Cena

599.99€ 549.99€ Prihranek: 50.00€
-8%
Vključ. DDV
Brezplačna dostava

{{business_unit.name}} Nerazpoložljivo {{business_unit.name}} Omejene količine {{business_unit.name}} Razpoložljivo {{business_unit.name}} Dobavljivo v roku 3-5 delovnih dni

Vrhunska pametna ura GPS za tek/triatlon z glasbo

  • Sinhronizirajte glasbo izbranih vrhunskih storitev pretakanja1 ali pa v uro shranite do 1000 skladb, vzpostavite povezavo s slušalkami (naprodaj ločeno), ki podpirajo tehnologijo Bluetooth®, in poslušajte glasbo brez telefona
  • Funkcije za spremljanje zmogljivosti vključujejo beleženje najvišjega VO2 ter stanja vadbe s prilagoditvami za aklimatizacijo na vročino in nadmorsko višino, osredotočenost obremenitve pri vadbi, čas regeneracije ter aerobni in anaerobni učinek vadbe
  • Rešitev za brezstično plačevanje Garmin Pay™2 omogoča priročno plačevanje z uro, zato lahko gotovino in kartice pustite doma
  • Vdelani barvni zemljevidi vas med tekom zanesljivo vodijo do pravega cilja
  • Funkcije za varnost in sledenje vključujejo zaznavanje dogodkov (med izbranimi dejavnostmi) in pomoč; pri obeh se vaša trenutna lokacija pošlje stikom v sili3
  • Avtonomija baterije: do 2 tedna v načinu pametne ure, 10 ur v načinu GPS z glasbo ali do 60 ur v načinu UltraTrac™

Forerunner 945 je pametna ura GPS, zasnovana za odločne, kvalificirane, elito. To uro smo razvili za vas, prizadevne tekače in neomajne triatlonce. Za naslednjo zmago trenirajte s pravim pripomočkom.

Naj vas na poti spremlja glasba

Med tekom se prepustite svojim najljubšim skladbam. Sinhronizirajte skrbno pripravljene sezname predvajanja iz izbranih vrhunskih storitev pretakanja glasbe1, kot so Deezer, Spotify® in druge, ter uživajte v poslušanju brez oglasov. V uro lahko shranite do 1000 skladb ter prenesete skladbe iz knjižnice v računalniku. Nato si pripravite seznam predvajanja priljubljenih skladb za preprosto poslušanje prek slušalk, ki podpirajo tehnologijo Bluetooth.

Povečajte svojo zmogljivost

Forerunner 945 spremlja vašo zmogljivost ter ponuja prilagojene vpoglede, s katerimi lahko k vadbi pristopite pametneje, ne intenzivneje. Pametna ura sledi spremembam vašega najvišjega VO2 ter vrednosti prilagaja temperaturi in nadmorski višini. Stanje vadbe samodejno oceni nedavno zgodovino vadb in kazalnike zmogljivosti, na podlagi česar vas obvesti, ali je vaša vadba produktivna, optimalna ali čezmerna. Oglejte si, kako vadbe vplivajo na razvoj vzdržljivosti, hitrosti in moči, s povratnimi informacijami o aerobnem in anaerobnem učinku vadbe . S časom regeneracije lažje povečate prednosti naporov, saj lahko predvidite, kdaj boste pripravljeni na naslednji zahtevni izziv. Ogledate si lahko tudi celotno obremenitev pri vadbi, s katero se meri obseg vaj v zadnjih 7 dneh ter opravi primerjava z optimalnim območjem za vašo telesno pripravljenost in nedavno zgodovino vadbe. Nova funkcija pri uri Forerunner 945 – osredotočenost obremenitve pri vadbi – razvršča nedavno zgodovino vadbe v kategorije glede na strukturo in intenzivnost dejavnosti.

Enostavnejše plačevanje

Pametna ura GPS Forerunner 945 ima funkcijo Garmin Pay, ki omogoča plačevanje nakupov z uro. Uporabite jo lahko skorajda povsod, kjer sicer plačujete s kartico. Zdaj lahko denarnico pustite doma, ne da bi se odrekli kavici po teku. Preprosto prislonite uro in se odpravite naprej.

Zemljevidi na zapestju

Forerunner 945 ponuja tudi vdelane zemljevide, po katerih se lahko orientirate pri teku po mestnih ulicah ali pri prebijanju po bujno poraslih stezah. Predhodno so naloženi barvni zemljevidi s podatki, ki so optimizirani za pregledno navigacijo in spremljanje lokacije. Pripomoček ponuja tudi načrtovanje poti po priljubljenosti Trendline™, ki vam pomaga poiskati in preteči najboljše steze ter poti na podlagi milijonov kilometrov, zbranih s storitvami Garmin Connect™.

