Palice za zgibe za vrata / steno

Palica za zgibe za na vrata ali steno je odličen vadbeni pripomoček za zgornji del telesa. Palica za zgibe za vrata ✓ Palica za zgibe za na steno ✓

Cena
Razpon: € -
Brand
Oprema
69.90€
Brezplačna dostava
Fiksno zidno vratilo čvrste konstrukcije i velike nosivosti. Namjenjeno je za korištenje u klubovima ili za osobnu uporabu. Ovo zidno vratilo za zgibove omogućuje efikasan trening gornjeg dijela tijela. Na vašu adresu dolazi u originalnom pakiranju..
Oprema
119.90€
Brezplačna dostava
Fiksna stenska podložna gred trdne konstrukcije in visoke nosilne zmogljivosti. Namenjena je za uporabo v klubih ali za osebno uporabo. Ta stenski sklep za sklepe, trebuha in potopitve omogoča učinkovit trening skoraj celega telesa. Na voljo je v ori..
Kineta
59.99€
Brezplačna dostava
Vzdržljiva in robustna gred za zgibe in druge vaje, ki se trajno vgradi na strop ali steno. Na voljo je z vsemi potrebnimi deli in navodili za namestitev. Dimenzije: razdalja med nosilci: 38 cm, oddaljenost od stene: 35 cm dolžina palice..
Oprema
39.99€
Brezplačna dostava
Fiksna stenska gred s trdno konstrukcijo in veliko nosilnostjo, kjer lahko izvajate osnovne vaje za hrbtne mišice in biceps. Dimenzije: oddaljenost od zidu: 38 cm širina: 100 cm prostor med nosilci : 50 cm Barva: črna mat Nosilnost: ..
Gymstick
129.00€
Brezplačna dostava
Večnamensko stensko stojalo vam omogočalo izvajanje različne vrst vaj, kot so: dvig trupa, dips, dvigovanje kolen in nog. Ne zahteva veliko prostora in je odličen za tiste, ki ne želijo imeti velike naprave v domu ali pa so omejeni s prostorom. St..
Oprema
26.00€
Perfect door gym / chin up bar za vadbo z lastno težo z 12 različnimi možnostmi prijema. Visokokakovosten simulator vam omogoča opravljanje vzgibov in sklec v različnih položajih za treniranje skoraj vseh mišičnih skupin. V trenutku se postavi in ods..
Atleticore
22.00€
Čeprav v bližini nimamo tekaške steze in nas ne vleče v fitnes, lahko zgornji del telesa krepimo tudi doma. Drog za dvigovanje telesa je namenjen vadbi mišic na rokah, hrbtu in prsih. Lastnosti: Izvajanje vzgibov in vaj za trebuh na vratih v..
Gymstick
26.99€
Trening s palico, ki se namesti na vrata, je eden od najbolj priljubljenih treningov, saj izjemno učinkovito krepi mišice zgornjega dela telesa. Trening s palico je izjemno učinkovit in popolnoma varen. Palico lahko na vrata pritrdite s pomočjo ok..
Atleticore
19.99€
Čeprav v bližini nimamo tekaške steze in nas ne vleče v fitnes, lahko zgornji del telesa krepimo tudi doma. Drog za dvigovanje telesa je namenjen vadbi mišic na rokah, hrbtu in prsih. Lastnosti: Izvajanje vzgibov na vratih vaše sobe  ..
Gymstick
490.00€
Brezplačna dostava
Klop za uteži Weight Bench 200 je primerna za rekreativce ter tudi tiste, ki se ukvarjajo z močnejšimi treningi moči. Zelo trpežna klop, ki se ne ziba vam omogoča, da ste osredotočeni zgolj na svoj trening. Oblazinjena klop s trpežnim površinskim mat..
Gymstick
49.99€
Brezplačna dostava
Palica za veso v zgibi omogoča več načinov oprijema za različne možnosti vadbe in se lahko namesti na steno ali strop.  V primeru pritrjevanja na strop imate več prostora za izvajanje vaj, kot so na primer vesa v zgibi z dvigovanjem nog ali upog..
Gymstick
299.00€
Brezplačna dostava
Kakovostna klop za komercialno uporabo. To klop lahko uporabljate s kombinacijo tudi težjih uteži, saj je zaradi svoje širine zelo čvrsta in udobna za uporabo. Klop ima tudi ročko in koleščka za lažje premikanje. Velikost izdelka (cm): 143 x 59..
Gymstick
95.00€
Brezplačna dostava
Kompaktna veličina ab bench klopi je odlična za učinkovit trening trebuha. Oblazinjena klop omogoča popolno udobje. Klopi se lahko prilagodi nagib (dostopne 4 opcije), kar vam omogoča večji izziv na treningu. Klop se lahko zloži in vam zavzame malo p..
Gymstick
35.00€
Večnamenski drog za dvigovanje je eden od najbolj priljubljenih fitnes pripomočkov za vadbo doma in v telovadnicah! Drog se lahko v nekaj sekundah pritrdi na katera koli standardna vrata brez raznih nosilcev. Drog lahko uporabljate tudi za izve..
Sveltus
69.99€
Brezplačna dostava
Izboljšajte vaje za mišice zgornjega dela telesa in hrbta, ramena, triceps, biceps, trebuh itd. Za telovadbo ali domačo uporabo. Pritrditev vključena. SVT23347 ..
UFC
29.00€
Izvajajte sklece, zgibe, padce in še veliko več vaj Več podloženih položajev držanja Uporablja zasnovo ročice vrat, brez pritrdilnih vijakov Namesti se v nekaj sekundah Mere: 98 x 35,6 x 27,7 cm ..

NEWSLETTER

Prijavi se na naš newsletter in ne zamudi novosti, akcij in najboljših ponudb v Sloveniji!


S prijavo na Newsletter se strinjam s pogoji uporabe in soglašam s prejemanjem promocijskih obvestil

Neispravan e-mail.


Vse pravice pridržane © Polleo Sport 2008 - 2021
Polleo sport d.o.o. | Miklošičeva cesta 16, 1000 Ljubljana, Slovenia | EMŠO: 8126232000 | DDV SI78586011 | MBS: 8126232000 | Trgovsko sodišče v Ljubljani, Slovenia