoča ponudba, temveč le ne zavezujoč spletni katalog. S pritiskom na gumb "Naroči" pošljete zavezujoče naročilo za blago v košarici. Potrditev naročila se izda takoj po odposlanem naročilu in ne pomeni sprejema pogodbe.

Trgovina pošlje potrdilo o sprejemu ali zavrnitvi kupčeve ponudbe, ki je bila predložena v elektronski obliki (»Potrditev izvedbe in dostave naročila«) na elektronski naslov, ki ga je navedel kupec. Po prejemu zgoraj omenjene potrditve med stranko in Polleo sport-a. je sklenjena pogodba o nakupu in prodaji izdelkov, ki jih je naročil kupec

Plačilo

Preko bančne transakcije  (internetno bančništvo/pošta/banka)

Vse cene so izražene v evropski nacionalni valuti (EUR), z DDV-jem.

Po povzetju

Pri prevzemanju pošiljke, pri dostavljalcu - dostavna služba GLS.

S kreditno kartico

cards logos

 • Maestro: enkratno
 • Visa: enkratno
 • MasterCard: enkratno
 • Diners: enkratno ali na 2 do 24 obrokov
 • Revolut: enkratno

 

Naročene izdelke s stroški dostave (če obstaja), kupec plača s kreditno kartico, z gotovino ob dostavi ali z virmanskim plačilom na internetni strani prodajalca preko WS payment Gateway z American Express, Diners, Visa ali Maestro in MasterCard karticami. V primeru, da naročite blago in ga zavrnete, ima prodajalec pravico, da zahteva odškodnino od kupca za nastale poštne in manipulativne stroške.

V primeru nepravilno označene cene izdelka, vam izdelka nismo dolžni dostaviti po navedeni, napačni ceni, v kolikor smo vas o tem obvestili, preden smo poslali omenjeni izdelek. V takšnih okoliščinah si pridržujemo pravico do preklica vašega naročila. V primeru, da bo vaše naročilo preklicano, vam bomo povrnili celoten plačani znesek, vključno z morebitnimi stroški in dodatno darilo za opravičilo.

Paypal

Vse cene so izražene v evropski nacionalni valuti (EUR), z DDV-jem.

Plačila s kriptovalutami - PayCek

PayCek - Pay with crypto

Možnost plačila s kriptovalutami v spletni trgovini Polleo Sport:

Plačilo v kriptovalutah je omogočeno v sodelovanju s podjetjem Electrocoin preko njihove platforme PayCek, plačilne storitve za obdelavo plačil v kriptovalutah.

PayCek omogoča enostavno, varno in hitro plačilo s kriptovalutami.

V naši spletni trgovini je možno plačevanje z več različnimi kriptovalutami - Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Stellar (XLM), Ripple (XRP), Tether (USDT), USDC, Bitcoin Cash (BCH), DAI, Binance USD BUSD), Solana (SOL) in EOS.

Kakšen je postopek plačila preko PayCek-a v spletni trgovini Polleo Sport?

Postopek plačila s kriptovalutami je preprost in zelo podoben plačilu s karticami.

 • Na blagajni spletne trgovine Polleo Sport pridete do točke, kjer morate izbrati "Način plačila"
 • Poleg trenutnih načinov plačila (- po povzetju, preko spletne banke, kreditna kartica, PayPal ipd.), je dodana nova možnost "PayCek - Plačilo s kriptovaluto"
 • Tukaj izberete plačilo s kriptovaluto kot način plačila
 • Po kliku "Preveri naročilo" in ko kliknete "Potrdi naročilo" se odpre novo polje PayCek, v katerem izberete kriptovaluto, s katero želite plačati naročilo
 • Ko izberete valuto in pritisnete tipko “Potrdi”, se prikaže QR koda pri kateri imate 15 minut časa da zaključite transakcijo
 • QR kodo skenirate z vašo digitalno denarnico na mobilnem telefonu
 • Če ste plačilo izvedli, se bo prikazala zelena kljukica, ki označuje, da je bilo plačilo uspešno izvršeno.
 • Sistem vas bo nato samodejno vrnil v spletno trgovino ali pa se lahko vrnete sam s klikom na "Nazaj v trgovino".

 

Opombe:

V primeru preklica ali vračila kupnine se kupcu vrne kupnina v valuti euro na njegov račun.

Polleo Sport dovoljuje plačila v kriptovalutah, prejema pa sredstva na bančni račun v evrih. Če se kupec v vsakem primeru odloči za vračilo sredstev, bo enako storjeno neposredno z našega TRR na TRR kupca v EUR.

Najnižji znesek transakcije je 0,01 EUR, najvišji transakcijski znesek pa je meja, ki jo predpisujejo veljavni zakonski predpisi ob obdelavi transakcije.

