Cena

Prvotno: 406.99 €

-5% Akcija
384.99 € Prihranek:
22.00 €
Vključ. DDV
Ta izdelek dostavimo brezplačno

{{business_unit.name}} Nerazpoložljivo {{business_unit.name}} Omejene količine {{business_unit.name}} Razpoložljivo {{business_unit.name}} Dobavljivo v roku 3-5 delovnih dni

VADITE V PRAVEM RITMU

Dodajte ritem svojim korakom. Zagotovite si vpogled v vadbo in regeneracijo, s katerim boste lahko tekli hitreje – in glasbo, ki vas bo pri tem spodbujala.

  • Pregled spanja, stanja spremenljivosti srčnega utripa in dnevne vadbe v jutranjem poročilu.
  • Manj polnjenja in več vadbe s trajanjem baterije do 14 dni v načinu pametne ure in do 30 ur v načinu GPS.
  • Premikajte svoje meje z vgrajeno funkcijo za triatlon in več kot 30 profili dejavnosti.
  • Načrtujte svojo strategijo z dnevno predlaganimi vadbami, podrobnostmi o progah in še več s pripomočkom za tekmovanja.
  • Izkoristite celovito zbirko orodij za meritve in vadbo pri doseganju ciljev.
  • Kavo po vadbi lahko brezstično plačate s funkcijo Garmin Pay1– in na poti poslušate glasbo.

PRIPRAVLJENA ZA DOLGE PROGE

Zagotovite si neprekinjeno sliko svojega vsakodnevnega zdravja in spanca s trajanjem baterije do 14 dni v načinu pametne ure in do 30 ur v načinu GPS.

LAHKA (SKORAJ) KOT PERESCE

Ob tanki zasnovi in teži 49g boste skoraj pozabili, da nosite Forerunner® 255 Music – tudi med spanjem.

MATERIALI, ODPORNI NA ZNOJ

Ura je z gumbi, preprostimi za uporabo, in silikonskim paščkom pripravljena na zahtevno rabo – tudi s trpežnim steklom Corning® Gorilla® Glass 3.

Lahka ura. S kopico funkcij.

JUTRANJE POROČILO

Prejmite pregled spanja, takoj ko se zbudite - skupaj s stanjem spremenljivosti srčnega utripa in vremenom. Poročilo lahko prilagodite tako, da prikazuje podatke, ki jih želite videti.

STANJE SPREMENLJIVOSTI SRČNEGA UTRIPA

Dosezite poglobljeno razumevanje svojega splošnega zdravja, uspešnosti regeneracije in vadbe s podatki o spremenljivosti srčnega utripa med spanjem, na podlagi tehnologije, ki jo je razvila naša ekipa Firstbeat Analytics™.

VDELANI ŠPORTNI PROGRAMI

Preizkusite se v več kot 30 vgrajenih dejavnostih, med drugim s profilom za triatlon in plavanje v odprtih vodah – novost v družini Forerunner 255. Tako na tekmovanjih kot pri vadbi z več športi lahko dejavnost zamenjate s samo enim pritiskom gumba.

PRIPOMOČEK ZA TEKMOVANJA

Pripravite se na naslednje tekmovanje z nasveti za vadbo, osebno prilagojenimi dnevno predlaganimi vadbami in s predvidevanjem časa za dokončanje na podlagi podatkov o progah, vremenu in zmogljivosti.

DNEVNE PREDLAGANE VADBE

Oglejte si za ves teden dnevno predlaganih vadb, ki se po vsakem teku spremenijo in prilagodijo vaši zmogljivosti in regeneraciji ter prihajajočim tekmovanjem v koledarju programa za pametne telefone Garmin Connect™.

TRENER GARMIN

Med brezplačnimi prilagodljivimi načrti vadbe Načrti vadb so programi za 5 km, 10 km in polmaraton pod vodstvom strokovnih trenerjev, prilagojenim vam in vašim ciljem.

PROFILI ZA TRIATLON IN VEČ ŠPORTOV

Vdelani profili za triatlon, duatlon, vadbo z več športi in plavanje/tek omogočajo, da z enim pritiskom preklopite med športi. Ustvarite pa lahko tudi svoje, po meri prilagojene profile za več športov.

