Kolagen

Polleo Sport nudi najkakovostnejši kolagen, ki vam bo pomagal pri tvorbi lastnega kolagena.

Filtriraj
Cena
Razpon: 11.99 € - 49.99
Brand
Dieta / Vrsta prehrane
Ne vsebuje
Odstotek proteina
Okus
Pakiranje
-25%
Collagen Liquid, 1000 ml
BioTech
39.99€ 29.99€
Kolagen je protein in je strukturirana sestavina našega vezivnega tkiva. Naše ga telo neprekinjeno obnavlja medtem, ko se s staranjem tudi on počasneje proizvaja. Prav tako pa obstajajo številni učinki, ki zmanjšujejo proizvodnjo kolagena med katerim..
Hidrolizirani kolagenski peptidi so prečiščena oblika kolagenskih peptidov, ki jih pridobivamo iz kože govedine in vsebujejo kar 90 % beljakovin. Izdelek ima nevtralen okus in vonj ter se izredno lahko stopi v hladni ali topli vodi. Hidrolizirani ..
Mešanica je sestavljena iz visoko prečiščenih kolagenskih peptidov in vam ponuja okusen šejk z vsaj 90-odstotno vsebnostjo beljakovin, kar vam bo pomagalo vnesti priporočene dnevne količine brez nepotrebnih maščob in ogljikovih hidratov – je idealna ..
Marine Collagen, 300 g
Applied Nutrition
45.00€
Brezplačna dostava
Izgledajte in počutite se najbolje! Morski kolagen nevtralnega okusa in kot nalašč za dodajanje vodi, kavi, smoothiejem, jogurtom in še več. Lahko se meša z vročo ali hladno tekočino in lahko se koristi kadarkoli tekom dneva. Glavne lastnosti in p..
Collagen, 3000 mg, 90 tablet
Essence Nutrition
11.99€
Kolagen je glavna beljakovina vezivnega tkiva, ki predstavlja 30 % vseh človeških beljakovin. Je najpomembnejša strukturna beljakovina. Prisoten je v večini tkiv in organov, vključno s kostmi, hrustancem, kožo, vezmi, tetivami, roženici. Sestavlje..
Pure Marine Collagen, 450 mg, 150 kapsul
Kolagen je najbolj zastopana beljakovina v človeškem telesu in je sestavni del kože, kosti, mišic, hrustanca, vezi in vezivnega tkiva. Kolagen je snov, ki drži telo skupaj in tvori vezi, ki zagotavljajo moč, elastičnost i strukturo. Na žalost, se s s..
Collagen Peptides, Unflavoured, 454 g
Purely Inspired
49.99€
Brezplačna dostava
Kot nalašč za vašo rutino! Kolagen je najbolj prisotna beljakovina v koži in mi smo razvili enostaven način za pridobivanje želenega kolagena. Naši kolagen peptidi vsebujejo biotin, ki zagotavlja dodatno podporo za tvojo kožo, lase in nohte. Formu..
Super Collagen + C, 120 tablet
Kolagen je najbolj razširjena beljakovina v človeškem telesu in je sestavni del kože, kosti, mišic, hrustanca, vezi in vezivnega tkiva. Kolagen je snov, ki telo drži skupaj in tvori vez, ki zagotavlja moč, elastičnost in strukturo. Žal se s staran..
Collagen Peptides Powder, 227 g
Now Foods
27.99€
Kolageni peptidi iz govejega kolagena tipa 1 in 3 so dobro znani po svoji vlogi pri zdravju kosti, sklepov in kože. Kot najbolj zastopana beljakovina pri sesalcih, kolagen predstavlja približno 30 % beljakovin v telesu. Študije kažejo, da hidrolizira..
Alpha 50-Amino, 1000 ml
Sci-Muscle
29.99€
Alpha 50-Amino ™ je čisti hidroliziran goveji kolagen. Kolagen je največja in najbolj razširjena beljakovina v našem telesu, saj predstavlja približno 65% vseh beljakovin v človeškem telesu. Kot največja beljakovina v telesu je kolagen veriga, sestav..

NEWSLETTER

Prijavi se na naš newsletter in ne zamudi novosti, akcij in najboljših ponudb v Sloveniji!


S prijavo na Newsletter se strinjam s pogoji uporabe in soglašam s prejemanjem promocijskih obvestil

Neispravan e-mail.


Vse pravice pridržane © Polleo Sport 2008 - 2021
Polleo sport d.o.o. | Miklošičeva cesta 16, 1000 Ljubljana, Slovenia | EMŠO: 8126232000 | DDV SI78586011 | MBS: 8126232000 | Trgovsko sodišče v Ljubljani, Slovenia