Ostanite povezani in varni

Z uro Forerunner 945 se lahko odpravite na trening, ne da bi izgubili stik. Po združitvi z združljivim pametnim telefonom lahko kar na zapestju prejemate besedilna sporočila ter si ogledate objave na družabnih omrežjih, e-poštna sporočila in številne druge informacije. Funkcije za varnost in sledenje omogočajo preprosto deljenje lokacije z izbranimi stiki, če potrebujete pomoč, in sicer ročno ali po potrebi samodejno z vdelano funkcijo zaznavanja dogodkov.

Najbolj vsestransko sledenje doslej

Presenetilo vas bo, kako vsestransko sledenje omogoča Forerunner 945 kljub svoji kompaktni obliki. Podpira sprejem različnih satelitskih omrežij (GPS, GLONASS in Galileo), kar omogoča sledenje tudi v okoljih, ki jim zgolj GPS ne bi bil kos. Omogoča tudi merjenje srčnega utripa na zapestju4 in spremljanje nasičenosti krvi s kisikom prek senzorja pulznega oksimetra na zapestju5, kar omogoča tudi napredno spremljanje spanja in aklimatizacije na nadmorsko višino.

Forerunner 945, running

Vadbe in načrti vadb

Ne glede na to, ali trenirate za maraton ali še daljši podvig, lahko pripravite lastne vadbe ali prenesete brezplačne vadbe, ki se sinhronizirajo z uro. Forerunner 945 podpira tudi prilagodljive načrte vadbe Trenerja Garmin . Načrti vključujejo nasvete strokovnih trenerjev in brezplačne načrte vadbe, ki se prilagajajo vam in vašim ciljem. Tako boste zlahka pritekli do ciljne črte. V okviru načrta vadbe vam lahko funkcija celo pomaga predvideti čas tekmovanja.

Analizirajte svoj način teka

Pametna ura GPS Forerunner 945 je opremljena tudi z orodji, ki jih potrebujete za izboljšanje načina teka. Ura meri pomembne parametre teka, kot so kadenca, dolžina koraka, čas stika s tlemi in njegova uravnoteženost, navpično nihanje in navpično razmerje. Te meritve so bistvene za razumevanje načina teka, na podlagi katerega lahko na vsakem teku in tekmovanju daste vse od sebe. Ura Forerunner 945 lahko beleži te parametre ob uporabi dodatnega združljivega merilnika srčnega utripa na pasu ali kompaktnega senzorja Running Dynamics Pod,, ki si ga zataknete za pas.

Tek, sprint, plavanje, kolesarjenje, triatlon

Spremenite rutino z uporabo vdelanih profilov dejavnosti za tek (v zaprtih prostorih/na prostem), kolesarjenje (v zaprtih prostorih/na prostem), plavanje (v bazenu/odprtih vodah), tek na smučeh, veslaške športe, gorski tek, pohodništvo, vadbo za moč in številne druge dejavnosti. Forerunner 945 ponuja celo samodejno prehajanje med športi, da pri vadbi z več športi ali na tekmah v duatlonu ali triatlonu dejavnost zamenjate samo z enim pritiskom gumba.

Še nekaj dodatkov

Forerunner 945 je izjemna pametna ura za vse, kar se dogaja med tekmami in vadbami. Pri celodnevnem spremljanju dejavnosti beleži tudi število prehojenih korakov in porabljenih kalorij, ponuja pa tudi napredno spremljanje spanja. Ura Forerunner 945 nudi tudi neskončne možnosti prilagajanja, saj je združljiva s trgovino Connect IQ™ Store, iz katere lahko prenesete brezplačne programe, pripomočke in podatkovna polja. Oglejte si program Running Power za prikaz moči teka v realnem času, pa tudi po teku.

Spremljanje menstruacijskega cikla

S funkcijo za spremljanje menstrualnega cikla Garmin Connect™ boste bolje razumeli svoje telo. Sledite svojim ciklom, beležite si fizične in čustvene simptome ter zapisujte osebne opombe. Funkcija ponuja tudi nasvete glede vadbe in prehrane v posamezni fazi trenutnega cikla. S programom Connect IQ™ so vam obvestila o ciklu na voljo na zapestju – vključno z opomniki za menstruacijo, podrobnostmi cikla in simptomi, zabeleženimi za določeni dan.