Moč teka

Ob uporabi Running Dynamics Pod oziroma merilnik HRM-Pro™, lahko na zapestju spremljate neprekinjeno merjenje moči, ki jo prenašate na cesto med tekom, in tako uravnavate naprezanje.

ČAS REGENERACIJE

Odkrijte, kako dolga mora biti regeneracija pred naslednjo intenzivno vadbo, na podlagi zadnje vadbe in skupnega stresa, spanja in dnevnih dejavnosti izven vadbe.

Funkcija PacePro™

Za lažje načrtovanje strategije za tekmovanje vam ta funkcija omogoča določanje tempa na podlagi GPS-a na izbrani progi ali razdalji, zato boste lahko naprezanje prilagodili temu, kar vas še čaka.

STANJE VADBE

Z uporabo novih kazalnikov, kot je stanje spremenljivosti srčnega utripa, zgodovino in učinkovitostjo nedavnih vaj boste zlahka imeli vpogled v splošni napor – in ali je vaša vadba produktivna, optimalna ali preveč obremenjujoča.

KRATKOROČNA OBREMENITEV

Oglejte si zgodovino vadb in primerjajte intenzivnost nedavnih vadb z optimalnim razponom za izboljšanje telesne pripravljenosti.

UČINEK VADBE

Oglejte si, kako vadbe vplivajo na vzdržljivost, hitrost in moč, s povratnimi informacijami o aerobnem in anaerobnem učinku vadbe. učinek vadbe .

STANJE ZMOGLJIVOSTI

Med tekom s pomočjo analize tempa in srčnega utripa sproti ocenite svojo trenutno zmogljivost. 

DINAMIKA TEKA

Ob uporabi Running Dynamics Pod ali merilnika HRM-Pro ura Forerunner 255 meri ključne parametre teka, kot so kadenca, dolžina koraka, čas stika s tlemi in njegova uravnoteženost ter številni drugi podatki – in jih hkrati primerja z drugimi v programu Garmin Connect.

Proge

Ustvarjajte nove ali poiščite obstoječe proge v programu Garmin Connect, da jih boste vedno imeli na zalogi. Ali pa progo načrtujte na drugih platformah, kot sta Strava in Komoot, nato pa uporabite samodejno sinhronizacijo z uro Forerunner.

TEK NA ATLETSKI STEZI

Želite opraviti nekaj hitrostnih vaj? V vdelano dejavnost teka po stezi vnesite številko steze, da boste lahko beležili natančne razdalje krogov in si ogledali razdalje v metrih.

VIZUALNO NAPOVEDOVANJE TEKMOVANJ

Na podlagi vaše zgodovine teka in splošne telesne pripravljenosti lahko vidite oceno, kakšen bi lahko bil vaš tempo za 5 km, 10 km – ali celo maraton. Poleg tega podatki o trendih prikazujejo, kako vadba postopno vpliva na vas.

MEŠANI TRENING

V svoj trening vključite različne vrste vadb. V uri so predhodno naložene brezplačne vadbe HIIT, vadbe za moč, kardio vadbe, vadbe za jogo in pilates, še več pa jih lahko prenesete iz programa Garmin Connect.

Poglobljen vpogled v dobro počutje.

MERILNIK SRČNEGA UTRIPA NA ZAPESTJU

Ura stalno meri vaš srčni utrip2 z našim senzorjem najnovejše generacije in vas opozori, če je ta v času počitka previsok ali prenizek. Pomaga vam tudi izmeriti stopnjo napora med aktivnostmi – celo med plavanjem.

MERILNIK ENERGIJE BODY BATTERY™

Merite ravni energije v svojem telesu, na podlagi česar lahko najdete najprimernejši čas za aktivnost in za počitek2.

REZULTAT SPANJA IN NAPREDNO SPREMLJANJE SPANJA

Ovrednotite kakovost svojega spanja in pridobite vpogled, kako ga izboljšati. Spremljate lahko celo različne faze spanja, kot tudi srčni utrip, stres, podatke pulznega oksimetra3 in dihanje.

SENZOR PULZNEGA OKSIMETRA

Ta senzor pulznega oksimetra3 na zapestju spremlja ravni nasičenosti krvi s kisikom za spremljanje naprednih podatkov o spanju in aklimatizacijo na nadmorsko višino.