Hitrost obdelave transakcije je odvisna od hitrosti obdelave protokola blockchain izbrane valute. V praksi plačila v Bitcoin, Ether, Dai, USDC, USDT in Bitcoin Cash trajajo vsaj nekaj minut, lahko pa tudi do 10 minut, kar vpliva na izkušnjo plačila. Hkrati bodo plačila v valutah Stellar, XRP (Ripple) in EOS obdelana v 30 sekundah.

Zaščita kupca

Plačilne kartice (MasterCard, Maestro, Visa, Diners, American Express)

Obveščamo vas, da je z novim načinom izvajanja spletnih plačil, skrb o varnosti podatkov o vaši plačilni kartici popolnoma odveč. Nov sistem spletnega plačevanja omogoča, da se podatki o plačilni kartici vnašajo izključno na varnih straneh banke. Do teh podatkov mi kot trgovec nimamo dostopa oz. vpogleda. V primeru izbire plačila s plačilnimi karticami boste zato preusmerjen na varne spletne strani, ki jih upravlja sistem WSpay™ s katerim imamo sklenjeno pogodbo.

3D Secure zaščita za vse trgovce in kupce

 • Sistem WSpay™ uporablja najvišje standarde varovanja podatkov in zasebnosti
 • Vsi trgovci, ki uporabljajo WSpay™, so vključeni v 3D secure zaščito, ki uporabnikom trgovine zagotavlja, da je nakup varen
 • Številke kreditnih kartic strank niso shranjene v sistemu, sama registracija pa je zaščitena s šifriranjem podatkov SSL

Certificiranje po standardih PCI DSS

 • WSpay™ sistem nenehno deluje na povečanju varnost in to tudi potrjuje z delovanjem po najvišjih standardih, ki jih predpisuje ponudnik kartice.
 • PCI Data Security Standard (PCI DSS) je standard, ki opredeljuje varnostne ukrepe za obdelavo, shranjevanje in prenos (komunikacijo) podatkov kartice.

 

Imetnikom plačilnih kartic nudimo trenutno najvarnejše spletno poslovanje, neodvisno od vrste kartice – bodisi kreditne ali debetne. Plačujete lahko z naslednjimi plačilnimi karticami:

 • MasterCard
 • Maestro
 • Visa
 • Dinners
 • Revolut

 

Potrdilo naročila

Obvestilo o potrdilu naročila bo kupec prejel po e-mail naslovu, takoj po izvedenem nakupu, kateri vsebuje vse z zakonom podpisane detajle. 

Dostava

Pogoji dostave

Dostava blaga se opravi z ekspresno dostavo v roku 3 delovnih dni. V kolikor so izdelki takoj na voljo za dobavo, bo  dostava mogoča že v roku 48 ur po prejemu naročila. Uporabnik bo o načinu dostave obveščen ob naročanju blaga (elektronsko ali po telefonu, odvisno od nakupa katerega stranka izbere). Če blago ni na voljo, bo prodajalec obvestil kupca (pisno ali po telefonu) o možnosti dostave. Kupec lahko nato sprejme nov datum dostave ali prekliče naročilo. Če se kupec odloči za preklic naročila, bo prodajalec vrnil denar najkasneje v 30 dneh od trenutka, ko je prišlo do zamude, plus zamudne obresti. Kupec je dolžan pri sprejemu blaga, preveri, za morebitno škodo in takoj reklamirati pri dostavljavcu, ki mu je dostavo zagotovil, ali zavrnejo sprejeti paket na katerem so vidne poškodbe.

Ostali pogoji dostave

Proizvodi se pakirajo tako, da se v običajni manipulacija v prometu ne morejo poškodovati.Kupec je dolžan  izdelek  preveri, pri prevzetju, za kakršno koli škodo ter zahtevati  pri dostavljavcu, ki je zagotovil blago da zavrne sprejeti paket, na katerem so vidne poškodbe. Proizvodi so zavarovani pred izgubo pri dostavi.

Strošek poštnine

Poštnina za naročila manjša od 39,99 EUR znaša 3,99 EUR, za naročila nad 39,99 EUR pa je poštnina brezplačna. Pri naročilu nad 39,99 EUR lahko kupec izbere eno izmed ponujenih daril kot nadomestilo za brezplačno dostavo.
Pri naročilih nad 39,99 EUR je možna realizacija samo ene od ponujenih možnosti; brezplačna dostava ali darilo. Izbrati obe možnosti in ju uresničiti ni mogoče.

Prevzemanje v poslovalnici

Dostava v poslovalnico je za vsa naročila popolnoma brezplačna. Za naročila nad 39,99 EUR s prevzemom v poslovalnici kupec samodejno prejme brezplačno dostavo, medtem ko možnost menjave dostave za darilo ni možna kot pri dostavi na naslov.

