Cena

274.99 €
Vključ. DDV
Ta izdelek dostavimo brezplačno

{{business_unit.name}} Nerazpoložljivo {{business_unit.name}} Omejene količine {{business_unit.name}} Razpoložljivo {{business_unit.name}} Dobavljivo v roku 3-5 delovnih dni

Želite pametno uro GPS, s katero boste zlahka odkrili nov način gibanja. Uro, ki bo vaše dobro počutje postavila na prvo mesto. In imela zmogljivo baterijo. To je prava izbira.

  • napajanje z baterijo do 11 dni
  • več kot 25 vdelanih športnih programov
  • brezplačne možnosti vadbe
  • načrti vadbe za tek funkcije trener garmin

Ostanite povezani.

OMOGOČA ZDRUŽITEV S PAMETNIMI TELEFONI APPLE® IN ANDROID™

POLNITE MANJ

Baterija zagotavlja napajanje do 11 dni v načinu pametne ure in do 26 ur v načinu GPS, zato ure ni treba sneti in polniti vsako noč – kar pomeni, da lahko ves čas spremljate svoje počutje.

OHO, ČEDNA URA

Pametna ura Venu Sq 2 je elegantno oblikovana, zato se poda vsakemu slogu in vsaki priložnosti, poleg tega jo lahko prilagodite po svojih željah z možnostjo Vaša ura. Vaš slog. Opremljena je s svetlim zaslonom AMOLED in izbirnim stalno vklopljenim načinom, zato si lahko v hipu ogledate vse podatke.

USTVARJENA ZA GIBANJE Z VAMI

Od trpežnega stekla Corning® Gorilla® Glass 3 do lahkega aluminijastega okvira in udobnega silikonskega paščka – ta pametna ura je narejena, da ustreza vašemu življenjskemu slogu.

MERILNIK SRČNEGA UTRIPA NA ZAPESTJU

Ura izmeri vaš srčni utrip1 nekajkrat v sekundi in vas opozori, če je previsok ali prenizek v času počitka. Pomaga vam tudi izmeriti stopnjo napora med aktivnostmi, tudi med plavanjem.

MERILNIK ENERGIJE BODY BATTERY™

Spremljajte ravni energije v svojem telesu čez dan, na podlagi česar lahko ugotovite, ali ima vaše telo dovolj energije in je pripravljeno za aktivnost ali pa mu energije primanjkuje in si jo mora povrniti s spanjem.

SPREMLJANJE SPANJA IN REZULTAT SPANJA

Z izboljšano funkcijo za spremljanje spanja lahko ugotovite, kako poteka regeneracija vašega telesa. Ko se prebudite, prejmete rezultat spanja, razčlenitev na faze spanja, podatke pulznega oksimetra2 in podatke o dihanju ter podrobne vpoglede za izboljšanje kakovosti spanja1.

MERJENJE STRESA

Ugotovite, ali imate miren, uravnotežen ali stresen dan z neprekinjenim merjenjem. Opomniki za sproščanje vas celo pozovejo h kratkim dihalnim vajam, ko ura zazna stres.

FUNKCIJA HEALTH SNAPSHOT™

Izvedite 2-minutno sejo, da zabeležite ključne statistične podatke, vključno s srčnim utripom, spremenljivost srčnega utripa podatki pulznega oksimetra, dihanjem in stresom. Nato s temi statističnimi podatki ustvarite poročilo, ki ga lahko delite prek programa Garmin Connect™ v združljivem pametnem telefonu.

venu2sq

SPREMLJANJE MENSTRUACIJE

S programom za pametne naprave Garmin Connect spremljajte menstrualni cikel ali nosečnost. Beležite simptome, prejemajte poučne nasvete o prehrani in vadbi ter številne druge informacije. Podrobnosti lahko prikažete in zabeležite tudi v uri s programom spremljanja zdravja žensk.

SENZOR PULZNEGA OKSIMETRA

The Senzor pulznega oksimetra2 meri raven nasičenosti krvi s kisikom čez dan in med spanjem, na podlagi česar prikaže, kako dobro vaše telo absorbira kisik.

STAROST TELESA

Ta funkcija na podlagi vaše kronološke starosti, tedenske živahne dejavnosti, srčnega utripa v mirovanju in indeksa telesne teže ali deleža telesne maščobe3 oceni, ali je vaše telo mlajše ali starejše od vas. Pridobite lahko tudi nasvete, kako znižati Starost telesa.