Spremljanje menstruacije ali nosečnosti

S programom Garmin Connect spremljajte menstrualni cikel ali nosečnost. Beležite simptome, prejemajte poučne nasvete o prehrani in vadbi ter številne druge informacije. Podrobnosti lahko prikažete in zabeležite tudi v uri s programom spremljanja zdravja za ženske.

MINUTE INTENZIVNOSTI

Naša funkcija za minute intenzivnosti vam pove, kdaj tekom dneva ste si jih prislužili in med katero dejavnostjo.

MERJENJE STRESA

Ugotovite, ali imate miren, uravnotežen ali naporen dan. stresen dan. Opomniki za sproščanje vas celo pozovejo h kratkim dihalnim vajam, ko ura zazna, da ste pod stresom.

FUNKCIJA HEALTH SNAPSHOT™

Izvedite 2-minutno sejo, da zabeležite ključne statistične podatke, vključno s srčnim utripom2, spremenljivostjo srčnega utripa, podatki pulznega oksimetra3, dihanjem in stresom. Nato s temi statističnimi podatki ustvarite poročilo, ki ga lahko delite prek programa Garmin Connect v združljivem pametnem telefonu.

Ostanite povezani na vsakem koraku.

PODPORA ZA VEČPASOVNI GNSS

Dostopajte do več globalnih navigacijskih satelitskih sistemov in več frekvenc, ki jih pošiljajo navigacijski sateliti, za izboljšano točnost določanja položaja v območjih, kamor signali GNSS običajno ne prodrejo, se odbijajo ali so le šibki. To vam zagotavlja vrhunsko natančnost pri merjenju dolžine in hitrosti teka tudi v zahtevnih okoljih.

GLASBA NA ZAPESTJU

Prenesite do 500 skladb in sezname predvajanja iz računov Spotify, Deezer ali Amazon Music (potrebna je naročnina).

BREZSTIČNO PLAČEVANJE GARMIN PAY

Šinite mimo blagajn z brezstičnim plačevanjem s funkcijo Garmin Pay1, ki jo omogočajo sodelujoči ponudniki. 

PAMETNA OBVESTILA

Prejemajte e-poštna in besedilna sporočila ter opozorila naravnost v uro, če je ta združena z s pametnim telefonom Apple® ali Android™. Če imate telefon z operacijskim sistemom Android, lahko na besedilna sporočila tudi odgovorite.

FUNKCIJE ZA VARNOST IN SLEDENJE

Če se ne počutite varno ali če ura zazna dogodek, funkciji za pomoč in zaznavanje dogodkov4 pošljeta vašo lokacijo stikom v sili. Zaznavanje dogodkov je privzeto omogočeno samo za izbrane profile dejavnosti.

FUNKCIJA LIVETRACK

S funkcijo LiveTrack lahko prijateljem in družini omogočite, da spremljajo vašo lokacijo v realnem času4 in si celo ogledajo vašo celotno vnaprej načrtovano progo. Lahko ste brez skrbi, saj vaši bližnji natančno vedo, kje tečete.

Garmin Connect

V brezplačnem programu brez naročnine si oglejte podatke o zdravju in telesni pripravljenosti, povežite se in tekmujte s prijatelji, prijavite se na izzive, kjer si lahko prislužite značke in druge nagrade.

TRGOVINA CONNECT IQ™

Prenesite brezplačne videze ure, dodajte podatkovna polja ter si zagotovite programe in pripomočke iz s programom, prenesenim iz trgovine Connect IQ v združljiv pametni telefon. 


1 Oglejte si informacije o trenutno podprtih državah, plačilnih omrežjih in bankah izdajateljicah.                
2 Natančnost merjenja aktivnosti.                
3 Ta naprava ni medicinski pripomoček in ni namenjena uporabi pri diagnosticiranju ali spremljanju zdravstvenega stanja; glejte Garmin.com/ataccuracy. Pulzni oksimeter ni na voljo v vseh državah.            
4 Pri združitvi z združljivim pametnim telefonom.... Zahteve in omejitve funkcij za varnost in sledenje si oglejte na spletnem naslovu Garmin.com/safety.

