Božična nagradna igra 2020

PRAVILA NAGRADNE IGRE

1. člen

Pravica do sodelovanja: V nagradni igri lahko sodelujejo vsi prebivalci Republike Slovenije, starejši od 18 let. V nagradni igri ne smejo sodelovati direktorji, menedžerji in zaposleni ter ožji družinski člani direktorjev, menedžerji in zaposleni v podjetju Polleo Adria d.o.o., kot tudi vse agencije ali druga podjetja, povezana s to nagradno igro. Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi z nagradno igro, se obrnite na: Polleo Adria d.o.o., Samoborska cesta 134, Zagreb.

2. člen

Promocijsko obdobje za to se začne 7. decembra 2020 (»začetni datum«) ob 9. uri in konča 2. januarja 2021 (»končni datum«) ob 23.59. Vse zahteve je treba oddati do 23.59 na datum zaključka. Po končnem datumu nagradne igre prijave ne bodo več sprejete.

3. člen

Vsi, ki sodelujejo v tej promociji, so seznanjeni s pravili nagradne igre.

4. člen

Kako sodelovati: za sodelovanje v nagradni igri morajo udeleženci na spletni strani polleosport.si/xmas vnesti svoje osebne podatke in elektronski naslov, da se lahko pridružijo programu zvestobe imenovan LeoClub. Podjetje Polleo Adria d.o.o. si pridržuje pravico, da diskvalificira vsakega udeleženca, ki ne vpiše pravilno vseh svojih podatkov.

5. člen

Zmagovalec osvoji Samsung Galaxy Watch 3 v vrednosti 429.90€.

6. člen

Zmagovalec ima pravico do ene ure in lahko izbira med barvami: Mystic Silver ali Mystic Bronze.

7. člen

Omejitev odgovornosti: Organizator ni odgovoren za udeležence, ki sodelujejo v tej nagradni igri. Organizator ni odgovoren za prijave, ki niso uspešno izvedene zaradi kakršne koli tehnične napake (vključno s tehničnimi napakami spletnega mesta ali zrušenjem spletne strani). Organizator in podjetja, povezana s to nagradno igro, ne bodo odgovorni za kakršnokoli izgubo, stroške ali škodo zaradi malomarnosti katerekoli osebe v zvezi s to nagradno igro, sprejetjem ali uporabo nagrade. Razen za kakršno koli odgovornost, ki je ni mogoče izključiti po zakonu (vključno z osebnimi poškodbami ali smrtjo zaradi malomarnosti in prevare), v tem primeru je ta odgovornost omejena na najnižjo možno zakonsko dovoljeno mejo.

8. člen

Nagrada ni prenosljiva ali zamenljiva in je ni mogoče zamenjati za denar ali katerokoli drugo obliko odškodnine. Vsak udeleženec je odgovoren za točnost vnosa svojih podatkov. Če udeleženec predloži nepopolne ali napačne podatke, bo izgubil nagrado. Denar in kakršna koli druge oblike odškodnine v tem primeru nismo dolžni kriti. Nagrada je odvisna od razpoložljivosti in če izdelki ne bodo več na voljo, si Polleo Adria d.o.o. si pridržuje diskrecijsko pravico, da jo nadomesti z nadomestno nagrado enake ali večje vrednosti.

9. člen

Če iz kakršnegakoli razloga te promocije ni mogoče izvesti po načrtih ali obstaja kateri koli razlog, na katerega organizator ne more vplivati, ki škoduje ali vpliva na administracijo, varnost, poštenost, integriteto ali pravilno izvajanje te nagradne igre, lahko organizator po lastni presoji prekine, začasno ustaviti, spremeni nagradno igro, pogoje za vstop in nagrado.

10. člen

Ena oseba lahko vnese samo en e-poštni naslov. Množični, avtomatizirani, strojno podprti, vnosi tretjih oseb, skupinski vnosi ali večkratne zahteve iz istega gospodinjstva niso sprejeti. Podjetje Polleo Adria d.o.o. si pridržuje pravico, da diskvalificira vsakega udeleženca, ki ni upošteval pravil o vnosu e-poštnih naslovov in drugih podatkov. Če kateri od udeležencev ne izpolnjuje teh pogojev, bo prijava zavrnjena. Vsak poskus vnosa več e-poštnih naslovov, poskusu goljufije ali zlorabe bo diskvalificiran, prav tako pa tudi vsak poskus avtomatiziranega vnosa in posredovanje napačnih informacij. V primeru kakršnega koli spora glede izvedbe ali podeljevanja nagrade je odločitev Polleo Adria d.o.o. končna.

11. člen

Z zahtevo za nagrado udeleženci potrjujejo, da Polleo Adria d.o.o. lahko obdrži in posodobi svoje podatke ter podatke o naslovu za dostavo, ki so jih navedli, samo za namen izvedbe promocije. Udeleženci potrjujejo, da je Polleo Adria d.o.o. ni odgovoren za ne izročitev nagrad tistim udeležencem, ki so oddali napačen ali nepopoln naslov in da podjetje Polleo Adria d.o.o. ni odgovorno za zamude pri dostavi nagrad. Dostava ne bo opravljena na naslove zunaj Republike Slovenije. Ob dostavi nagrade preneha vsa odgovornost družbe Polleo Adria d.o.o., z udeležbo v nagradni igri udeleženci privolijo, da se osebni podatki posredujejo tretji osebi izključno za lažjo dostavo nagrade.

12. člen

Zaščita podatkov: Osebni podatki o udeležencih se bodo uporabljali samo za izvedbo te promocije in ne bodo uporabljeni za noben drug namen brez predhodnega soglasja. Organizator lahko osebne podatke udeležencev posreduje svojim partnerjem, da pomagajo pri izvedbi te nagradne igre ali komunicirajo z udeleženci. Organizatorja zavezuje Zakon o varstvu podatkov, ki velja v državah, v katerih nagradna igra poteka.

NEWSLETTER

Prijavi se na naš newsletter in ne zamudi novosti, akcij in najboljših ponudb v Sloveniji!


S prijavo na Newsletter se strinjam s pogoji uporabe in soglašam s prejemanjem promocijskih obvestil

Neispravan e-mail.


Vse pravice pridržane © Polleo Sport 2008 - 2021
Polleo sport d.o.o. | Miklošičeva cesta 16, 1000 Ljubljana, Slovenia | EMŠO: 8126232000 | DDV SI78586011 | MBS: 8126232000 | Trgovsko sodišče v Ljubljani, Slovenia