1 Pri združitvi z združljivim telefonom. Potrebna je lahko plačljiva naročnina na storitve tretjega ponudnika glasbe.
2 Oglejte si informacije o trenutno podprtih državah, plačilnih omrežjih in bankah izdajateljicah na povezavi Garmin.com/GarminPay/banks
3 Pri združitvi z združljivim telefonom.
4 Natančnost merjenja aktivnosti.
5 Ta naprava ni medicinski pripomoček in ni namenjena uporabi pri diagnosticiranju ali spremljanju zdravstvenega stanja; glejte Garmin.com/ataccuracy. Pulzni oksimeter ni na voljo v vseh državah

Specifikacije:

Splošno

Material stekla Steklo Corning® Gorilla® DX
Material okvira z vlakni ojačan polimer
Paščki za uro QuickFit™ Da (22 mm)
Material paščka silikon
Velikost ohišja, Š × D × V 47 × 47 × 13,7 mm

Prilega se zapestjem z obsegom 130–220 mm
Velikost zaslona, Š x V Premer 30,4 mm (1,2 palca)
Ločljivost zaslona, Š x V 240 × 240 slikovnih pik
Vrsta zaslona na sončni svetlobi berljiv, neodbojen s tehnologijo "memory-in-pixel" (MIP)
Teža 50 g
Trajanje baterije Način pametne ure: do 2 tedna
Način GPS z glasbo: do 10 ur
Način GPS brez glasbe: do 36 ur
Nazivna vodotesnost 5 ATM
Barvni zaslon Da
Vgrajen pomnilnik 200 ur podatkov o dejavnostih

Funkcije ure

Funkcije ure Da
Sinhronizacija časa z GPS Da
Samodejni preklop na poletni čas Da
Budilka Da
Časovnik Da
Štoparica Da
Časi sončnega vzhoda/zahoda Da

Senzorji

Podpira GPS Da
GLONASS Da
Galileo Da
Merilnik srčnega utripa na zapestju Garmin Elevate™ Da
Barometrični višinomer Da
Elektronski kompas Da
Giroskop Da
Merilnik pospeška (izračunava razdaljo vadb v zaprtih prostorih, ne da bi za to rabili senzor korakov) Da
Termometer Da
Aklimatizacija s pulznim oksimetrom Da

Vsakodnevne pametne funkcije

Povezljivost Bluetooth®, ANT+®, Wi-Fi®
Connect IQ™ (videzi ure, podatkovna polja, pripomočki in programi, ki jih je mogoče prenesti) Da
Pametna obvestila Da
Odgovarjanje z besedilnimi sporočili/zavrnitev telefonskega klica z besedilnim sporočilom (samo za naprave Android™) Da
Pametni koledar Da
Pametne vremenske informacije Da
Upravljanje glasbe Da
Predvaja glasbo Da
Prostor za shranjevanje glasbe Do 1000 skladb
Poišči moj telefon Da
Funkcija Poišči mojo uro Da
Upravljanje kamere VIRB® Da
Združljivost s pametnim telefonom iPhone®, Android™
Združljivost s programom Garmin Connect™ Mobile Da
Garmin Pay™ Da

Funkcije za varnost in sledenje

Zaznavanja dogodkov med izbranimi dejavnostmi Da (potreben je pametni telefon)
Pomoč Da (potreben je pametni telefon)
LiveTrack Da
Group LiveTrack Da
Deljenje dogodka v živo samo za naprave Android™

Funkcije za sledenje dejavnostim

Števec korakov Da
Vrstica gibanja (v napravi se prikaže po obdobju neaktivnosti. Če jo želite ponastaviti, pojdite na nekajminutni sprehod) Da
Samodejni cilj (spozna vašo raven dejavnosti in vam dodeli dnevni cilj korakov) Da
Spremljanje spanja (spremlja celotno obdobje spanja ter obdobja premikanja ali krepčilnega spanca) Da
Izračunava porabljene kalorije Da
Število nadstropij, v katera se povzpnete Da
Opravljena razdalja Da
Minute intenzivnosti Da
TrueUp™ Da
Move IQ™ Da
Starost telesa Da (v programu)
Merilnik energije Body Battery™ Da
Celodnevno stresno sledenje Da

Kardio vadbe

Razpoložljivi profili telovadnih dejavnosti Vadba za moč, kardio vadba, vadba na eliptičnem trenažerju, vadba na vadbenih stopnicah, veslanje v zaprtih prostorih in joga
Kardio vaje Da
Vadbe za moč Da
Samodejno štetje ponovitev Da