Specifikacije:

Splošno

MATERIAL STEKLA Steklo Corning® Gorilla® Glass 3
MATERIAL OKVIRA Z vlakni ojačan polimer
PAŠČKI ZA HITRO ODSTRANITEV Da (22 mm, Industrijski standard)
MATERIAL PAŠČKA Silikon
VELIKOST OHIŠJA, Š × D × V 45,6 x 45,6 x 12,9 (mm)
Prilega se zapestjem z obsegom 130–205 mm
BARVNI ZASLON Da
VELIKOST ZASLONA, Š X V Premer 33 mm (1,3 palca)
LOČLJIVOST ZASLONA, Š X V 260 x 260 slikovnih pik
VRSTA ZASLONA Na sončni svetlobi berljiv, neodbojen s tehnologijo "memory-in-pixel" (MIP)
TEŽA 49 g
NAZIVNA VODOTESNOST Plavanje, 5 ATM
TRAJANJE BATERIJE Način pametne ure: do 14 dni
Način GNSS samo z GPS: do 30 ur
Način za vse sisteme GNSS z glasbo: do 6,5 ure
Način za vse sisteme GNSS: do 25 ur
Način za vse sisteme GNSS z večpasovno tehnologijo: do 16 ur
Več podrobnosti
VGRAJEN POMNILNIK 4 GB

Funkcije ure

FUNKCIJE URE Da
SINHRONIZACIJA ČASA Z GPS Da
SAMODEJNI PREKLOP NA POLETNI ČAS Da
BUDILKA Da
ČASOVNIK Da
ŠTOPARICA Da
ČASI SONČNEGA VZHODA/ZAHODA Da

Spremljanje zdravja

MERJENJE SRČNEGA UTRIPA NA ZAPESTJU (NEPREKINJENO, VES ČAS) Da
DNEVNI SRČNI UTRIP V MIROVANJU Da
OPOZORILA O NENORMALNEM SRČNEM UTRIPU Da (visoko in nizko)
STOPNJA DIHANJA (24X7) Da
NASIČENOST KRVI S KISIKOM S PULZNIM OKSIMETROM Da (preverjanje na kraju samem in neobvezna celodnevna aklimatizacija in v spanju)
STAROST TELESA Da
MERILNIK ENERGIJE BODY BATTERY™ Da
CELODNEVNO STRESNO SLEDENJE Da
OPOMNIKI ZA SPROSTITEV Da
ČASOVNIK ZA SPROŠČANJE Z DIHALNIMI VAJAMI Da
SPANJA Da (napredno)
SPREMLJANJE SPANJA (REZULTAT SPANJA IN VPOGLEDI) Da
HIDRACIJA Da (v programu Garmin Connect™ in izbirnem pripomočku Connect IQ™)
SPREMLJANJE ZDRAVJA ŽENSK Da (v programu Garmin Connect™ in izbirnem pripomočku Connect IQ™)
HEALTH SNAPSHOT Da

Senzorji

GPS Da
GLONASS Da
GALILEO Da
VEČFREKVENČNO DOLOČANJE POLOŽAJA Da
SATIQ™ TECHNOLOGY Da
MERILNIK SRČNEGA UTRIPA NA ZAPESTJU GARMIN ELEVATE Da
BAROMETRIČNI VIŠINOMER Da
ELEKTRONSKI KOMPAS Da
GIROSKOP Da
MERILNIK POSPEŠKA (IZRAČUNAVA RAZDALJO VADB V ZAPRTIH PROSTORIH, NE DA BI ZA TO RABILI SENZOR KORAKOV) Da
TERMOMETER Da
AKLIMATIZACIJA S PULZNIM OKSIMETROM Da

Vsakodnevne pametne funkcije

POVEZLJIVOST Bluetooth®, ANT+®
CONNECT IQ (VIDEZI URE, PODATKOVNA POLJA, PRIPOMOČKI IN PROGRAMI, KI JIH JE MOGOČE PRENESTI) Da
TRGOVINA CONNECT IQ™ V NAPRAVI Da
PAMETNA OBVESTILA Da
ODGOVARJANJE Z BESEDILNIMI SPOROČILI/ZAVRNITEV TELEFONSKEGA KLICA Z BESEDILNIM SPOROČILOM (SAMO ZA NAPRAVE ANDROID™) Da
PAMETNI KOLEDAR Da
PAMETNE VREMENSKE INFORMACIJE Da
SPROTNA SINHRONIZACIJA NASTAVITEV S PROGRAMOM ZA MOBILNE NAPRAVE GARMIN CONNECT™ Da
VARČEVANJE Z BATERIJO – PRILAGODLJIVA VARČNA URA Da
UPRAVLJANJE GLASBE Da
PREDVAJA GLASBO Da
PROSTOR ZA SHRANJEVANJE GLASBE up to 500 songs
POIŠČI MOJ TELEFON Da
FUNKCIJA POIŠČI MOJO URO Da
UPRAVLJANJE KAMERE VIRB® Da
ZDRUŽLJIVOST S PAMETNIM TELEFONOM iPhone® in Android™
ZDRUŽLJIVOST S PROGRAMOM GARMIN CONNECT MOBILE Da
GARMIN PAY™ Da

