Cena

39.99€
Vključ. DDV
Brezplačna dostava

{{business_unit.name}} Nerazpoložljivo {{business_unit.name}} Omejene količine {{business_unit.name}} Razpoložljivo {{business_unit.name}} Dobavljivo v roku 3-5 delovnih dni

100% laboratorijsko potrjena čistost kreatina monohidrata. Ta izdelek:

  • Je najčistejši kreatin monohidrat na trgu
  • Povečuje mišično maso
  • Izboljšuje vzdržljivost
  • Je idealen za pridobivanje mišične mase

CreaLean od Labrade je laboratorijsko testiran 100% čisti kreatin. Nepogrešljiv je za tiste, ki želijo iti korak dlje. Bleščeče bel kristalni prah, topen v vodi ali v vaši najljubši pijači. CreaLean je naravna aminokislina, ki se je izkazala kot izredno pomembna pri povečanju moči, velikosti in kakovosti mišične mase, še posebej v kombinaciji s strogim programom treningov. Labrada je farmacevtsko dokzan, 100% čist kreatin najvišje kakovosti, ki ga je sploh mogoče pridobiti. Zadnje raziskave potrjujejo, da lahko kreatin pripomore k pridobitvi 2-5 kg mišične mase v samo 30 dneh! S kreatinom lahko izvlečete 20-30% več moči iz vaših mišic in dosežete povečanje mišične mase.

Ni priporočljivo za osebe, mlajše od 20 let, saj obstaja velika verjetnost, da ne bo imel učinka, zaradi nizke stopnje metabolizma! To je najbolje prodajan dodatek v športni prehrani, ki se je pa pojavil šele v 90. letih!

Zakaj je tako priljubljen? Lahko rečemo, da prav zaradi učinkovitosti kreatina, ki je glavni vir energije. Kaj to pomeni v praksi? Dopolnjevanje s kreatinom povzroča povečano energijo in moč (v telovadnici boste lahko dvignili večjo težo kot prej). Kreatin preprečuje utrujenost, tako da lahko vadite bolje kot kadarkoli prej, omogoča večjo eksplozivnost pri športih kot so nogomet, košarka, odbojka, tenis, rokomet, met diska, kopja, šprintih, rugby in tako naprej. Ni ga priporočljivo jemati pri vzdržljivostnih športih: kolesarjenje na dolge faze, maraton,.. saj lahko povzroči dehidracijo in lahko vodi do povečanja mase, ki v teh športih vsekakor ni zaželena.

Uporaba:

Kreatin se jemlje ciklično. To ponavadi traja 6-8 tednov (42-56 dni) in nato vzamete odmor - štiri tedne. To je pravilo resnih športnikov. Če pa vadite samo v telovadnici, pa vam priporočamo enega izmed kreatinov, ki imajo hitro delovanje in se jemljejo samo pred treningom ali pa kreatin v obliki šumečih tablet.

Paketi: 

500 g/ 100 obrokov

    DA     NE 
OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

NEWSLETTER

Prijavi se na naš newsletter in ne zamudi novosti, akcij in najboljših ponudb v Sloveniji!


S prijavo na Newsletter se strinjam s pogoji uporabe in soglašam s prejemanjem promocijskih obvestil

Neispravan e-mail.

Leo Club - Loyalty kartica

Vse pravice pridržane © Polleo Sport 2008 - 2022
Polleo sport d.o.o. | Miklošičeva cesta 16, 1000 Ljubljana, Slovenia | EMŠO: 8126232000 | DDV SI78586011 | MBS: 8126232000 | Trgovsko sodišče v Ljubljani, Slovenia