Brezplačna dostava nad 39.99€

Neispravan email.

Bozic

Člen 1.

Organizator nagradnega natečaja pod imenom „7krat boljša priložnost za dobitek!“ je Polleo Adria d.o.o.,  Samoborska cesta 134, 10000 Zagreb, DDV:12791380945.

Člen 2.

Pravico za sodelovanje v nagradni igri imajo vsi državljani Republike Slovenije starejši od 18 let. V nagradni igri ne smejo sodelovati direktorji, managerji in zaposleni v podjetju, ter tudi ne njihovi ožji družinski člani.

Za vsa vprašanja povezana s to nagradno igro se je potrebno obrniti na Polleo Adria d.o.o., Samoborska cesta 134, Zagreb.

Člen 3.

Nagradna igra se prične 9.12.2019, ter se konča ob 23:59 26.12.2019. Vse zahteve morajo biti izpolnjene do 23:59 na datum zaključka nagradne igre. Po tem datumu zahteve ne bodo več sprejete.

Člen 4.

Za sodelovanje v nagradni igri je potrebno, da sodelujoči na spletni strani www.boljsadarila.com vpišejo svoj e-mail naslov. Polleo Adria si pridržuje pravico do diskvalifikacije bilo katerega udeleženca, ki ne vpiše pravilnega e-mail naslova. Ob prijavi na spletni strani si udeleženec lahko poveča priložnost za zmago s sodelovanjem v nagradni igri na Instagramu, kjer mora slediti PolleoSport.si profilu, ter nekoga označiti v komentarju pod objavo.

Člen 5.

V obdobju nagradnega natečaja se deli 7 darilnih paketov. Odvisno od časa, kdaj se sodelujoč prijavi na link, je v bobnu za en ali vse darilne pakete. Npr. v kolikor se sodelujoč prijavi prvi dan ima možnost osvojiti vseh 7 darilnih paketov, v kolikor se prijavi le zadnji dan ima možnost osvojiti samo en darilni paket. Datumi objav vsebin paketov in datumi razglasitve zmagovalca, ter vrednost paketov so navedeni spodaj:  

  • Darilni paket 1 v vrednosti 30,38€ bo odkrit 09.12., razglasitev dobitnika je 13.12.2019.
  • Darilni paket 2 v minimalni vrednosti 79,99€, ter maksimalni 84,99€ bo odkrit 13.12. razglasitev dobitnika je 16.12.2019.
  • Darilni paket 3 v vrednosti 43,97€ bo odkrit 16.12. razglasitev dobitnika je 19.12.2019.
  • Darilni paket 4 v vrednosti 38,47€ bo odkrit 19.12. razglasitev dobitnika je 21.12.2019.
  • Darilni paket 5 v vrednosti 97,9 bo odkrit 21.12. razglasitev dobitnika je 4.12.2019.
  • Darilni paket 6 v vrednosti 25,65€ bo odkrit 24.12 razglasitev dobitnika je 25.12.2019.
  • Darilni paket 7 v vrednosti 77,43€ bo odkrit 25.12. razglasitev dobitnika je 27.12.2019.

Člen 6.

Imena dobitnikov bodo objavljena na promocijski strani www.boljsadarila.com, na Instagram profilu Polleo Sporta, prav tako bo dobitnik obveščen o osvojeni nagradi preko e-maila. Sodelujoči v nagradni igri, oziroma dobitniki dovoljujejo objavo imena in priimka, ter e-mail naslova na predhodno navedenih kanalih za potrebe organizatorja nagradne igre.

Člen 7.

Po objavi imena dobitnika se je dobitnik dolžen javiti v inbox Instagram profila Polleosport.si ali odgovoriti na poslani mail v roku 24ur od prejetja, ter poslati osebne podatke za dostavo nagrade. Dostavo nagrade dobitniki dogovorijo z Organizatorjem.

Člen 8.

Izjava o omejitvi odgovornosti: Organizator ni odgovoren za udeležence, ki sodelujejo v nagradnem natečaju. Prav tako, Organizator ni odgovoren za vnose, ki niso uspešno oddani zaradi tehničnih težav ali težav bilo katere vrste (vključno, vendar ne omejeno nanje, tehnične prekinitve spletnega mesta ali zrušitev spletnega mesta).