Funkcije za varnost in sledenje

LIVETRACK Da
DELJENJE DOGODKA V ŽIVO samo za naprave Android™
ZAZNAVANJA DOGODKOV MED IZBRANIMI DEJAVNOSTMI Da
INCIDENT DETECTION ALERT ON PHONE FOR WEARABLES Da
POMOČ Da

Funkcije za sledenje dejavnostim

ŠTEVEC KORAKOV Da
VRSTICA GIBANJA (V NAPRAVI SE PRIKAŽE PO OBDOBJU NEAKTIVNOSTI. ČE JO ŽELITE PONASTAVITI, POJDITE NA NEKAJMINUTNI SPREHOD) Da
SAMODEJNI CILJ (SPOZNA VAŠO RAVEN DEJAVNOSTI IN VAM DODELI DNEVNI CILJ KORAKOV) Da
IZRAČUNAVA PORABLJENE KALORIJE Da
ŠTEVILO NADSTROPIJ, V KATERA SE POVZPNETE Da
OPRAVLJENA RAZDALJA Da
MINUTE INTENZIVNOSTI Da
TRUEUP™ Da
MOVE IQ™ Da
APLIKACIJA GARMIN CONNECT ™ CHALLENGES Da (izbirni program Connect IQ)

Kardio vadbe

SAMODEJNO ŠTETJE PONOVITEV Da
RAZPOLOŽLJIVI PROFILI TELOVADNIH DEJAVNOSTI Vadba za moč, vadba HIIT, kardio vadba, vadba na eliptičnem trenažerju, vadba na vadbenih stopnicah, vzpenjanje po stopnicah, vadba na veslaški napravi, pilates, joga
VADBE ZA MOČ Da
HIIT VADBE Da
JOGA VADBE Da
PILATES VADBE Da
ANIMACIJE ZA VADBO NA ZASLONU Da
ZASLONSKI ZEMLJEVIDI MIŠIC ZA VADBO Da

