Nordijska hoja in pohodništvo

V Polleo Sportu najdeš vse kar potrebuješ za nordijsko hojo in pohodništvo; od palic, vetrovk do obutve. Gre za najboljšo obliko telovadbe pri hujšanju.

Cena
Razpon: € -
Brand
Gymstick
49.90€
Brezplačna dostava
Visokokakovostne in sveže barvne dvodelne teleskopske palice za nordijsko hojo. Zahvaljujoč prilagodljivosti od 83 do 135 cm jih je mogoče enostavno prevažati in uporabljati tudi več uporabnikov. Ročno oprijemljive iz plute nudijo udobje in so topl..
Gymstick
6.99€
Nastavek za pohodne palice je izdelan iz trpežne gume, ki pomaga absorbirati udarce in zmanjšati obremenitev med nordijsko hojo. Univerzalni nastavek je primeren za vse modele palic za nordijsko hojo. ..
Gymstick
29.90€
Gymstick Go pohodne palice so primerne za začetnike nordijske hoje in ljubitelje fitnesa. Gred Go pohodnih palic je lahka in trpežna. Jermeni so udobni in dobro nastavljivi. Ročaj je izdelan iz mehke in udobne pene. Ročaj: ročaj EVA in dobro prilegaj..
Gymstick
29.90€
Active pohodne palice so primerne za nordijsko hojo, za začetnike in ljubitelje fitnesa. Gred Active pohodne palice je lahka in trpežna. Jermeni so udobni in nastavljivi. Ročaj je izdelan iz mehke in udobne pene. Ročaj: EVA Dolžina: 110cm SKU 7..

NEWSLETTER

Prijavi se na naš newsletter in ne zamudi novosti, akcij in najboljših ponudb v Sloveniji!


S prijavo na Newsletter se strinjam s pogoji uporabe in soglašam s prejemanjem promocijskih obvestil

Neispravan e-mail.


Vse pravice pridržane © Polleo Sport 2008 - 2021
Polleo sport d.o.o. | Miklošičeva cesta 16, 1000 Ljubljana, Slovenia | EMŠO: 8126232000 | DDV SI78586011 | MBS: 8126232000 | Trgovsko sodišče v Ljubljani, Slovenia