Cena

1,118.99 €
Vključ. DDV
Ta izdelek dostavimo brezplačno

{{business_unit.name}} Nerazpoložljivo {{business_unit.name}} Omejene količine {{business_unit.name}} Razpoložljivo {{business_unit.name}} Dobavljivo v roku 3-5 delovnih dni

ODTECITE NA KONEC SVETA

Polnjenje s sončno energijo zagotavlja izjemno dolgo avtonomijo baterije v načinu GPS, kar je primerno tudi za ultra teke, medtem ko vam bodo varčni način natančnosti določanja položaja in vdelani zemljevidi pomagali najti pravo pot.

  • Polnjenje s sončno energijo zagotavlja najboljšo avtonomijo v kategoriji za najdaljše tekme.
  • Do 150 ur avtonomije baterije v načinu GPS s polnjenjem s sončno energijo1.
  • Tehnologija SatIQ™ podaljša avtonomijo baterije brez kompromisov glede potrebne natančnosti določanja položaja.
  • Z zemljevidi TopoActive in usmerjanjem na zemljevidih NextFork™ boste vedno poznali pravo smer.
  • Izjemno svetla svetilka LED vam bo pomagala ohraniti pregled nad okolico.
  • Parametri zmogljivosti, prilagojeni vaši zahtevnostni stopnji, vam bodo pomagali doseči višjo raven vadbe

HRM pro plus

 

BATERIJA NA SONČNO ENERGIJO

Baterija zagotavlja do 34 dni napajanja v načinu pametne ure – z dodatnimi 12 dnevi pri polnjenju s sončno energijo2 – za neprekinjeno sliko o vašem zdravju in kondiciji in do 150 ur v načinu GPS pri polnjenju s sončno energijo1 za sledenje zmogljivosti pri vadbi in na tekmah.

IZDELANA ZA EKSTREME

Trpežna, dovršena in lahka zasnova vključuje velik zaslon velikosti 1,4″ za napajanje s sončno energijo in 51 mm okvir s safirnim steklom. Pašček UltraFit zagotavlja udobje tudi na dolgih razdaljah – celo v skrajno zahtevnih pogojih.

ZASLON NA DOTIK IN GUMBI

Fizični gumbi za upravljanje, ki delujejo v vseh okoljih, se dopolnjujejo z odzivnim novim vmesnikom zaslona na dotik, ki omogoča hiter dostop do možnosti in funkcij.

Vadite pametneje. Pojdite dlje.

HRM pro plus

NAJVIŠJI VO2 ZA GORSKI TEK

Najvišji VO2 za gorski tek oceni raven kardiovaskularne pripravljenosti gorskih tekačev s prilagajanjem na podlagi spreminjajočih se razmer na stezi in terenu, ki lahko vplivajo na zmogljivost med tekom.

DEJAVNOST ULTRA TEKA

Uporabite dejavnost ultra teka s časovnikom počitka in beležite čas, ko se zadržujete na okrepčevalnih postajah.

PROGRAM ZA PUSTOLOVSKA TEKMOVANJA

S tem profil dejavnosti omogoča med tekmovanjem prikaz srčnega utripa, nadmorske višine, časov odsekov in drugih parametrov. V tem načinu se sicer beleži položaj GPS, vendar v skladu s pravili pustolovskih tekmovanj ni prikazan. Na zaslonu s povzetkom pa lahko celo preverite, ali se vaš končni čas ujema s podatki tekmovalnega odbora.

FUNKCIJA CLIMBPRO

Z načrtovalnikom vzponov ClimbPro si na prenesenih progah v realnem času oglejte informacije o trenutnem vzponu in prihodnjih vzponih, vključno z naklonom, razdaljo in višinsko razliko ter spusti in ravninami.

TEHNOLOGIJA PACEPRO™

Edinstvena funkcija PacePro vam pomaga ohranjati tempo z vodenjem, ki se prilagaja naklonu med tekom po progi.

TEMPO, PRILAGOJEN NAKLONU

Oglejte si, kako prilagoditi svoj tempo na razgibanem terenu za načrtovano uspešnost.

VIZUALNO NAPOVEDOVANJE TEKMOVANJ

Ta funkcija na podlagi vaše zgodovine teka in splošne telesne pripravljenosti prikaže oceno, kakšen bi lahko bil vaš tempo za razdaljo, ki jo želite preteči. Podatki o trendih prikazujejo, kako vadba postopno vpliva na vas.

