Ravnotežne deske / žoge

Ravnotežne deske in žoge so dostopne v več dimenzijah in so nepogrešljiv pripomoček pri vadbi, za Vas tudi v Polleo Sportu.

Cena
Razpon: € -
Brand
Gymstick
39.99€
Brezplačna dostava
Lesena deska za ravnotežje je odlično orodje za razvoj ravnotežja, koordinacije in kondicije. Balansiranje na togi leseni deski učinkovito aktivira jedro in mišice v nogah. Uravnavanje na deski je presenetljivo težko in zahtevno. Deska je narejena..
Sveltus
21.99€
Cilj ravnotežne plošče je da stoji čim bolj vodoravno s tlemi. V tem primeru je več delov telesa usmerjenih v trening različnih mišičnih skupin. Če želite povečano težavnost, lahko na njej izvajate počepe ali podobne vaje. Izdelano iz lesa za..
UFC
27.00€
Vadba ravnotežja in vaje za stabilnost jedra Protidrsna površina zagotavlja varen oprijem Vzdržljiv, visokokakovosten odlit material Mere: 10 x 40 cm Teža: 1,8 kg ..
Sveltus
19.99€
Nepogrešljiv pripomoček za ravnotežje. Zelo odporna površina. Nedrseča površina. Nastavljiva po višini. 3 možnosti višine: 6 cm, 7 cm in 8 cm. SVT23363 ..
Oprema
87.99€
Brezplačna dostava
Najbolj priljubljen rekvizit za trening ravnotežja, izboljšanje koordinacije in krepitev mišic za stabilizacijo trupa. Ima pomembno vlogo tako v medicini, kot tudi za specifične treninge posameznih športov. Ploščati del žoge je prekrit s peno, ki pre..
Kineta
125.00€ 112.50€
Brezplačna dostava
Najbolj priljubljen rekvizit za trening ravnotežja, izboljšanje koordinacije in krepitev mišic za stabilizacijo trupa. Ima pomembno vlogo tako v medicini, kot tudi za specifične treninge posameznih športov. Ploščati del žoge je prekrit s peno, ki pre..
Gymstick
29.99€
Vadbeni pripomoček namenjen treningom ravnotežja, stabilnosti, koordinacije in izgradnje mišic jedra. Višino deske lahko prilagodite in si tako povečate težavnost in intenzivnost treninga. Izjemno trpežna deska z nedrsečo površino zagotavlja va..
Gymstick
19.99€
Odličen pripomoček za toniranje celotnega telesa in športno rehabilitacijo. Primeren za domačo uporabo ali za uporabo v pisarni, kjer jo lahko uporabite kot oporo za noge. Pomaga pri povečanju stabilnosti medenice, kolen in povečuje gibljivost ..
Gymstick
109.99€
Brezplačna dostava
Gymstick Balance Trainer Pro je izjemno trpežna žoga za ravnotežje, ki je primerna za domačo uporabo kot tudi profesionalce. Lahko se uporablja za vaje ravnotežja in koordinacije kot tudi za izvedbo raznih vaj na nekoliko bolj zahtevnejši način. Tren..
BOSU
249.99€ 224.99€
Brezplačna dostava
BOSU Home podloga za ravnotežo je odlična izbira za treninge ravnotežja, moči in gibljivosti, pa tudi za uvedbo kardio treninga. Zasnovan je za povprečnega domačega uporabnika. Pridružite se številnim zadovoljnim strankam. Značilnosti predmeta: ..
BOSU
329.99€ 296.99€
Brezplačna dostava
Za razvoj nove Bosu Elite so bili uporabljeni športniki, kako bi Bosu Elite zagotovili popolno platformo za trening najzahtevnejših športnikov. Kupola Bosu Elite je bistveno trša in občutljivejša od drugih modelov Bosu, saj zagotavlja odlično platfor..
Oprema
89.90€
Brezplačna dostava
Balans Polžoga Pro Line je različica Bosu balansa. Bosu se idealno vključuje v nove trende v fitnesu: Ravnotežje, nadzorovana nestabilnost, premagovanje teže lastnega telesa, integrirani gibi vseh delov telesa. Vse navedeno so elementi, kate..
Oprema
19.08€
Propriocepcija je prirodan odnos između ravnoteže i neravnoteže. Vrhunski sportaši rijetko se mogu vidjeti izvan ravnoteže, njihovi pokreti su u svim situacijama prirodni i uravnoteženi. Upravo je to cilj proprioceptivnog treninga. Trening s balan..
Oprema
29.99€
Mehka podlaga za proprioceptivni trening Posebno mehak penast material daje tej oblogi izredne destabilizacijske lastnosti. Trening na takšni podlogi nam omogoča, da izvajamo poznane vadbe dviganja, globokih počepov, izkorakov, trebušnjakov itd. B..
Oprema
19.99€
Lesena deščica za ravnotežje namenjena opravljanju različnih vaj. Proprioceptivne vadbe so se včasih uporabljale v rehabilitacijske namene, danes pa so postale zagotovo neizogiben del preventivnega in razvojnega kondicijskega treninga. Splošni ..
Kineta
93.20€
Brezplačna dostava
Najbolj priljubljen rekvizit za trening ravnotežja, izboljšanje koordinacije in krepitev mišic trupa. Ima pomembno vlogo v medicini, pa tudi pri določenih treningih za določene športe. Uporablja se za: Izboljšanje ravnotežja v rokah in nogah..

NEWSLETTER

Prijavi se na naš newsletter in ne zamudi novosti, akcij in najboljših ponudb v Sloveniji!


S prijavo na Newsletter se strinjam s pogoji uporabe in soglašam s prejemanjem promocijskih obvestil

Neispravan e-mail.


Vse pravice pridržane © Polleo Sport 2008 - 2021
Polleo sport d.o.o. | Miklošičeva cesta 16, 1000 Ljubljana, Slovenia | EMŠO: 8126232000 | DDV SI78586011 | MBS: 8126232000 | Trgovsko sodišče v Ljubljani, Slovenia