Člen 9.

Nagrada ni prenosljiva in je ni mogoče zamenjati za denar ali katero koli drugo obliko nadomestila. Vsak udeleženec je odgovoren za točnost svojega vnosa podatkov. V kolikor udeleženec vnese nepopolne ali netočne informacije, bo izgubil nagrado. Nobena druga oblika kompenzacije nagrade ne bo dostavljena. Nagrade so odvisne od razpoložljivosti, ter v kolikor nekateri predmeti niso več dostopni, si Polleo Adria zadržuje diskrecijsko pravico zamenjati predmet z alternativno nagrado enake ali večje vrednosti.

Člen 10.

V kolikor se iz bilo katerega razloga naveden nagradni natečaj ne more izvesti po planu oziroma obstaja nek razlog izven nadzora organizatorja, ki škodi ali vpliva na administracijo, varnost, pravičnost, integriteto ali pravilno izvajanje nagradne igre, lahko Organizator po lastni presoji prekliče, prekine, spremeni ali začasno prekine nagradno tekmovanje in pogoje za sodelovanje. 

Člen 11.

Ena oseba lahko vnese le en e-mail naslov. Skupni, avtomatizirani, strojno podprti, vnosi tretjih strani, skupinski vnosi ali večkratne zahteve istega gospodinjstva se ne sprejmejo. Polleo Adria d.o.o. si pridržuje pravico, da izključi vsakega udeleženca, ki ni spoštoval pravil za vnos e-poštnega naslov. V kolikor se udeleženec ne drži teh pogojev, bo zahteva zavrnjena. Vsak poskus vnosa več e-poštnih naslovov v poskusu goljufije ali zlorabe bo diskvalificiran, prav tako poskusi posredovanja napačnih ali lažnih informacij. V primeru bilo kakršnega spora glede izvedbe nagradne igre je odločitev Polleo Adria končna.

Člen 12.

S prijavo za nagrado udeleženci potrjujejo, da lahko Polleo Adria d.o.o. shrani in posodobi njihove podatke, kot tudi podatke o naslovu dostave, vendar izključno zaradi izvedbe nagradne igre. Udeleženci potrjujejo, da Polleo Adria d.o.o. ni odgovorna za ne dostavo nagrad pri tistih udeležencih, ki so navedli netočne ali nepopolne naslove, ter da Polleo Adria d.o.o. ne bo odgovorna za bilo kakršne zamude v dostavi nagrad. Dostave ne bodo opravljene na naslove izven Republike Slovenije. Po izročitvi nagrade preneha vsa odgovornost podjetja Polleo Adria d.o.o. Z vstopom v to nagradno igro se udeleženci strinjajo, da se osebni podatki posredujejo tretji osebi, izključno za lažjo dostavo nagrade.

Člen 13.

Udeleženec s svojo prijavo pristaja na včlanitev v newsletter bazo Organizatorja.

Člen 14.

Varstvo podatkov: Osebne informacije o udeležencih bodo koristile le v namen izvedbe te nagradne igre, ter se ne bodo uporabljale v bilo kateri drug namen brez  predhodnega dovoljenja. Organizator lahko posreduje osebne podatke udeležencev svojim partnerjem, da bi pripomogel k izvedbi navedene nagradne igre ali komunikacijo z udeleženci v zvezi z nagradno igro. Promotor je z Zakonom obvezan k zaščiti podatkov, ki velja v državah v katerih se promocija promovira.

Člen 15.

Udeleženec, ki sodeluje v nagradni igri sprejema pravice in obveznosti iz teh Pravil.

Prijava na newsletter

Prijavi se na naš newsletter in ne zamudi novosti, akcij in najboljših ponudb v Sloveniji!


Dovoljujem prejemanje newsletter-ja.

Neispravan e-mail.

Diners Maestro MasterCard Visa WS PAy PayPal SSL secured
Vse pravice pridržane © Polleo Sport 2008 - 2020
Polleo sport d.o.o. | Miklošičeva cesta 16, 1000 Ljubljana, Slovenia | EMŠO: 8126232000 | DDV SI78586011 | MBS: 8126232000 | Trgovsko sodišče v Ljubljani, Slovenia