AKLIMATIZACIJE NA VROČINO IN NADMORSKO VIŠINO

Pripravite se na kakršno koli okolje. Ko je ura seznanjena z združljivim telefonom, si lahko ogledate, kako se vaše telo odziva na različna okolja z aklimatizacije na vročino in nadmorsko višino.

MERITVE ZMOGLJIVOSTI

Oglejte si napredne meritve vadbe, ki vključujejo dinamiko teka, najvišji VO2, prilagojen vročini in nadmorski višini, prilagoditev za tek po brezpotjih, svetovalec za regeneracijo in številne druge možnosti.

SAMODEJNI ČASOVNIK POČITKA

Med dejavnostjo ultra teka ura samodejno beleži čas, porabljen na okrepčevalni postaji ali na kontrolni točki – zato vam ni treba skrbeti za vklop premora teka na uri.

Več načinov za krepitev moči.

HRM pro plus

VDELANI ŠPORTNI PROGRAMI

Uporabljajte predhodno naložene profile dejavnosti za gorski tek in tek na atletski stezi, plavanje, tek, kolesarjenje, pohodništvo, veslanje, smučanje, golf, deskanje na vodi, plezanje v zaprtih prostorih in številne druge dejavnosti.

SVETOVALEC ZA REGENERACIJO

Po vsaki vadbi vas Čas regeneracije obvesti, kdaj boste pripravljeni na naslednjo zahtevno vadbo. Upoštevajo se celo intenzivnost vadbe in dejavniki, kot so stres, dnevna aktivnost in spanje.

DNEVNI PREDLOGI ZA VADBO

Pri vodenju vadbe, pri katerem se upoštevajo vaše potrebe in raven vaše telesne pripravljenosti, prejemate dnevna priporočila za tek in kolesarjenje na podlagi trenutne obremenitve pri vadbi in stanja vadbe.

TURNA SMUKA

Bodite oskrbljeni z informacijami, ko ste na snegu. Ta predhodno naloženi profil pomaga razlikovati med smučanjem in vzpenjanjem. Za vzpenjanje in spuščanje prikaže ločene parametre.

DINAMIKA TEKA NA SMUČEH

Po združitvi z merilnikom na prsnem traku HRM-Pro™ Plus (na prodaj ločeno) vam parameter moči smučanja pomaga meriti dejansko obremenitev med tekom na smučeh.

FUNKCIJE ZA DESKANJE NA VODI

Pripravite se na uživanje v valovih. Ura podpira funkcijo Surfline Sessions™, ki ustvari videoposnetek vsakega vala, ki ga odpeljete pred kamero Surfline®3. Z naročnino na storitev Surfline Sessions si lahko videoposnetke pozneje ogledate in analizirate, kako ste se odrezali.

DINAMIKA GORSKEGA KOLESARJENJA

Spremljajte podrobne parametre vsake vožnje z gorskim kolesom ter posebna merjenja napornosti in lahkotnosti, s katerimi se ocenjujeta zahtevnost proge in zveznost vožnje med spustom. S tem dobite rezultat, ki ga lahko naslednjič še izboljšate.

Poiščite svojo ciljno črto.

HRM pro plus

IZJEMNO SVETLA SVETILKA

Za varno pot pri šibki svetlobi je v uri vgrajena izjemno svetla LED-svetilka (ki je dvakrat svetlejša od svetilke pri uri za več športov fēnix® 7X GPS), ki omogoča hiter vklop svetlega in enakomernega žarka rdeče ali bele svetlobe.

TEHNOLOGIJA SATIQ™

Način Samodejna izbira na podlagi tehnologije SatIQ dinamično določa, kateri način GPS je potreben za podaljšanje napajanja z baterijo, ne da bi se zmanjšala natančnost določanja položaja.

PODPORA ZA VEČPASOVNI GNSS

Uporabljajte več globalnih satelitskih navigacijskih sistemov (GPS, GLONASS, Galileo). Za izboljšano točnost določanja položaja v območjih, kamor signali GNSS običajno ne prodrejo, se odbijajo ali so le šibki, dostopajte do več frekvenc, ki jih pošiljajo navigacijski sateliti.

USMERJANJE NA ZEMLJEVIDU NEXTFORK™

Oglejte si razdaljo do naslednjega križišča stez ter ime naslednje steze.

PRED VAMI

Izbrane destinacije na vaši poti so pregledno prikazane. Oglejte si parametre zmogljivost, vmesne čase ter razdaljo/nadmorsko višino, pa še ključne točke sledenja na poti.