Funkcije vadbe, načrtovanja in analize

Hitrost in razdalja GPS Da
Prilagodljivi zasloni Da
Prilagodljivi profili dejavnosti Da
Auto Pause® (začasno ustavi in nadaljuje merjenje s časovnikom glede na hitrost) Da
Intervalna vadba (nastavi intervale vadbe in počitka) Da
Napredne vadbe Da
Načrti vadb, ki jih je mogoče prenesti Da
Auto Lap® (samodejno začne nov krog) Da
Ročno označevanje krogov Da
Prilagodljiva opozorila o krogu Da
Aklimatizacija na vročino in nadmorsko višino Da
Ocena najvišjega VO2 max Da
Stanje vadbe (na podlagi spremljanja podatkov o vadbi, kot sta najvišji VO2 in anaerobni prag, in primerjave z nedavnimi podatki prikaže, ali učinkovito vadite) Da
Obremenitev pri vadbi (z združitvijo srčnega utripa in najvišjega VO2 oceni intenzivnost v obdobju 28 dni in vam tako pomaga ostati znotraj optimalnega območja za doseganje cilja) Da
Osredotočenost obremenitve pri vadbi Da
Training Effect (aerobni) Da
Training Effect (anaerobni) Da
Glavna prednost (oznake učinka vadbe) Da
Prilagodljiva opozorila Da
Zvočni pozivi Da
Končni čas Da
Virtual Partner® (tekmovanje z digitalno osebo) Da
Virtual Racer™ Da
Samodejno prehajanje med športi (menjava načina športa s pritiskom enega gumba) Da
Več športov Da
Vodenje po progi Da
Odseki (v živo, Garmin) Da
Funkcije storitve Strava (Beacon, odseki v živo) Da
Program za ustvarjanje krožnih prog (tek/kolesarjenje) Da
Načrtovanje poti po priljubljenosti Trendline™ Da
Zaklepanje zaslona in/ali gumbov Da
Bližnjične tipke Da
Samodejno pomikanje Da
Zgodovina dejavnosti v uri Da
Physio TrueUp Da

Funkcije srčnega utripa

Območja srčnega utripa Da
Opozorila o srčnem utripu Da
Kalorije na podlagi srčnega utripa Da
% najvišjega srčnega utripa Da
% rezerve srčnega utripa Da
Čas regeneracije Da
Samodejni najvišji srčni utrip Da
Test učinka spremenljivosti srčnega utripa (meri spremenljivost srčnega utripa, medtem ko 3 minute stojite pri miru, na podlagi česar oceni raven stresa; lestvica za to vrednost je od 1 do 100, pri čemer nižje vrednosti pomenijo nižje ravni stresa) da (z združljivo dodatno opremo)
Beleženje srčnega utripa med plavanjem Da (z merilnikom HRM-Tri™ in HRM-Swim™)
HR Broadcast (oddajanje podatkov o srčnem utripu prek tehnologije ANT+™ v združene naprave) Da
Hitrost dihanja (med vadbo) da (z združljivo dodatno opremo)

Funkcije za tek

Razpoložljivi profili teka Tek, tek v zaprtem prostoru, tek na tekalni stezi, gorski tek
Razdalja, čas in tempo na podlagi GPS Da
Dinamika teka da (z združljivo dodatno opremo)
Navpično nihanje in razmerje (stopnja "poskakovanja" med tekom ter razmerje med stroški in koristmi glede na dolžino koraka) da (z združljivo dodatno opremo)
Čas stika s tlemi in njegova uravnoteženost (prikazuje, koliko časa se stopalo med tekom dotika tal in ni v zraku, na podlagi česar lahko preverite simetrijo teka) da (z združljivo dodatno opremo)
Dolžina koraka (v realnem času) da (z združljivo dodatno opremo)
Kadenca (število korakov na minuto v realnem času) Da
Stanje zmogljivosti (po 6–20 minutah teka primerja vaše stanje v realnem času z vašimi povprečnimi ravnmi telesne pripravljenosti) Da
Laktatni prag (z analizo tempa in srčnega utripa oceni, na kateri točki se začnejo mišice hitro izčrpavati) da (z združljivo dodatno opremo)
Vaje za tek Da
Predvidevanje tekem Da
Senzor za hitrost kolesa/kadenco Da