PREMIŠLJENO DIHANJE

Ko se želite sprostiti ali osredotočiti, lahko začnete dihalno vajo, med katero ura meri vaš stres in dihanje, da vam omogoči vpogled v vaše vzorce dihanja.

SPREMLJANJE HIDRACIJE

Beležite dnevni vnos tekočine in poskrbite za opominjanje na hidracijo. Nastavite lahko tudi samodejni cilj za hidracijo, ki se prilagaja glede na to, koliko tekočine izgubite s potenjem med dejavnostmi.

SPREMLJANJE DIHANJA

Oglejte si svoje vzorce dihanja čez dan, med spanjem ter med Dihalne vaje in dejavnostmi joge.

VDELANI ŠPORTNI PROGRAMI

Spremljajte vse načine, na katere se gibate, z več kot 25 predhodno naloženimi športnimi programi s podporo GPS ali podporo za zaprte prostore, vključno s hojo, tekom, kolesarjenjem, plavanjem v bazenu, golfom vadbo HIIT, tenisom in številnimi drugimi športi.

venu2sq

PREDHODNO NALOŽENE VADBE

Naj za načrtovanje poskrbi vaša ura. S predhodno naloženimi vadbami za kardio, moč, jogo, HIIT in pilates je vse, kar morate storiti to, da vadite. Še več brezplačnih vadb lahko prenesete s programom Garmin Connect.

USTVARJANJE VADB

Izbirate lahko med več kot 1600 vajami, iz katerih lahko ustvarite svoje vadbe v programu Garmin Connect v združljivem pametnem telefonu. Nato pa jih prenesete v uro.

VADBE HIIT

S tem profilom dejavnosti z različnimi časovniki lahko spremljate vadbe HIIT, tudi AMRAP, EMOM, Tabato in vadbo po meri. Nastavite število krogov, intervale naprezanja/počitka in druge možnosti.

TRENER GARMIN

Uporabljajte svojega osebnega trenerja za tek brezplačno kar na zapestju in se z njim pripravite na svoj naslednji 5- oz. 10-kilometrski tek ali polmaraton.

MERJENJE TELESNE PRIPRAVLJENOSTI

Ko se odpravite ven ali po opravkih, ura Venu Sq 2 beleži število korakov, minute intenzivnosti, porabljene kalorije in številne druge parametre. S programom Garmin Connect lahko te podatke tudi sinhronizirate med različnimi pametnimi urami Garmin.

MINUTE INTENZIVNOSTI

Beležite minute zmerne in živahne dejavnosti ter si oglejte, v katerem delu dneva in med katero dejavnostjo ste jih zbrali. V uro jih lahko dodate tudi kot podatkovno polje, ki je prikazano med dejavnostmi z merjenjem časa.

PAMETNA OBVESTILA

Prejemajte e-poštna in besedilna sporočila ter opozorila naravnost v uro, če je ta združena z združljivim pametnim telefonom Apple ali Android. Če imate telefon z operacijskim sistemom Android, lahko na besedilna sporočila tudi odgovorite.

venu2sq

FUNKCIJE ZA VARNOST IN SLEDENJE

Če potrebujete pomoč, lahko ob združitvi ure in združljivega pametnega telefona4 vnaprej izbranim stikom preprosto pošljete sporočilo s svojo trenutno lokacijo.

BREZSTIČNO PLAČEVANJE GARMIN PAY™

Šinite mimo blagajn in se zapeljite z izbranimi sistemi javnega prevoza z rešitvijo za brezstično plačevanje Garmin Pay, ki jo omogočajo sodelujoči ponudniki.

TRGOVINA CONNECT IQ™

Iz trgovine Connect IQ v uri lahko prenesete izbrane programe, videze ure in druge pripomočke, v programu v pametnem telefonu pa lahko poiščete še več možnosti. Prilagajanje je preprosto, poleg tega pa še brezplačno.

NAČIN VARČEVANJA Z BATERIJO

Za še boljši izkoristek energije lahko z vklopom ali izklopom te nastavitve podaljšate napajanje z baterijo.

VODOTESNOST

Če nameravate preživeti dan v vodi, na vodi ali ob njej, se vam lahko pridruži tudi ura.

GARMIN CONNECT,

V brezplačnem programu brez naročnine si oglejte podatke o zdravju in telesni pripravljenosti, povežite se in tekmujte s prijatelji, prijavite se na izzive, kjer si lahko prislužite značke in druge nagrade.