SENZORJI VBK

Odpravite se na novo pot s senzorji VBK, ki vključujejo višinomer za podatke o nadmorski višini, barometer za spremljanje vremenskih razmer in 3-osni elektronski kompas.

ZEMLJEVIDI SKIVIEW™

Podajte se v strmine s prednaloženimi zemljevidi SkiView ter si oglejte imena in težavnosti prog v več kot 2000 smučarskih središčih po vsem svetu po vsem svetu.

ZEMLJEVIDI TOPO ZA VEČ CELIN

Prednaloženi zemljevidi Zemljevidi TopoActive Europe in dodatni zemljevidi z vsega sveta zagotavljajo, da ste pri raziskovanju sveta vedno na pravi poti. Z vgrajeno povezljivostjo Wi-Fi® zlahka posodabljate zemljevide in programsko opremo brez računalnika.

Spremljajte svoje telo. Ohranjajte vrhunsko vzdržljivost.

HRM pro plus

MERILNIK SRČNEGA UTRIPA NA ZAPESTJU

Tehnologija optičnega4 merjenja srčnega utripa meri intenzivnost vadbenih dejavnosti in spremenljivost srčnega utripa za izračun stopnje obremenitve. Meri tudi pod vodo, zato ne potrebujete merilnika srčnega utripa na pasu.

SENZOR PULZNEGA OKSIMETRA

Senzor pulznega oksimetra5 za aklimatizacijo na nadmorsko višino ali spremljanje spanja s svetlobnimi žarki na zapestju meri, kako dobro vaše telo absorbira kisik.

FUNKCIJA HEALTH SNAPSHOT™

Izvedite 2-minutno sejo, da zabeležite ključne statistične podatke, vključno s srčnim utripom, spremenljivostjo srčnega utripa, podatki pulznega oksimetra, dihanjem in stresom. Nato s temi statističnimi podatki ustvarite poročilo, ki ga lahko delite prek programa Garmin Connect™ v združljivem pametnem telefonu.

MERILNIK ENERGIJE BODY BATTERY™

Optimizirajte zaloge telesne energije na podlagi spremenljivosti srčnega utripa, stresa, spanja in drugih podatkov, s katerimi lahko ugotovite, kdaj ste pripravljeni na dejavnost in kdaj potrebujete počitek.

REZULTAT SPANJA IN NAPREDNO SPREMLJANJE SPANJA

Oglejte si popolno razčlenitev na faze plitvega in globokega spanja in spanja REM. Vse te podatke si oglejte v namenskem pripomočku, ki vključuje tudi rezultat spanja in vpogled v podatke.

SPREMLJANJE DIHANJA

Oglejte si svoje vzorce dihanja čez dan, med spanjem ter med dihalnimi vajami in jogo.

SPREMLJANJE HIDRACIJE

Beležite dnevni vnos tekočine in poskrbite za opominjanje na hidracijo. Ko je omogočen samodejni cilj, si po dejavnosti lahko ogledate tudi, koliko tekočine ste predvidoma izgubili s potenjem, cilj pa se ustrezno prilagodi.

Ostanite povsem povezani.

HRM pro plus

PAMETNA OBVESTILA

Prejemajte e-poštna in besedilna sporočila ter opozorila naravnost v uro, če je ta združena z združljivo napravo.

PROGRAMI ZA GLASBO

Prenesite skladbe in sezname predvajanja iz računov Spotify, Deezer ali Amazon Music (morda bo potrebna naročnina). Uporabite brezžične slušalke (niso priložene) za poslušanje brez telefona.

BREZSTIČNO PLAČEVANJE GARMIN PAY™

Šinite mimo blagajn z rešitvijo brezstičnega plačevanja Garmin Pay, ki jo omogočajo sodelujoči ponudniki.

FUNKCIJE ZA VARNOST IN SLEDENJE

Po združitvi ure in telefona lahko stikom ročno pošljete sporočilo s svojo trenutno lokacijo, med izbranimi dejavnostmi na prostem pa ga lahko vdelana funkcija zaznavanja dogodkov6 pošlje tudi samodejno.

TRGOVINA CONNECT IQ™

Prenesite brezplačne videze ure, dodajte podatkovna polja in si zagotovite programe ter pripomočke iz trgovine Connect IQ v združljivem pametnem telefonu.


