Cena

99.99€ 84.99€ Prihranek: 15.00€
-15%
Vključ. DDV
Brezplačna dostava

{{business_unit.name}} Nerazpoložljivo {{business_unit.name}} Omejene količine {{business_unit.name}} Razpoložljivo {{business_unit.name}} Dobavljivo v roku 3-5 delovnih dni

Merilnik aktivnosti za otroke Captain America

  • Za plavanje primeren otroški merilnik aktivnosti1 s tematiko Captain America
  • Za otroke primeren nastavljiv pašček je opremljen s prilagodljivim barvnim zaslonom in baterijo, ki brez polnjenja zagotavlja napajanje več kot 1 leto2
  • Sinhronizira3 se z brezplačnim starševskim programom za mobilne naprave, ki vključuje upravljanje hišnih opravil in orodja za opozorila o razporedih
  • Otroci napredujejo pri pustolovščinah v programu Ultron’s Revenge: A Marvel Avengers Mission , ko dosežejo cilj 60 minut aktivnosti na dan
  • Spremlja korake, spanje in doseganje priporočenih 60 minut aktivnosti na dan

vivofit jr. 2 kids, Garmin

Vsak otrok je lahko superjunak z merilnikom aktivnosti vívofit jr. 2 Captain America na zapestju. Ta za plavanje primeren merilnik aktivnosti je dovolj trpežen za igro, z baterijo, ki zagotavlja napajanje več kot 1 leto, pa akcije ni treba prekinit zaradi polnjenja. Starši lahko upravljajo hišna opravila in nagrade v starševskem programu za mobilne naprave, otroci pa sodelujejo pri pustolovščinah v programu, v katerih lahko rešijo svet skupaj z likom Captain America in Marvel Avengers.

Eleganten in odporen

Merilnik aktivnosti vívofit jr. 2, ki je tako trpežen kot ščit lika Captain America, je opremljen s prilagodljivim barvnim zaslonom in udobnim paščkom. Otroci lahko pokažejo svoj merilnik v slogu Captain America in ga nosijo med igro, nogometom, kopanjem in celo med spanjem. Baterija, ki jo lahko zamenja uporabnik, zagotavlja napajanje več kot eno leto, zato polnjenje ni potrebno.
Napredovanje pri pustolovščinah v programu

Mickey’s Birthday Surprise: A Disney Adventure

Otroci vsak dan odkrivajo nove pustolovščine v programu, ko dosežejo cilj 60 minut aktivnosti na dan, kar jih spodbuja, da se vsak dan potrudijo po najboljših močeh. Kot pomočnik spremljate svojega otroka, ki pomaga Minnie Mouse in njenim prijateljem pri načrtovanju rojstnodnevne zabave, s katero želijo presenetiti Micky Mouse-a. Okrasite zabavo z Daisy Duck, specite rojstnodnevno torto z Goofy-em in poskrbite, da bo vse nared, vendar pazite, da Micky Mouse ne izve za presenečenje.


Napredovanje pri pustolovščinah v programu BB-8™’s Adventure: A Star Wars Story

Otroci vsak dan odkrivajo nove pustolovščine v programu, ko dosežejo cilj 60 minut aktivnosti na dan, kar jih spodbuja, da se vsak dan potrudijo po najboljših močeh. Kot kopilot spremljate svojega malega upornika, ki skupaj z robotom BB-8 in pilotom Zepha premaguje pustolovščine na planetu Jakku. Poiščite manjkajoče dele v zapuščenih vesoljskih plovilih, spoznajte kraljico tihotapcev Maz Kanata in pomagajte rešiti prijatelja BB-8, ko njegova usoda visi na nitki.

Napredovanje pri pustolovščinah v programu Ultron’s Revenge: A Marvel Avengers Mission

Maščevalci, pripravite se! Otroci vsak dan odkrivajo nove pustolovščine v programu, ko dosežejo cilj 60 minut aktivnosti na dan, kar jih spodbuja, da se vsak dan potrudijo po najboljših močeh. Kot pomočnik spremljate svojega malega superjunaka, ki skupaj z likom Captain America in Marvel Avengers premaguje pustolovščine v New Yorku in poskuša poraziti Ultrona. Spoznajte nepremagljivega Iron Mana v laboratoriju Tonyja Starka, pomagajte Thoru ujeti zlobnega Lokija in spremljajte lik Black Widow na tajnih misijah S.H.I.E.L.D .

Starševski osebni pomočnik

Starši upravljajo merilnik aktivnosti vívofit jr. 2 z brezplačnim programom za mobilne naprave . V programu lahko dodate profile za več otrok ter si po sinhronizaciji3 z mobilno napravo ogledate podatke o številu korakov, spanju, vsakodnevnih dejavnostih in hišnih opravilih posameznega otroka. Poleg tega lahko vso družino povabite na tekmovanju v izzivu dnevnega števila korakov, dodelite naloge in hišna opravila, določite vrednost navideznih kovancev za nagrajevanje ter si ogledate, koliko kovancev ima posamezen otrok. Otroci lahko kovance v programu zamenjajo za nagrade, o katerih se dogovorite. Vse to lahko upravljajte v svoji napravi.

