Zaščito in preverljivost podatkov

Zaščita podatkov

Polleo Sport d.o.o. in Polleo Adria d.o.o. se zavezujeta, da bosta varovala osebne podatke strank, tako da zbereta le bistvene osnovne informacije o strankah / uporabnikih, ki so potrebne za izpolnjevanje naše obveznosti; obvesti stranke o tem, kako bomo zbirali informacije in redno dajemo strankam možnost o uporabi njihovih podatkov, vključno z odločitvijo, ali naj se njegovo ime črta s seznama ki se uporablja za tržne kampanje.

Vse informacije o uporabniku so strogo zaupne in so na voljo samo, če so ti podatki potrebni za opravljanje dela. Vsi zaposleni Polleo Sport d.o.o.  in Polleo Adria d.o.o. ter poslovni partnerji, so odgovorni za spoštovanje te politike.

Preverljivost podatkov

Izjava o zaupnosti

Ta izjava o zaupnosti velja za zaupnost podatkov, vsebovanih na spletni strani polleosport.si in so s uporabo teh strani zbrani in shranjeni v podatkovnih bazah Polleo Adria d.o.o.

Polleo Adria d.o.o. kot ponudnik  storitev spletnih straneh polleosport.si se drži predpisov, da bi zaščitili zasebnost uporabnikov.

Namenjeno je končnim uporabnikom, da preberejo vse zgoraj na tej strani, če želijo izvedeti, katere podatke bo Polleo Adria d.o.o. zbiral in kako jih bo uporabil.

Končni uporabnik, ki ima kakršnakoli vprašanja v zvezi z zaupnostjo lahko pošlje e-pošto na naslov shop@polleosport.si

Končni uporabniki morajo natančno prebereti to izjavo o zasebnosti podatkov. Z dostopom ali uporabo naše spletne strani, končni uporabnik potrjuje da je prebral, razumel in se strinjal z vsemi pogoji zaupnosti podatkov in načini uporabe  www.polleosport.si spletne strani.

V kolikor se uporabnik ne strinja s to izjavo o zaupnosti, prosimo da jo zapusti in ne pristopa ter ne uporablja spletne strani polleosport.si

Ta izjava o zaupnosti Polleo Adria d.o.o. se lahko kadarkoli spremeni z objavo revidirane zasebnosti v poglavju "Zaupnost" , na spletni strani. Spremembe politike zasebnosti so v veljavi takoj po objavi na spletni strani polleosport.si

Vsak uporabnik je sam odgovoren in dolžan, da redno pregledujete to stran in preuči morebitne spremembe izjave o zaupnosti. Nadaljnja uporaba spletne strani s strani uporabnika po začetku veljavnosti teh sprememb, se razume, da se uporabnik strinja in sprejema vse pogoje iz spremenjenega pravilnika o zasebnosti.

Polleo Adria d.o.o zbirati podatke, ki identificirajo določenega  uporabnika. Ki  so vključena v nekatere dejavnosti na Polleosport.si spletni strani, kot je odprtje računa, naročanje izdelkov ali storitev, izpolnitev anket, objavljanje pregledov, pošiljanje povratnih informacij lahko Polleo Adria d.o.o. od uporabnika prevzame, da zagotovi določene informacije o vas, kot so vaše ime, naslov (vključno s poštno številko), e-poštni naslov, telefonsko številko in datum rojstva, podatke o vaši številki kreditne kartice, datum izteka roka, avtorizacijsko kodo in druge s tem povezane informacije, ki so vključene v določanje dejavnosti in zagotavljanje osebnih podatkov za odločitev uporabnika. Če uporabnik ne zagotovi te zahtevane informacije za določene dejavnosti, ki so zahtevane,  mu ne bo dovoljeno, da se vključijo v te dejavnosti.

Polleo Adria d.o.o ne bom delili osebnih informacij končnega uporabnika z drugimi strankami, razen, kot je bilo opisano v naslednji točki, v položaju, ko pozitivni predpisi to zahtevajo.

Osebne podatke bodo Polleo Adria d.o.o se uporabljali za pošiljanje in distribucijo administrativnih in promocijskih e-poštnih sporočil, za analizo podatkov, obdelavo plačil s kreditnimi karticami. Polleo Adria d.o.o lahko deli vaše osebne podatke uporabnika ponudniku storitev distribucije blaga za izpolnjevanje naročil, dostavo paketov, pošiljanje pošte in e-pošte.

Končni uporabnik ima možnost do dostopa in spremembe osebnih podatkov, ki nam jih posreduje v  Polleo Adria d.o.o. bazo. Končni uporabnik lahko spremeni vse svoje osebne podatke, tako, da pošlje e-pošto na shop@polleosport.si. V tem e-poštnem sporočilu, bi morali biti končni uporabnik navesti svoje ime, naslov in e-poštni naslov, in  informacije za katere želi, da se dopolnjujejo.

Kot pogoj za nakupe Polleo Adria d.o.o proizvodov in storitv, Polleo Adria d.o.o os uporabnika zahteva dovoljenje za pošiljanje administrativnih in promocijskih e-poštnih sporočil. Če želi uporabnik  prejemanje e-poštnih sporočil kadarkoli po prijavi prekiniti, lahko izbere možnost preklica prejemanja tako da pošlje e-pošto na shop@polleosport.si ali izbere preklic e-novičk, ki se nahaja v vsakem newsletter sporočilu.

Polleo Adria d.o.o. jemlje zaščito podatkov  resno in ter sprejema različne varnostne ukrepe za zaščito osebnih podatkov. Žal pa noben prenos podatkov preko interneta ali brezžičnega omrežja ne more biti 100% varen. Zato, čeprav Polleo Adria d.o.o izvaja komercialno razumne ukrepe za zaščito podatkov, ne mors jamčiti za varnost katere koli informacije, posredovane na polleosport.si spletni strani in ni odgovorno za dejanja katere koli tretje osebe, ki prejme te informacije.

Mladoletne osebe, mlajše od 14 let, ne smejo uporabljati spletne strani polleosport.si. Polleo Adria d.o.o. Ne zbira ali hrani podatkov od vsakogar, ki je mlajši od 14 let in zato  noben del spletne strani ni zasnovan na način, da bi pritegnili vsakogar, ki je mlajši od 14 let.

NEWSLETTER

Prijavi se na naš newsletter in ne zamudi novosti, akcij in najboljših ponudb v Sloveniji!

Leo Club - Loyalty kartica

Vse pravice pridržane © Polleo Sport 2008 - 2023
Polleo sport d.o.o. | Miklošičeva cesta 16, 1000 Ljubljana, Slovenia | EMŠO: 8126232000 | DDV SI78586011 | MBS: 8126232000 | Trgovsko sodišče v Ljubljani, Slovenia