Ob neprekinjeni uporabi v celotnem obdobju pri osvetljenosti 50.000 luksov.
Ob celodnevnem nošenju s 3 h/dan na prostem pri osvetljenosti 50.000 luksov
Pri združitvi s programoma za pametne naprave Garmin Connect in Surfline
Natančnost merjenja aktivnosti in parametrov telesne pripravljenosti.
Ta naprava ni medicinski pripomoček in ni namenjena uporabi pri diagnosticiranju ali spremljanju zdravstvenega stanja; glejte Garmin.com/ataccuracy. Pulzni oksimeter ni na voljo v vseh državah.
Pri združitvi z združljivim telefonom. Zahteve in omejitve funkcij za varnost in sledenje si oglejte na spletnem naslovu Garmin.com/safety.

Wi-Fi je registrirana blagovna znamka družbe Wi-Fi Alliance. SPOTIFY in logotip Spotify sta registrirani blagovni znamki družbe Spotify AB. Amazon Music in vsi povezani logotipi so blagovne znamke družbe Amazon.com, Inc. ali njenih povezanih družb.

Specifikacije:

MATERIAL STEKLA Power Sapphire™
MATERIAL OKVIRA Titan
MATERIAL OHIŠJA Z vlakni ojačan polimer s pokrovčkom spodnje strani iz titana
ZDRUŽLJIVOST S PAŠČKI ZA URO QUICKFIT Priložen (26 mm)
MATERIAL PAŠČKA Izjemno lahek elastični najlon s sprijemalnim trakom
VELIKOST OHIŠJA, Š × D × V 51 x 51 x 15.6 (mm)
Prilega se zapestjem z naslednjim obsegom:
Športna zanka: 110–220Damm
Silikonski pašček: 127–210 mm
ZASLON NA DOTIK Da
BARVNI ZASLON Da
SVETILKA LED Da
VELIKOST ZASLONA, Š X V Premer 35,56Damm (1,4Dapalca)
LOČLJIVOST ZASLONA, Š X V 280 × 280 slikovnih pik
VRSTA ZASLONA Na sončni svetlobi berljiv, neodbojen s tehnologijo "memory-in-pixel" (MIP)
TEŽA 70Dag (samo ohišje: 64Dag)
NAZIVNA VODOTESNOST 10 ATM
TRAJANJE BATERIJE Pametna ura: do 34 dni/46 dni s polnjenjem s sončno energijo*
Način ure za varčevanje z baterijo: do 111 dni/550 dni s polnjenjem s sončno energijo*
GPS: do 110 ur/150 ur s polnjenjem s sončno energijo**
Vsi satelitski sistemi: do 78 ur/96 ur s polnjenjem s sončno energijo**
Vsi satelitski sistemi in večpasovna tehnologija: do 68 ur/81 ur s polnjenjem s sončno energijo**
Vsi satelitski sistemi in glasba: do 20 ur
Najdaljše napajanje z baterijo v načinu GPS: do 264 ur/714 ur s polnjenjem s sončno energijo**
GPS za odpravo: do 77 dni/172 dni s polnjenjem s sončno energijo*
*Polnjenje s sončno energijo, ob celodnevnem nošenju s 3Dah/dan na prostem pri osvetljenosti 50.000Daluksov
**Polnjenje s sončno energijo, ob uporabi pri osvetljenosti 50.000Daluksov
VGRAJEN POMNILNIK 32DaGB

Funkcije ure

FUNKCIJE URE da
SINHRONIZACIJA ČASA Z GPS Da
SAMODEJNI PREKLOP NA POLETNI ČAS Da
BUDILKA Da
ČASOVNIK Da
ŠTOPARICA Da
ČASI SONČNEGA VZHODA/ZAHODA Da

Spremljanje zdravja

MERJENJE SRČNEGA UTRIPA NA ZAPESTJUDa(NEPREKINJENO, VES ČAS) Da
DNEVNI SRČNI UTRIP V MIROVANJU Da
OPOZORILA O NENORMALNEM SRČNEM UTRIPU Da (visoko in nizko)
STOPNJA DIHANJA (24X7) Da
NASIČENOST KRVI S KISIKOM S PULZNIM OKSIMETROM Da
STAROST TELESA Da (v programu)
MERILNIK ENERGIJE BODY BATTERY™ Da
CELODNEVNO STRESNO SLEDENJE Da
ČASOVNIK ZA SPROŠČANJE Z DIHALNIMI VAJAMI Da
SPANJA Da (napredno)
SPREMLJANJE SPANJA (REZULTAT SPANJA IN VPOGLEDI) Da
HIDRACIJA Da (v programu Garmin Connect™ in izbirnem pripomočku Connect IQ™)
SPREMLJANJE ZDRAVJA ŽENSK Da (v programu Garmin Connect™ in izbirnem pripomočku Connect IQ™)
HEALTH SNAPSHOT Da