Funkcije vadbe, načrtovanja in analize

OBMOČJA SRČNEGA UTRIPA Da
OPOZORILA O SRČNEM UTRIPU Da
KALORIJE NA PODLAGI SRČNEGA UTRIPA Da
% NAJVIŠJEGA SRČNEGA UTRIPA Da
% REZERVE SRČNEGA UTRIPA Da
ČAS REGENERACIJE Da
SAMODEJNI NAJVIŠJI SRČNI UTRIP Da
JUTRANJE POROČILO Da
HITRI PREGLED/PRIPOMOČEK ZA TEKMOVANJA Da
STANJE SPREMENLJIVOSTI SRČNEGA UTRIPA Da
HR BROADCAST (ODDAJANJE PODATKOV O SRČNEM UTRIPU PREK TEHNOLOGIJE ANT+ V ZDRUŽENE NAPRAVE) Da
HITROST DIHANJA (MED VADBO) da (z združljivo dodatno opremo)
HITROST IN RAZDALJA GPS Da
PRILAGODLJIVI ZASLONI Da
PRILAGODLJIVI PROFILI DEJAVNOSTI Da
AUTO PAUSE® (ZAČASNO USTAVI IN NADALJUJE MERJENJE S ČASOVNIKOM GLEDE NA HITROST) Da
INTERVALNA VADBA (NASTAVI INTERVALE VADBE IN POČITKA) Da
IZBOLJŠAN INTERVAL (VKLJUČUJE NEDOLOČENO ŠTEVILO PONOVITEV, STRAN S PODATKI O INTERVALIH, ZASLON POČITKA IN SAMODEJNO ZAZNAVANJE) Da
NAPREDNE VADBE Da
NAČRTI VADB, KI JIH JE MOGOČE PRENESTI Da
HRM RUNNING PACE AND DISTANCE Da
AUTO LAP® (SAMODEJNO ZAČNE NOV KROG) Da
ROČNO OZNAČEVANJE KROGOV Da
ČASOVNIKI POSTANKOV Da
PRILAGODLJIVA OPOZORILA O KROGU Da
VO2 MAX (ZAGON) Da
NAJVIŠJI VO2 (GORSKI TEK) Da
STANJE VADBE izboljšano
OBREMENITEV PRI VADBI Da
OSREDOTOČENOST OBREMENITVE PRI VADBI Da
TRAINING EFFECT (AEROBNI) Da
TRAINING EFFECT (ANAEROBNI) Da
GLAVNA PREDNOST (OZNAKE UČINKA VADBE) Da
IZBOLJŠANO SPREMLJANJE ČASA REGENERACIJE Da
DNEVNE PREDLAGANE VADBE Da (7 zile)
PRILAGODLJIVA OPOZORILA Da
ZVOČNI POZIVI Da
KONČNI ČAS Da
VIRTUAL PARTNER® (TEKMOVANJE Z DIGITALNO OSEBO) Da
VIRTUAL RACER™ Da
SAMODEJNO PREHAJANJE MED ŠPORTI (MENJAVA NAČINA ŠPORTA S PRITISKOM ENEGA GUMBA) Da
VEČ ŠPORTOV Da
VODENJE PO PROGI Da
ZAKLEPANJE ZASLONA IN/ALI GUMBOV Da
SAMODEJNO POMIKANJE Da
ZGODOVINA DEJAVNOSTI V URI Da
PHYSIO TRUEUP Da

Funkcije za tek

RAZPOLOŽLJIVI PROFILI TEKA Tek, tek na atletski stezi na prostem, tek na tekalni stezi, tek na atletski stezi v zaprtih prostorih, gorski tek, virtualni tek, tek na izjemno dolge razdalje
RAZDALJA, ČAS IN TEMPO NA PODLAGI GPS Da
DINAMIKA TEKA da (z združljivo dodatno opremo)
NAVPIČNO NIHANJE IN RAZMERJE da (z združljivo dodatno opremo)
ČAS STIKA S TLEMI IN NJEGOVA URAVNOTEŽENOST da (z združljivo dodatno opremo)
DOLŽINA KORAKA (V REALNEM ČASU) da (z združljivo dodatno opremo)
KADENCA (ŠTEVILO KORAKOV NA MINUTO V REALNEM ČASU) Da
MOČ TEKA da (z združljivo dodatno opremo)
GRADE-ADJUSTED PACE Da
STANJE ZMOGLJIVOSTI Da
LAKTATNI PRAG da (z združljivo dodatno opremo)
STRATEGIJE ZA DOLOČANJE TEMPA PACEPRO™ Da
VAJE ZA TEK Da
SAMODEJNO BELEŽENJE VZPONA MED GORSKIM TEKOM Da
PREDVIDEVANJE TEKEM Da
NAPOVEDOVANJE TEKMOVANJ ZA POSAMEZNE PROGE IN VREMENSKE RAZMERE Da
SENZOR ZA HITROST KOLESA/KADENCO Da
RUN/WALK/STAND DETECTION Da

Funkcije rekreacije na prostem

RAZPOLOŽLJIVI PROFILI ZA REKREACIJO NA PROSTEM Pohodništvo, smučanje, deskanje na snegu, tek na smučeh v klasični tehniki, veslanje na deski, veslanje
NAVIGACIJA OD TOČKE DO TOČKE Da
PIKČASTA SLED V REALNEM ČASU Da
NAZAJ NA ZAČETEK Da
TRACBACK® Da
NAČIN ULTRATRAC Da
PRED VAMI Da
VIŠINSKI PREREZ Da
RAZDALJA DO CILJA Da
INDIKATOR TRENDA BAROMETRSKEGA TLAKA Da
NAVPIČNA HITROST Da
SKUPNI VZPON/SPUST Da
IZRIS VIŠINE NA NADALJNJI POTI Da
PROJICIRANA TOČKA POTI Da
INFORMACIJE O SONCU IN LUNI Da

