Brezplačna dostava nad 39.99€

Neispravan email.

Pogoji uporabe

Pogoji uporabe

Kakršna koli uporaba materialov iz spletne strani www.polleosport.si  je pod naslednjimi pogoji:

Dokumenti, objavljeni na www.polleosport.si se ne smejo kopirati, razen če se uporabljajo kopije za nekomercialno in osebno uporabo. V skladu z zgornjimi omejitvami, je kopiranje dovoljeno le, če so navedena vsa opažanja in opozorila o avtorskih pravicah, druga opozorila iz drugega premoženja katere koli vrste, in vse omejitve odgovornosti ki so na tej spletni strani navedena.

Vsako kopiranje, razmnoževanje ali distribucija informacij, vsebovanih na tej spletni strani je dovoljeno le z izrecnim dovoljenjem Polleo Sport portala.

Ta spletna stran daje splošne informacije o številnih temah, proizvodih in storitvah, povezanih s telesno pripravljenostjo, športom in zdravjem. Namen informacij predstavljena tukaj, je, da ne daje medicinskih nasvetov ali navodil za uporabo nekaterih proizvodov, niti za promocijo izdelkov in storitev.

Ta spletna stran ne vsebuje popolnih medicinskih ali nutritivnih informacij o hrani in je zasnovan kot dodatek, in ne nadomestilo za strokovno znanje in izkušnje, spretnosti, znanja in presoje medicinskega ali prehranskega osebja, kot tudi ne vaših inštruktorjev ali kot priporočilo za kateri koli določen program zdravljenja. Noben bolnik ne bi smel uporabiti informacij vsebovanih na tej spletni strani za diagnosticiranje ali zdravljenje zdravstvenih težav oziroma bolezni, brez predhodnega posvetovanja s kvalificiranim zdravstvenih delavcev.

Za specifične nasvete in navodila v zvezi z izdelki in storitvami navedenimi na tej spletni strani, v zvezi z zdravstvenimi težavami, se obrnite neposredno na medicinske vire, zdravnike in farmacevte, ter upravne organe, ki odobrijo uporabo zdravil in medicinskih pripomočkov na trgu v vaši državi.

Polleo Sport si prevzema potrebna prizadevanja  da so informacije na tej spletni strani pravilne in natančne, vendar ne prevzema nobene odgovornosti glede njihove natančnosti in popolnosti. Vsi uporabniki Polleo Sport portala se morajo strinjati z dejstvom, da so osebno odgovorni v zvezi z dostopom in uporabo vsebine te spletne strani. Polleo Sport ne prevzema odgovornosti za kakršno koli neposredno in / ali posredno škodo, ki izhajajo ali bi lahko izhajala iz dostopa, uporabe ali nezmožnosti uporabe www.polleosport.si, kot tudi za kakršne koli napake ali opustitve v vsebini te spletne strani. Polleo Sport si pridržuje pravico, da spremeni vsebino teh spletnih strani kadarkoli in iz katerega koli razloga, brez predhodnega obvestila, in ne bo odgovoren za morebitne posledice takih sprememb.

Ta spletna stran vsebuje informacije tretjih oseb in so povezave do drugih spletnih strani na internetu, nad katerimi Polleo Sport nima nadzora. Takšne informacije so ustrezno označene s sklicevanjem na lastninske pravice tretjih oseb, ker smo imeli v mislili, da je to obvezno storiti, in kjerkoli je bilo mogoče. Polleo Sport ne prevzema nobene odgovornosti glede točnosti ali katerih koli drugih vidikov teh podatkov ter ne prevzema nikakršne odgovornosti za takšne informacije.

Pravilnik o zasebnosti

Polleo Sport spoštuje zasebnost obiskovalcev in bo zbiral osebne prepoznavne podatke, kot so ime, naslov, telefonsko številko ali e-poštni naslov, samo ko so podani prostovoljn. Podatki se bodo uporabili za izpolnitev vaših zahtev za informacije in od časa do časa, jih bomo uporabili, da bi bolje razumeli vaše potrebe. V zvezi s tem, bomo vaše osebne podatke občasno uporabili da bi stopili v stik z vami. Izrecno izjavljamo, da Polleo Sport ne bo prodal ali na kakršen koli drug način, razen zgoraj navedeno, uporabljati vaših osebnih podatkov, in jih niti ne bo prenesel na tretjo osebo brez vašega dovoljenja. Vse spremembe politike varovanja zasebnosti na Polleo Sport bodo posredovane na tej spletni strani, ali pa na drug način, ki bo na voljo.

Prijava na newsletter

Prijavi se na naš newsletter in ne zamudi novosti, akcij in najboljših ponudb v Sloveniji!


Dovoljujem prejemanje newsletter-ja.

Neispravan e-mail.

Sledi nam na:

Diners Maestro MasterCard Visa WS PAy PayPal SSL secured
Vse pravice pridržane © Polleo Sport 2008 - 2021
Polleo sport d.o.o. | Miklošičeva cesta 16, 1000 Ljubljana, Slovenia | EMŠO: 8126232000 | DDV SI78586011 | MBS: 8126232000 | Trgovsko sodišče v Ljubljani, Slovenia