Senzorji

GPS Da
GLONASS Da
GALILEO Da
VEČFREKVENČNO DOLOČANJE POLOŽAJA Da
SATIQ™ TECHNOLOGY Da
MERILNIK SRČNEGA UTRIPA NA ZAPESTJU GARMIN ELEVATE Da
BAROMETRIČNI VIŠINOMER Da
ELEKTRONSKI KOMPAS Da
GIROSKOP Da
MERILNIK POSPEŠKA (IZRAČUNAVA RAZDALJO VADB V ZAPRTIH PROSTORIH, NE DA BI ZA TO RABILI SENZOR KORAKOV) Da
TERMOMETER Da
AKLIMATIZACIJA S PULZNIM OKSIMETROM Da

Vsakodnevne pametne funkcije

POVEZLJIVOST Bluetooth®, ANT+®, Wi-Fi®
CONNECT IQDa(VIDEZI URE, PODATKOVNA POLJA, PRIPOMOČKI IN PROGRAMI, KI JIH JE MOGOČE PRENESTI) Da
TRGOVINA CONNECT IQ™ V NAPRAVI Da
PAMETNA OBVESTILA Da
ODGOVARJANJE Z BESEDILNIMI SPOROČILI/ZAVRNITEV TELEFONSKEGA KLICA Z BESEDILNIM SPOROČILOM (SAMO ZA NAPRAVE ANDROID™) Da
PAMETNI KOLEDAR Da
PAMETNE VREMENSKE INFORMACIJE Da
SPROTNA SINHRONIZACIJA NASTAVITEV S PROGRAMOM ZA MOBILNE NAPRAVE GARMIN CONNECT™ Da
VARČEVANJE Z BATERIJO – PRILAGODLJIVA VARČNA URA Da
UPRAVLJANJE GLASBE Da
PREDVAJA GLASBO Da
PROSTOR ZA SHRANJEVANJE GLASBE Do 2000 skladb
POIŠČI MOJ TELEFON Da
FUNKCIJA POIŠČI MOJO URO Da
UPRAVLJANJE KAMERE VIRB® Da
ZDRUŽLJIVOST S PAMETNIM TELEFONOM iPhone®, Android™
MOŽNOST ZDRUŽITVE S PROGRAMOM GARMIN GOLF Da
ZDRUŽLJIVOST S PROGRAMOM GARMIN CONNECTDaMOBILE Da
STOCKS Da
GARMIN PAY™ Da

Funkcije za varnost in sledenje

LIVETRACK Da
GROUP LIVETRACK Da
DELJENJE DOGODKA V ŽIVO Da
ZAZNAVANJA DOGODKOV MED IZBRANIMI DEJAVNOSTMI Da
INCIDENT DETECTION ALERT ON PHONE FOR WEARABLES Da
POMOČ Da

Funkcije za taktične dejavnosti

KOORDINATE DVEH MREŽ Da

Funkcije za sledenje dejavnostim

ŠTEVEC KORAKOV Da
VRSTICA GIBANJA (V NAPRAVI SE PRIKAŽE PO OBDOBJU NEAKTIVNOSTI. ČE JO ŽELITE PONASTAVITI, POJDITE NA NEKAJMINUTNI SPREHOD) Da
SAMODEJNI CILJ (SPOZNA VAŠO RAVEN DEJAVNOSTI IN VAM DODELI DNEVNI CILJ KORAKOV) Da
IZRAČUNAVA PORABLJENE KALORIJE Da
ŠTEVILO NADSTROPIJ, V KATERA SE POVZPNETE Da
OPRAVLJENA RAZDALJA Da
MINUTE INTENZIVNOSTI Da
TRUEUP™ Da
MOVE IQ™ Da
APLIKACIJA GARMIN CONNECT ™ CHALLENGES Da (izbirni program Connect IQ)