1Natančnost merjenja aktivnosti.

2Ta naprava ni medicinski pripomoček in ni namenjena uporabi pri diagnosticiranju ali spremljanju zdravstvenega stanja; glejte Garmin.com/ataccuracy. Pulzni oksimeter ni na voljo v vseh državah.

3Če želite parameter deleža telesne maščobe uporabiti za funkcijo starosti telesa, potrebujete pametno tehtnico Index™ ali Index S2 (na prodaj ločeno).

4Pri združitvi z združljivim pametnim telefonom. Zahteve in omejitve funkcij za varnost in sledenje si oglejte na spletnem naslovu Garmin.com/safety.

Apple® je blagovna znamka družbe Apple Inc., registrirana v ZDA in drugih državah. Android je blagovna znamka družbe Google LLC. SPOTIFY in logotip Spotify sta registrirani blagovni znamki družbe Spotify AB. Amazon Music in vsi povezani logotipi so blagovne znamke družbe Amazon.com, Inc. ali njenih povezanih družb.

Specifikacije:

Splošno

MATERIAL STEKLA Steklo Corning® Gorilla® Glass 3
MATERIAL OKVIRA Anodiziran aluminij
MATERIAL OHIŠJA Z vlakni ojačan polimer
PAŠČKI ZA HITRO ODSTRANITEV Da (20 mm, standardna širina)
MATERIAL PAŠČKA Silikon
VELIKOST OHIŠJA, Š × D × V 40,6 × 37,0 × 11,1 mm
Prilega se zapestjem z obsegom 125–190 mm
ZASLON NA DOTIK Da
BARVNI ZASLON Da
VELIKOST ZASLONA, Š X V Diagonala 35,9 mm (1,41″)
LOČLJIVOST ZASLONA, Š X V 320 x 360 slikovnih pik
VRSTA ZASLONA AMOLED, izbirni stalno vklopljen način
TEŽA 38,0 g
NAZIVNA VODOTESNOST Plavanje, 5 ATM
TRAJANJE BATERIJE Način pametne ure: do 11 dni
Način pametne ure za varčevanje z baterijo: do 12 dni
Način GNSS samo z GPS: do 26 ur
Način za vse sisteme GNSS z glasbo: do 7 ur
Način za vse sisteme GNSS: do 20 ur
Več podrobnosti
VGRAJEN POMNILNIK 200 ur podatkov o dejavnostih

Funkcije ure

FUNKCIJE URE Da
SINHRONIZACIJA ČASA Z GPS Da
SAMODEJNI PREKLOP NA POLETNI ČAS Da
BUDILKA Da
ČASOVNIK Da
ŠTOPARICA Da
ČASI SONČNEGA VZHODA/ZAHODA Da

Spremljanje zdravja

MERJENJE SRČNEGA UTRIPA NA ZAPESTJU (NEPREKINJENO, VES ČAS) Da
DNEVNI SRČNI UTRIP V MIROVANJU Da
OPOZORILA O NENORMALNEM SRČNEM UTRIPU Da (visoko in nizko)
STOPNJA DIHANJA (24X7) Da
NASIČENOST KRVI S KISIKOM S PULZNIM OKSIMETROM Da (preverjanje na kraju samem in neobvezna celodnevna aklimatizacija in v spanju)
STAROST TELESA Da
MERILNIK ENERGIJE BODY BATTERY™ Da
CELODNEVNO STRESNO SLEDENJE Da
OPOMNIKI ZA SPROSTITEV Da
ČASOVNIK ZA SPROŠČANJE Z DIHALNIMI VAJAMI Da
SPANJA Da (napredno)
SPREMLJANJE SPANJA (REZULTAT SPANJA IN VPOGLEDI) Da
HIDRACIJA Da
SPREMLJANJE ZDRAVJA ŽENSK Da
HEALTH SNAPSHOT Da

Senzorji

GPS Da
GLONASS Da
GALILEO Da
MERILNIK SRČNEGA UTRIPA NA ZAPESTJU GARMIN ELEVATE™ Da
ELEKTRONSKI KOMPAS Da
MERILNIK POSPEŠKA (IZRAČUNAVA RAZDALJO VADB V ZAPRTIH PROSTORIH, NE DA BI ZA TO RABILI SENZOR KORAKOV) Da
TERMOMETER Da (potreben je senzor tempe™)
SENZOR OSVETLITVE OKOLICE Da
AKLIMATIZACIJA S PULZNIM OKSIMETROM Da