Funkcije za golf

Predhodno naloženih 41.000 igrišč po vsem svetu Da
Določanje oddaljenost od F/M/B (sprednjega dela, sredine in zadnjega dela zelenice) Da
Razdalja do krivulj/zavojev Da
Merjenje dolžine udarca (izračuna natančno dolžino udarcev od kjer koli na igrišču) Samodejno
Digitalna kartica z rezultati Da
Sledenje statistiki (udarci na krog, udarci na zelenice in čistine) Da
Garmin AutoShot™ Da
Samodejno posodabljanje funkcije CourseView Da
Ročno določanje položaja zastavice Da
Ovire in cilji igrišča Da
Združljivost s senzorjem TruSwing™ Da
Časovnik za krog/merilnik opravljene poti Da

Funkcije rekreacije na prostem

Razpoložljivi profili za rekreacijo na prostem Pohodništvo, plezanje, smučanje, deskanje na snegu, tek na smučeh, veslanje na deski, veslanje, veslanje v kajaku
Navigacija od točke do točke Da
Pikčasta sled v realnem času Da
Nazaj na začetek Da
TracBack® Da
UltraTrac mode Da
Način bližnje okolice Da
Višinski prerez Da
Razdalja do cilja Da
Indikator trenda barometrskega tlaka Da
Načrtovalnik vzponov ClimbPro™ Da
Samodejno beleženje vzpona med gorskim tekom Da
Navpična hitrost Da
Skupni vzpon/spust Da
Izris višine na nadaljnji poti Da
Predhodno naloženi topografski zemljevidi Da
Podpora za kartografijo, ki jo je mogoče prenesti Da
Združljivost s programsko opremo BaseCamp™ Da
Koordinate GPS Da
Projicirana točka poti Da
Poglej in pojdi Da
Izračun območja da (v trgovini Connect IQ™)
Koledar za lov/ribolov da (v trgovini Connect IQ™)
Informacije o soncu in luni da (v trgovini Connect IQ™)
Koordinate dveh mrež Da
Lokacije XERO™ Da

Funkcije za kolesarjenje

Razpoložljivi profili kolesarjenja Kolesarjenje, kolesarjenje v zaprtih prostorih, gorsko kolesarjenje
Proge Da
Krog pri kolesarjenju in največja moč v krogu (s senzorjem moči) Da
Tekma z dejavnostjo Da
Opozorilo o času/razdalji (sproži alarm, ko dosežete cilj) Da
Funkcionalni prag moči (FTP) da (z združljivo dodatno opremo)
Kolesarski zemljevid Garmin (kolesarski zemljevid ulic, ki omogoča načrtovanje poti) Da
Združljivo s senzorji Vector™ Da
Združljivost z merilnikom moči (prikazuje podatke o moči iz združljivih merilnikov moči drugih proizvajalcev, ki podpirajo tehnologijo ANT+™) Da
Napredna podpora za senzor Vector Da
Združljivost z napravo Varia Vision™ (zaslon za namestitev na glavo) Da
Združljivost z radarjem Varia™ (nazaj usmerjeni radar) Da
Združljivost z lučmi Varia™ Da
Kadenca (število korakov na minuto v realnem času)

yes

Funkcije za plavanje

Razpoložljivi profili plavanja Plavanje v bazenu, plavanje v odprtih vodah
Meritve plavanja v bazenu (dolžine, razdalja, tempo, število/tempo zavesljajev, kalorije) Da
Prepoznavanje vrste zavesljajev (na primer prosti slog) Da
Učinkovitost plavanja (SWOLF) Da
Beleženje vadbe Da
Plavalne vadbe Da
Meritve plavanja v odprtih vodah (razdalja, tempo, število/tempo zavesljajev, kalorije) Da
Srčni utrip (v realnem času med počitki, statistični podatki o intervalih in sejah med počitki ter samodejni prenos podatkov o srčnem utripu po plavanju) da (z merilnikom HRM-Tri™ in HRM-Swim™)

Connectivity

Združljivost s pametnim telefonom iPhone®, Android™

V škatli:

Samo ura

  • Ura GPS Forerunner 945
  • Napajalni/podatkovni kabel
  • Documentation

    DA     NE 
OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

NEWSLETTER

Prijavi se na naš newsletter in ne zamudi novosti, akcij in najboljših ponudb v Sloveniji!


S prijavo na Newsletter se strinjam s pogoji uporabe in soglašam s prejemanjem promocijskih obvestil

Neispravan e-mail.

Leo Club - Loyalty kartica

Vse pravice pridržane © Polleo Sport 2008 - 2022
Polleo sport d.o.o. | Miklošičeva cesta 16, 1000 Ljubljana, Slovenia | EMŠO: 8126232000 | DDV SI78586011 | MBS: 8126232000 | Trgovsko sodišče v Ljubljani, Slovenia