Kardio vadbe

SAMODEJNO ŠTETJE PONOVITEV Da
RAZPOLOŽLJIVI PROFILI TELOVADNIH DEJAVNOSTI Vadba za moč, vadba HIIT, kardio vadba, vadba na eliptičnem trenažerju, vadba na vadbenih stopnicah, vzpenjanje po stopnicah, vadba na veslaški napravi, dihalne vaje, pilates, joga
VADBE ZA MOČ Da
HIIT VADBE Da
JOGA VADBE Da
PILATES VADBE Da
ANIMACIJE ZA VADBO NA ZASLONU Da

Funkcije vadbe, načrtovanja in analize

OBMOČJA SRČNEGA UTRIPA Da
OPOZORILA O SRČNEM UTRIPU Da
KALORIJE NA PODLAGI SRČNEGA UTRIPA Da
% NAJVIŠJEGA SRČNEGA UTRIPA Da
% REZERVE SRČNEGA UTRIPA Da
ČAS REGENERACIJE Da
SAMODEJNI NAJVIŠJI SRČNI UTRIP Da
HITRI PREGLED/PRIPOMOČEK ZA TEKMOVANJA Da
STANJE SPREMENLJIVOSTI SRČNEGA UTRIPA Da
PRIPRAVLJENOST NA VADBO Da
TEST UČINKA SPREMENLJIVOSTI SRČNEGA UTRIPA (MERI SPREMENLJIVOST SRČNEGA UTRIPA, MEDTEM KO 3 MINUTE STOJITE PRI MIRU, NA PODLAGI ČESAR OCENI RAVEN STRESA; LESTVICA ZA TO VREDNOST JE OD 1 DO 100, PRI ČEMER NIŽJE VREDNOSTI POMENIJO NIŽJE RAVNI STRESA) da (z združljivo dodatno opremo)
HR BROADCAST (ODDAJANJE PODATKOV O SRČNEM UTRIPU PREK TEHNOLOGIJE ANT+DaV ZDRUŽENE NAPRAVE) Da
HITROST DIHANJA (MED VADBO) da (z združljivo dodatno opremo)
HITROST IN RAZDALJA GPS Da
PRILAGODLJIVI ZASLONI Da
PRILAGODLJIVI PROFILI DEJAVNOSTI Da
AUTO PAUSE® (ZAČASNO USTAVI IN NADALJUJE MERJENJE S ČASOVNIKOM GLEDE NA HITROST) Da
INTERVALNA VADBA (NASTAVI INTERVALE VADBE IN POČITKA) Da
NAPREDNE VADBE Da
NAČRTI VADB, KI JIH JE MOGOČE PRENESTI Da
NAČINI NAPAJANJA – PRILAGODLJIVE NASTAVITVE BATERIJE MED DEJAVNOSTJO Da
HRM RUNNING PACE AND DISTANCE Da
AUTO LAP® (SAMODEJNO ZAČNE NOV KROG) Da
ROČNO OZNAČEVANJE KROGOV Da
ČASOVNIKI POSTANKOV Da
PRILAGODLJIVA OPOZORILA O KROGU Da
AKLIMATIZACIJA NA VROČINO IN NADMORSKO VIŠINO Da
VO2 MAX (ZAGON) Da
NAJVIŠJI VO2 (GORSKI TEK) Da
SPROTNI PODATKI O VZDRŽLJIVOSTI Da
STANJE VADBE izboljšano
OBREMENITEV PRI VADBI Da
OSREDOTOČENOST OBREMENITVE PRI VADBI Da
TRAINING EFFECT (AEROBNI) Da
TRAINING EFFECT (ANAEROBNI) Da
GLAVNA PREDNOST (OZNAKE UČINKA VADBE) Da
IZBOLJŠANO SPREMLJANJE ČASA REGENERACIJE Da
DNEVNE PREDLAGANE VADBE izboljšano
PRILAGODLJIVA OPOZORILA Da
ZVOČNI POZIVI Da
KONČNI ČAS Da
VIRTUAL PARTNER® (TEKMOVANJE Z DIGITALNO OSEBO) Da
VIRTUAL RACER™ Da
SAMODEJNO PREHAJANJE MED ŠPORTI (MENJAVA NAČINA ŠPORTA S PRITISKOM ENEGA GUMBA) Da
VEČ ŠPORTOV Da
VODENJE PO PROGI Da
ODSEKI (V ŽIVO, GARMIN) Da
FUNKCIJE STORITVE STRAVA (BEACON, ODSEKI V ŽIVO) Da
PROGRAM ZA USTVARJANJE KROŽNIH PROG (TEK/KOLESARJENJE) Da
NAČRTOVANJE POTI PO PRILJUBLJENOSTI TRENDLINE™ Da
ZAKLEPANJE ZASLONA IN/ALI GUMBOV Da
BLIŽNJIČNE TIPKE Da
SAMODEJNO POMIKANJE Da
ZGODOVINA DEJAVNOSTI V URI Da
PHYSIO TRUEUP Da