Vsakodnevne pametne funkcije

POVEZLJIVOST Bluetooth®, ANT+®, Wi-Fi®
CONNECT IQ™ (VIDEZI URE, PODATKOVNA POLJA, PRIPOMOČKI IN PROGRAMI, KI JIH JE MOGOČE PRENESTI) Da
TRGOVINA CONNECT IQ™ V NAPRAVI Da
PAMETNA OBVESTILA Da
ODGOVARJANJE Z BESEDILNIMI SPOROČILI/ZAVRNITEV TELEFONSKEGA KLICA Z BESEDILNIM SPOROČILOM (SAMO ZA NAPRAVE ANDROID™) Da
PAMETNI KOLEDAR Da
PAMETNE VREMENSKE INFORMACIJE Da
SPROTNA SINHRONIZACIJA NASTAVITEV S PROGRAMOM ZA MOBILNE NAPRAVE GARMIN CONNECT™ Da
VARČEVANJE Z BATERIJO – PRILAGODLJIVA VARČNA URA Da
PROSTOR ZA SHRANJEVANJE GLASBE Do 500 skladb
POIŠČI MOJ TELEFON Da
FUNKCIJA POIŠČI MOJO URO Da
ZDRUŽLJIVOST S PAMETNIM TELEFONOM iPhone®, Android™
ZDRUŽLJIVOST S PROGRAMOM GARMIN CONNECT™ MOBILE Da
GARMIN PAY™ Da

Funkcije za varnost in sledenje

LIVETRACK Da
ZAZNAVANJA DOGODKOV MED IZBRANIMI DEJAVNOSTMI Da
POMOČ Da

Funkcije za sledenje dejavnostim

ŠTEVEC KORAKOV Da
VRSTICA GIBANJA (V NAPRAVI SE PRIKAŽE PO OBDOBJU NEAKTIVNOSTI. ČE JO ŽELITE PONASTAVITI, POJDITE NA NEKAJMINUTNI SPREHOD) Da
SAMODEJNI CILJ (SPOZNA VAŠO RAVEN DEJAVNOSTI IN VAM DODELI DNEVNI CILJ KORAKOV) Da
IZRAČUNAVA PORABLJENE KALORIJE Da
OPRAVLJENA RAZDALJA Da
MINUTE INTENZIVNOSTI Da
TRUEUP™ Da
MOVE IQ™ Da
APLIKACIJA GARMIN CONNECT ™ CHALLENGES Da

Kardio vadbe

SAMODEJNO ŠTETJE PONOVITEV Da
RAZPOLOŽLJIVI PROFILI TELOVADNIH DEJAVNOSTI Vadba za moč, vadba HIIT, kardio vadba, vadba na eliptičnem trenažerju, vadba na vadbenih stopnicah, vadba na veslaški napravi, dihalne vaje, pilates, joga
VADBE ZA MOČ Da
HIIT VADBE Da
JOGA VADBE Da
PILATES VADBE Da

Funkcije vadbe, načrtovanja in analize

OBMOČJA SRČNEGA UTRIPA Da
OPOZORILA O SRČNEM UTRIPU Da
KALORIJE NA PODLAGI SRČNEGA UTRIPA Da
% NAJVIŠJEGA SRČNEGA UTRIPA Da
HR BROADCAST (ODDAJANJE PODATKOV O SRČNEM UTRIPU PREK TEHNOLOGIJE ANT+™ V ZDRUŽENE NAPRAVE) Da
HITROST DIHANJA (MED VADBO) Samo joga in dihanje
HITROST IN RAZDALJA GPS Da
PRILAGODLJIVI ZASLONI Da
PRILAGODLJIVI PROFILI DEJAVNOSTI Da
AUTO PAUSE® (ZAČASNO USTAVI IN NADALJUJE MERJENJE S ČASOVNIKOM GLEDE NA HITROST) Da
NAPREDNE VADBE Da
NAČRTI VADB, KI JIH JE MOGOČE PRENESTI Da
AUTO LAP® (SAMODEJNO ZAČNE NOV KROG) Da
ROČNO OZNAČEVANJE KROGOV Da
VO2 MAX (ZAGON) Da
ZAKLEPANJE ZASLONA IN/ALI GUMBOV Da
SAMODEJNO POMIKANJE Da
ZGODOVINA DEJAVNOSTI V URI Da
PHYSIO TRUEUP Da