Pogoji prevzemanja v poslovalnicah poglejte tukaj

Zagotavljanje zasebnosti

Zagotavljamo varnost in zaupnost vseh podatkov o stranki. Informacije morajo biti popolne in verodostojne. Zavezani smo k varovanju zasebnosti in zaupnosti osebnih podatkov vseh naših strank, v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov, Uradni list RS, št. 103/2003 in 118/2006. Zbiramo le, potrebne osnovne informacije o strankah / uporabnikih  in obveščamo svoje stranke o tem, kako jih uporabimo. Redno  našim strankam ponujajo izbiro o zbiranju podatkov, vključno z odločitvijo če želijo da  bi bilo njihovo ime črtano s seznama, ki se uporablja za marketinške akcije. Spletna stran Polleo Sport jamči, da osebnih podatkov uporabnikov spletne trgovine nikoli ne bo dajala na voljo za uporabo tretji osebi, brez predhodnega izrecnega soglasja uporabnika. S tem je oproščen dostop pooblaščenih služb izvršilnih državnih organov Republike Slovenije, za namene preiskovalnih ukrepov, v skladu z veljavnimi sklepi sodišča.

Vračilo

Vračilo bo izvedeno z istim plačilnim sredstvom, ki ste ga uporabili za prvotno plačilo, razen če se izrecno ne dogovorimo drugače. Ne bomo vam zaračunali nobenih provizij za vračilo. Izvršitev vračila lahko odložimo, dokler blago ne prejmemo nazaj ali dokler nam ne predložite dokazila, da ste blago vrnili, odvisno kar nastopi prej.

Izjava o preverljivosti

Izjava o preverljivosti je sestavni del pogojev nakupa.

Spremembe

Polleo Sport web si pridržuje pravico za zameno teh pogojev in se obvezuje obvestiti vse registrirane uporabnike preko e-naslova katerega so vpisali med samo registracijo. V kolikor se ne strinjate z pravili uporabe in jih ne želite sprejeti, vas prosimo da se obrnete na naše kontakte z svojimi pojasnili in v tem času ne uporabljate storitev spletne trgovine. s

Vprašanja in predlogi

Če imate kakršnakoli vprašanja, nam jih pošljie na:
e-mail naslov: shop@polleosport.si
Info telefon: 064 671 428

Elektronska komunikacija

Z obiskom strani www.polleosport.si internetne trgovine komunicirate preko elektronskih poti. S tem se strinjate da so vsi sporazumi,strinjanja in obvestila, ter vsa ostala vsebina, ki vam je bila dostavljena preko elektronskih potih, v skladu zadovoljevanja pravnih okvirov, isto kot da so ustvarjeni v pisni obliki. 

Način vložitev pritožb potrošnikov

Skladno z Zakonom o varstvu  uporabnika obveščamo uporabnike da lahko pritožbe o kvaliteti naših storitev vložijo v pisni obliki na naslov:  POLLEO ADRIA D.O.O. Samoborska cesta 134, 10000 Zagreb, Hrvaška ali na e-mail naslov: shop@polleosport.si

Odgovor na Vašo pritožbo bomo dali v pisni obliki, najkasneje v 15-ih dneh od sprejetja pritožbe.

Za reševanje težav neposredno z nami lahko uporabite tudi platformo SRS na naslednji povezavi: https://ec.europa.eu/consumers/odr

Evropsko platformo za spletno reševanje sporov (SRS) je vzpostavila Evropska komisija, da bi s pomočjo kakovostnih orodij za reševanje sporov zagotovila varnejše in pravičnejše spletno nakupovanje.

Če živite v EU, na Norveškem, na Islandiji ali v Lihtenštajnu, jo lahko uporabite za iskanje najboljše rešitve za svojo potrošniško težavo, razpravo o rešitvi svoje težave neposredno s trgovcem ali za dogovarjanje o izbiri organa za reševanje sporov, ki bo obravnaval vaš primer.

Platforma SRS ni povezana z nobenim trgovcem. Platforma SRS je na voljo v vseh jezikih EU ter v islandščini in norveščini.

NEWSLETTER

Prijavi se na naš newsletter in ne zamudi novosti, akcij in najboljših ponudb v Sloveniji!


S prijavo na Newsletter se strinjam s pogoji uporabe in soglašam s prejemanjem promocijskih obvestil

Neispravan e-mail.

Leo Club - Loyalty kartica

Vse pravice pridržane © Polleo Sport 2008 - 2022
Polleo sport d.o.o. | Miklošičeva cesta 16, 1000 Ljubljana, Slovenia | EMŠO: 8126232000 | DDV SI78586011 | MBS: 8126232000 | Trgovsko sodišče v Ljubljani, Slovenia