Funkcije za tek

RAZPOLOŽLJIVI PROFILI TEKA Tek, tek na tekalni stezi, tek na v zaprtem prostoru, tek na prostem, gorski tek, virtualni tek, tek na izjemno dolge razdalje
RAZDALJA, ČAS IN TEMPO NA PODLAGI GPS Da
DINAMIKA TEKA da (z združljivo dodatno opremo)
NAVPIČNO NIHANJE IN RAZMERJE da (z združljivo dodatno opremo)
ČAS STIKA S TLEMI IN NJEGOVA URAVNOTEŽENOST da (z združljivo dodatno opremo)
DOLŽINA KORAKA (V REALNEM ČASU) da (z združljivo dodatno opremo)
KADENCA (ŠTEVILO KORAKOV NA MINUTO V REALNEM ČASU) Da
MOČ TEKA da (z združljivo dodatno opremo)
GRADE-ADJUSTED PACE Da
STANJE ZMOGLJIVOSTI Da
LAKTATNI PRAG da (z združljivo dodatno opremo)
STRATEGIJE ZA DOLOČANJE TEMPA PACEPRO™ Da
VAJE ZA TEK Da
SAMODEJNO BELEŽENJE VZPONA MED GORSKIM TEKOM Da
PREDVIDEVANJE TEKEM Da
SENZOR ZA HITROST KOLESA/KADENCO Da
RUN/WALK/STAND DETECTION Da

Funkcije za golf

PREDHODNO NALOŽENIH 42.000 IGRIŠČ PO VSEM SVETU Da
DOLOČANJE ODDALJENOST OD F/M/B (SPREDNJEGA DELA, SREDINE IN ZADNJEGA DELA ZELENICE) Da
RAZDALJA DO KRIVULJ/ZAVOJEV Da
MERJENJE DOLŽINE UDARCA (IZRAČUNA NATANČNO DOLŽINO UDARCEV OD KJER KOLI NA IGRIŠČU) Samodejno
DIGITALNA KARTICA Z REZULTATI da
CILJI PO MERI Da
SLEDENJE STATISTIKI (UDARCI NA KROG, UDARCI NA ZELENICE IN ČISTINE) Da
GARMIN AUTOSHOT™ Da
POPOLNOMA VEKTORSKI ZEMLJEVID Da
SAMODEJNO POSODABLJANJE FUNKCIJE COURSEVIEW Da
ROČNO DOLOČANJE POLOŽAJA ZASTAVICE Da
OVIRE IN CILJI IGRIŠČA Da
SMER PROTI ZASTAVICI Da
IGRAJ DEJANSKO ODALJENOST Da
MERJENJE NA DOTIK (DOTAKNITE SE CILJA NA ZASLONU, ČE SI ŽELITE OGLEDATI RAZDALJO DO KATERE KOLI TOČKE) Da
TOČKOVANJE HENDIKEPA Da
ČASOVNIK ZA KROG/MERILNIK OPRAVLJENE POTI Da
ZDRUŽLJIVOST S SAMODEJNIM BELEŽENJEM PALIC (POTREBNA JE DODATNA OPREMA) Da
HITROST IN SMER VETRA (ZAHTEVA POVEZAVO Z APLIKACIJO ZA GOLF) Da
VIRTUAL CADDIE Da
DOVOLJENO NA TEKMOVANJIH Da
PLASTNICE ZELENICE (S ČLANSTVOM V PROGRAMU GARMIN GOLF) Da