Nagrade, opomniki in obveznosti

Otroci bodo spoznali, da so lahko hišna opravila tudi zabavna in da se jih splača opraviti. Starši lahko v programu za pametne telefone dodelijo hišna opravila in opozorila o razporedih, v merilniku aktivnosti vívofit jr. 2 pa si otroci lahko ogledajo nove naloge, ki jih morajo opraviti. Nastavite lahko tedensko ali celo dnevno ponavljanje, kar je idealno za otroke, ki jih je treba nenehno opominjati. Za otroke, ki radi odlašajo, pa lahko v starševskem programu razporedite opozorila, tako da jih merilnik aktivnosti vívofit jr. 2 opomni, da morajo narediti domačo nalogo, si umiti zobe ali opraviti kaj drugega. Opozorilo jih opomni z ikono, ki prikazuje, kaj morajo narediti. Nato lahko otrok v napravi zažene časovnik za opravilo in tako ve, koliko časa ima še na voljo.

Prijateljski izzivi korakov

Priredite prijateljsko tekmovanje na igrišču in dvorišču. Funkcija za izzive korakov Toe-to-Toe™ omogoča, da otroci opravijo sinhronizacijo s prijatelji v soseski in drug drugega ali sami sebe povabijo na tekmovanje (ena na ena) v številu korakov v določenem obdobju. Ko je tekmovanje končano, si lahko ogledajo skupno število korakov, ki so ga dosegli med izzivom, in ugotovijo, ali so premagali prijatelje ali pa izboljšali svoj osebni rekord. Vse to lahko upravljajo na zapestju. Prenesite program Connect IQ™ in povabite svoje otroke na tekmovanje v številu korakov.

Na voljo je še več zabave

Merilnik aktivnosti vívofit jr. 2 omogoča, da si otroci izberejo še druge sloge in se lotijo tudi drugih pustolovščin v programu. Če želijo odkriti nov svet pustolovščin, potrebujejo le nov pašček. Česa se boste lotili zdaj? Ali boste merili aktivnost in se odpravili na galaktične pustolovščine s tematskim paščkom Star wars? Ali pa si bo vaš otrok nadel eleganten pašček v slogu Minnie Mouse in sodeloval pri čarobnih pustolovščinah? Odločitev je prepuščena vašemu otroku.

Specifikacije:

Splošno

Material ohišja

Polimer

Material paščka

Silikon

Velikost ohišja, Š × D × V

Raztegljivi paščki se prilegajo zapestjem z obsegom do 147 mm (starost 4–7 let) Nastavljivi paščki se prilegajo zapestjem z obsegom 130–175 mm (starost 6 let ali več) Združljivost s paščki za napravo vívofit 3

Teža

17,5 g

Vodootporen

5 ATM

Vrsta zaslona

8 barvni, MIP (memory-in-pixel)

Velikost zaslona, Š x V

11 mm x 11 mm

Resolucija zaslona, Š x V

88 x 88 piksela

Barvni zaslon

Da

Trajanje baterije

Do 1 leta (uporabnik jo lahko zamenja)

Vgrajen pomnilnik

Podatki o aktivnosti za 4 tedne

 

Funkcije ure

Funkcije ure

Da

Samodejni preklop na poletni čas

Da

Budilka

Da

Časovnik

Da

Štoparica

Da

 

Senzorji

Merilnik pospeška (izračunava razdaljo vadb v zaprtih prostorih, ne da bi za to rabili senzor korakov)

Da

 

Vsakodnevne pametne funkcije

Povezljivost

Bluetooth®

Kompatibilnost s pametnim telefonom

iPhone®, Android™

 

Funkcije za sledenje dejavnostim

Števec korakov

Da

Vrstica gibanja (v napravi se prikaže po obdobju neaktivnosti. Če jo želite ponastaviti, pojdite na nekajminutni sprehod)
Časovniki za opravila (2, 5, 10, 15, 20 in 30 minut)

Da

Spremljanje spanja (spremlja celotno obdobje spanja ter obdobja premikanja ali krepčilnega spanca)

Da

Funkcije spremljanja otrok

Cilj 60 minut igranja

Da

Domača opravila

Da

Nagrajevanje (kovanci)

Da

Časovniki za opravila (2, 5, 10, 15, 20 in 30 minut)

Da

Zvočna opozorila

Da

Razporejevalnik (opomniki za domača opravila)

Da

Ikone za odklepanje novih korakov

Da

Izzivi programa Toe-to-Toe™

Da

V škatli:

  • vívofit jr. 2
  • Dokumentacija

 

    DA     NE 
OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

Podobni izdelki

NEWSLETTER

Prijavi se na naš newsletter in ne zamudi novosti, akcij in najboljših ponudb v Sloveniji!


S prijavo na Newsletter se strinjam s pogoji uporabe in soglašam s prejemanjem promocijskih obvestil

Neispravan e-mail.

Leo Club - Loyalty kartica

Vse pravice pridržane © Polleo Sport 2008 - 2021
Polleo sport d.o.o. | Miklošičeva cesta 16, 1000 Ljubljana, Slovenia | EMŠO: 8126232000 | DDV SI78586011 | MBS: 8126232000 | Trgovsko sodišče v Ljubljani, Slovenia