Vadbeni kolešček

Vadbeni kolešček je eden on najučinkovitejših vadbenih pripomočkov za krepitev mišic jedra in toniranje trebušnih mišic, mišic rok, ramen in hrbta.

Cena
Razpon: € -
Brand
Gymstick
13.99€
Active Workout Roller pomaga pri toniranju trebušnih mišic, mišic rok, ramen in hrbta. Dva koleščka, ki lepo drsita in ergonomska ročaja vam omogočata učinkovit in udoben trening. Vadbeni kolešček je zaradi svoje velikosti zelo praktičen in ga lah..
Gymstick
39.90€
Power Wheels je vadbeni pripomoček oz. kombinacija vadbenih ročk-rolerjev in vadbenih trakov v eni napravi, katero lahko uporabljate za izvajanje več različnih vaj. S Power Wheelz-om lahko delate vaje v stoječem položaju, medtem ko je Power Wheel naj..
Oprema
22.50€
Vadbeno kolo je zelo ekonomična in uporabna naprava, zasnovana tako, da stabilizira mišice celotnega telesa. Kolo premikate z rokami in izvajate neomejeno število vaj za krepitev celotnega telesa, zlasti mišic stabilizatorja trupa (trebuh, ledveni de..
Kineta
49.99€
Brezplačna dostava
Preprost in učinkovit trenažer je zasnovan za stabilizacijo in krepitev vseh mišic telesa v gibanju. Kolo lahko primite z rokami ali pa nanj pritrdite noge v posebej zasnovane pedale in izvajate neomejeno število učinkovitih funkcionalnih vaj za "..
Oprema
44.99€
Brezplačna dostava
Preprost in neverjetno učinkovit trenažer je zasnovan za stabilizacijo in krepitev vseh mišic telesa v gibanju. Kolo lahko primemo z rokami ali ga pritrdimo na stopala s posebej oblikovanimi pedali. Izvajamo lahko poljubno število učinkovitih funkcio..
Atleticore
11.00€
Dvojno kolo za vadbo z obloženimi ročaji je popolno za trening trebušnih mišic in trening stabilizacije trupa. Lastnosti: Obložena držala za najboljši oprijem Enostavno za uporabo Vadba brez prekomerne obremenitve za ..
Kineta
12.00€
Dvojno fitnes kolo z oblazinjenimi ročaji dodaja novo dimenzijo vadbi trebušnih mišic in mišic stabilizatorjev trupa. ..
Sveltus
34.99€
To dvojno kolo lahko uporabljate z eno ali obema rokama in omogoča vadbo na levi ali desni strani ločeno. Mehki penasti ročaji za udoben oprijem. Za trebuh, roke, ramena, krepitev hrbtnih mišic. Idealno za krepitev zgornjega dela telesa in ..

NEWSLETTER

Prijavi se na naš newsletter in ne zamudi novosti, akcij in najboljših ponudb v Sloveniji!


S prijavo na Newsletter se strinjam s pogoji uporabe in soglašam s prejemanjem promocijskih obvestil

Neispravan e-mail.


Vse pravice pridržane © Polleo Sport 2008 - 2021
Polleo sport d.o.o. | Miklošičeva cesta 16, 1000 Ljubljana, Slovenia | EMŠO: 8126232000 | DDV SI78586011 | MBS: 8126232000 | Trgovsko sodišče v Ljubljani, Slovenia