Funkcije rekreacije na prostem

RAZPOLOŽLJIVI PROFILI ZA REKREACIJO NA PROSTEM Pohodništvo, dvoransko plezanje, balvansko plezanje, plezanje, gorsko kolesarjenje, smučanje, deskanje na snegu, tek na smučeh v klasični tehniki, veslanje na deski, veslanje, veslanje v kajaku, deskanje na valovih, kajtanje, jadranje na deski, krpljanje, pustolovska tekmovanja, jahanje, lov, padalstvo s funkcijo Jumpmaster, taktične dejavnosti
NAVIGACIJA OD TOČKE DO TOČKE Da
PIKČASTA SLED V REALNEM ČASU Da
NAZAJ NA ZAČETEK Da
TRACBACK® Da
NAČIN ULTRATRAC Da
NAČIN BLIŽNJE OKOLICE Da
REFERENCE POINT Da
PRED VAMI Da
NEXTFORK™ NAVIGATION Da
VIŠINSKI PREREZ Da
RAZDALJA DO CILJA Da
INDIKATOR TRENDA BAROMETRSKEGA TLAKA Da
NAČRTOVALNIK VZPONOV CLIMBPRO™ Da
NAVPIČNA HITROST Da
SKUPNI VZPON/SPUST Da
REST TIMER (ULTRA RUN ONLY) Da
IZRIS VIŠINE NA NADALJNJI POTI Da
PREDNALOŽENI TOPOGRAFSKI ZEMLJEVIDI Da
PREDHODNO NALOŽENI ZEMLJEVIDI CEST IN STEZ Da
PREDHODNO NALOŽENI ZEMLJEVIDI SMUČARSKIH SREDIŠČ Da
PODPORA ZA KARTOGRAFIJO, KI JO JE MOGOČE PRENESTI Da
KOORDINATE GPS Da
POGLEJ IN POJDI Da
IZRAČUN OBMOČJA da (v trgovini Connect IQ™)
KOLEDAR ZA LOV/RIBOLOV da (v trgovini Connect IQ™)
PROJICIRANA TOČKA POTI Da
INFORMACIJE O SONCU IN LUNI da (v trgovini Connect IQ™)
LOKACIJE XERO Da
DEJAVNOST GPS EKSPEDICIJE Da
PLIMOVANJE da (v trgovini Connect IQ™)

Funkcije za kolesarjenje

KOLESARSKI ZEMLJEVID GARMIN (KOLESARSKI ZEMLJEVID ULIC, KI OMOGOČA NAČRTOVANJE POTI) Da
RAZPOLOŽLJIVI PROFILI KOLESARJENJA Kolesarjenje, cestno kolesarjenje, gorsko kolesarjenje, kolesarjenje po makadamu, kolesarjenje na delo, kolesarska potovanja, kolesarjenj z električnim kolesom, gorsko kolesarjenje z električnim kolesom, kolesarjenje v zaprtih prostorih, ciklokros, triatlon
OPOZORILO O ČASU/RAZDALJI (SPROŽI ALARM, KO DOSEŽETE CILJ) Da
PROGE Da
VODNIK MOČI Da
NAPORNOST IN LAHKOTNOST ZA GORSKO KOLESARJENJE Da
KROG PRI KOLESARJENJU IN NAJVEČJA MOČ V KROGU (S SENZORJEM MOČI) Da
TEKMA Z DEJAVNOSTJO Da
FUNKCIONALNI PRAG MOČI (FTP) da (z združljivo dodatno opremo)
POWER CURVE AND % FTP WORKOUTS Da
ZDRUŽLJIVO S SENZORJI VECTOR™ Da
ZDRUŽLJIVOST Z MERILNIKOM MOČI (PRIKAZUJE PODATKE O MOČI IZ ZDRUŽLJIVIH MERILNIKOV MOČI DRUGIH PROIZVAJALCEV, KI PODPIRAJO TEHNOLOGIJO ANT+™) Da
NAPREDNA DINAMIKA KOLESARJENJA Da
ZDRUŽLJIVOST Z NAPRAVO VARIA VISION™ (ZASLON ZA NAMESTITEV NA GLAVO) Da
ZDRUŽLJIVOST Z RADARJEM VARIA™ (NAZAJ USMERJENI RADAR) Da
ZDRUŽLJIVOST Z LUČMI VARIA™ Da
PODPORA SENZORJU HITROSTI IN KADENCE (S SENZORJEM) Da

 

    DA     NE 
Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen in bo uporabljen samo za odgovor na vaš komentar.

Podobni izdelki

NEWSLETTER

Prijavi se na naš newsletter in ne zamudi novosti, akcij in najboljših ponudb v Sloveniji!


S prijavo na Newsletter se strinjam s pogoji uporabe in soglašam s prejemanjem promocijskih obvestil

Neispravan e-mail.

Leo Club - Loyalty kartica

Vse pravice pridržane © Polleo Sport 2008 - 2022
Polleo sport d.o.o. | Miklošičeva cesta 16, 1000 Ljubljana, Slovenia | EMŠO: 8126232000 | DDV SI78586011 | MBS: 8126232000 | Trgovsko sodišče v Ljubljani, Slovenia