Funkcije za tek

RAZPOLOŽLJIVI PROFILI TEKA Tek, tek na tekalni stezi, tek na atletski stezi v zaprtem prostoru
RAZDALJA, ČAS IN TEMPO NA PODLAGI GPS Da
KADENCA (ŠTEVILO KORAKOV NA MINUTO V REALNEM ČASU) Da
VAJE ZA TEK Da
SENZOR ZA HITROST KOLESA/KADENCO Da

Funkcije za golf

DOLOČANJE ODDALJENOST OD F/M/B (SPREDNJEGA DELA, SREDINE IN ZADNJEGA DELA ZELENICE) Da
RAZDALJA DO KRIVULJ/ZAVOJEV Da
MERJENJE DOLŽINE UDARCA (IZRAČUNA NATANČNO DOLŽINO UDARCEV OD KJER KOLI NA IGRIŠČU) Samodejno
DIGITALNA KARTICA Z REZULTATI Da
SLEDENJE STATISTIKI (UDARCI NA KROG, UDARCI NA ZELENICE IN ČISTINE) Da
GARMIN AUTOSHOT™ Da
ROČNO DOLOČANJE POLOŽAJA ZASTAVICE Da
OVIRE IN CILJI IGRIŠČA Da
SMER PROTI ZASTAVICI Da
ČASOVNIK ZA KROG/MERILNIK OPRAVLJENE POTI Da

Funkcije rekreacije na prostem

RAZPOLOŽLJIVI PROFILI ZA REKREACIJO NA PROSTEM Smučanje, deskanje na snegu, tek na smučeh v klasični tehniki, veslanje na deski, veslanje
NAZAJ NA ZAČETEK Da
IZRAČUN OBMOČJA da (v trgovini Connect IQ™)
KOLEDAR ZA LOV/RIBOLOV da (v trgovini Connect IQ™)
INFORMACIJE O SONCU IN LUNI da (v trgovini Connect IQ™)

Funkcije za kolesarjenje

RAZPOLOŽLJIVI PROFILI KOLESARJENJA Kolesarjenje, kolesarjenje v zaprtih prostorih
OPOZORILO O ČASU/RAZDALJI (SPROŽI ALARM, KO DOSEŽETE CILJ) Da
ZDRUŽLJIVOST Z RADARJEM VARIA™ (NAZAJ USMERJENI RADAR) Da
ZDRUŽLJIVOST Z LUČMI VARIA™ Da
PODPORA SENZORJU HITROSTI IN KADENCE (S SENZORJEM) Da (s tehnologijo ANT+)

Funkcije za plavanje

RAZPOLOŽLJIVI PROFILI PLAVANJA Plavanje v bazenu
MERITVE PLAVANJA V BAZENU (DOLŽINE, RAZDALJA, TEMPO, ŠTEVILO/TEMPO ZAVESLJAJEV, KALORIJE) Da
PREPOZNAVANJE VRSTE ZAVESLJAJEV (NA PRIMER PROSTI SLOG) Da
OSNOVNI ČASOVNIK POČITKA (OD 0 NAVZGOR) Da
OPOZORILA O ČASU IN RAZDALJI Da
MERJENJE SRČNEGA UTRIPA NA ZAPESTJU POD VODO Da

Funkcije spremljanja otrok

PROGRAM ZA IZZIVE TOE-TO-TOE™ Da (izbirni program za izzive Toe-to-Toe™ iz trgovine Connect IQ)

V škatli:

  • Venu Sq 2
  • Napajalni/podatkovni kabel
  • Dokumentacija

    DA     NE 
Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen in bo uporabljen samo za odgovor na vaš komentar.

Podobni izdelki

NEWSLETTER

Prijavi se na naš newsletter in ne zamudi novosti, akcij in najboljših ponudb v Sloveniji!


S prijavo na Newsletter se strinjam s pogoji uporabe in soglašam s prejemanjem promocijskih obvestil

Neispravan e-mail.

Leo Club - Loyalty kartica

Vse pravice pridržane © Polleo Sport 2008 - 2022
Polleo sport d.o.o. | Miklošičeva cesta 16, 1000 Ljubljana, Slovenia | EMŠO: 8126232000 | DDV SI78586011 | MBS: 8126232000 | Trgovsko sodišče v Ljubljani, Slovenia