Funkcije za kolesarjenje

RAZPOLOŽLJIVI PROFILI KOLESARJENJA Kolesarjenje, kolesarjenje v zaprtih prostorih, gorsko kolesarjenje, kolesarjenje z električnim kolesom, gorsko kolesarjenje z električnim kolesom
OPOZORILO O ČASU/RAZDALJI (SPROŽI ALARM, KO DOSEŽETE CILJ) Da
PROGE Da
KROG PRI KOLESARJENJU IN NAJVEČJA MOČ V KROGU (S SENZORJEM MOČI) Da
TEKMA Z DEJAVNOSTJO Da
FUNKCIONALNI PRAG MOČI (FTP) da (z združljivo dodatno opremo)
ZDRUŽLJIVO S SENZORJI VECTOR™ Da
ZDRUŽLJIVOST Z MERILNIKOM MOČI (PRIKAZUJE PODATKE O MOČI IZ ZDRUŽLJIVIH MERILNIKOV MOČI DRUGIH PROIZVAJALCEV, KI PODPIRAJO TEHNOLOGIJO ANT+™) Da
ZDRUŽLJIVOST Z NAPRAVO VARIA VISION™ (ZASLON ZA NAMESTITEV NA GLAVO) Da
ZDRUŽLJIVOST Z RADARJEM VARIA™ (NAZAJ USMERJENI RADAR) Da
ZDRUŽLJIVOST Z LUČMI VARIA™ Da
PODPORA SENZORJU HITROSTI IN KADENCE (S SENZORJEM) Da

Funkcije za plavanje

RAZPOLOŽLJIVI PROFILI PLAVANJA Plavanje v bazenu, plavanje v odprtih vodah
MERITVE PLAVANJA V ODPRTIH VODAH (RAZDALJA, TEMPO, ŠTEVILO/TEMPO ZAVESLJAJEV, KALORIJE) Da
MERITVE PLAVANJA V BAZENU (DOLŽINE, RAZDALJA, TEMPO, ŠTEVILO/TEMPO ZAVESLJAJEV, KALORIJE) Da
PREPOZNAVANJE VRSTE ZAVESLJAJEV (NA PRIMER PROSTI SLOG) Da
BELEŽENJE VADBE Da
OSNOVNI ČASOVNIK POČITKA (OD 0 NAVZGOR) Da
ČASOVNIK POČITKA Z VKLOPLJENIM PONAVLJANJEM Da
SAMODEJNI POČITEK Da
OPOZORILA O ČASU IN RAZDALJI Da
OPOZORILA O DOLOČANJU TEMPA (SAMO ZA PLAVANJE V BAZENU) Da
ODŠTEVANJE DO ZAČETKA Da
PLAVALNE VADBE Da
KRITIČNA HITROST PLAVANJA Da
MERJENJE SRČNEGA UTRIPA NA ZAPESTJU POD VODO Da
SRČNI UTRIP (V REALNEM ČASU MED POČITKI, STATISTIČNI PODATKI O INTERVALIH IN SEJAH MED POČITKI TER SAMODEJNI PRENOS PODATKOV O SRČNEM UTRIPU PO PLAVANJU) yes (with HRM-Swim, HRM-Pro or HRM-Pro Plus)

Funkcije spremljanja otrok

PROGRAM ZA IZZIVE TOE-TO-TOE™ Da (izbirni program za izzive Toe-to-Toe™ iz trgovine Connect IQ)

Povezljivost

UPRAVLJANJE PAMETNEGA TRENAŽERJA                                                                                                                              Da  

V škatli:

  • Forerunner® 255 Music, Black
  • Napajalni/podatkovni kabel
  • Dokumentacija

Napišite mnenje

DA NE
Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen in bo uporabljen samo za odgovor na vaš komentar.

Podobni izdelki

NEWSLETTER

Prijavi se na naš newsletter in ne zamudi novosti, akcij in najboljših ponudb v Sloveniji!

Leo Club - Loyalty kartica

Vse pravice pridržane © Polleo Sport 2008 - 2023
Polleo sport d.o.o. | Miklošičeva cesta 16, 1000 Ljubljana, Slovenia | EMŠO: 8126232000 | DDV SI78586011 | MBS: 8126232000 | Trgovsko sodišče v Ljubljani, Slovenia