Cena

11.99€
Vključ. DDV

{{business_unit.name}} Nerazpoložljivo {{business_unit.name}} Omejene količine {{business_unit.name}} Razpoložljivo {{business_unit.name}} Dobavljivo v roku 3-5 delovnih dni

Kreatin Monohidrat (Creapure®) je širom sveta poznan kot najčistejši in najkvalitetnejši mikroniziran Kreatin Monohidrat na tržišču. Creapure®je edini Kreatin, ki je redno testiran in dokazano popolnoma čist ter brez nepotrebnih stranskih proizvodov, kot so na primer kreatinin (CRN), diciandiamid (DCD), dihidrotriazin (DGT) in Tiourea. Creapure®je 99.99% čisti Kreatin Monohidrat.

Koristi izdelka Kreatin Monohidrat (Creapure®)

Kreatin Monohidrat (Creapure®) dokazano izboljša vaše fizične sposobnosti, saj vas med visokointenzivno vadbo v intervalih oskrbuje z eksplozivno energijo.

Za koga je Kreatin Monohidrat (Creapure®) primeren?

Uživanje izdelka je priporočljivo ob ukvarjajnju s športi, ki zahtevajo visoko intenziteto eksplozivnih gibov, ter za športnike, kot so na primer bodybuilderji, dvigalci uteži in šprinterji.

Uporaba:

Zmešajte 1 merico (3 g) s 150 - 250 ml vode ali sokom in vzemite enkrat na dan pred, med ali po treningu. Po 8 tednih prekinite z uporabo izdelka za en teden, nato pa začnite nov cikel osmih tednov redne uporabe.

Sestava:

Sestavine v priporočenem dnevnem odmerku

3 g (1 merica)

Kreatin monohidrat (Creapure®)

3 g

Sestacine: Kreatin monohidrat* (Creapure®) 100 %.

Informacije o alergenih: Proizvedeno v obratu, kjer se predelujejo izdelki, ki vsebujejo mleko.

Pakiranje:

  • 250g

    DA     NE 
OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

NEWSLETTER

Prijavi se na naš newsletter in ne zamudi novosti, akcij in najboljših ponudb v Sloveniji!


S prijavo na Newsletter se strinjam s pogoji uporabe in soglašam s prejemanjem promocijskih obvestil

Neispravan e-mail.

Leo Club - Loyalty kartica

Vse pravice pridržane © Polleo Sport 2008 - 2021
Polleo sport d.o.o. | Miklošičeva cesta 16, 1000 Ljubljana, Slovenia | EMŠO: 8126232000 | DDV SI78586011 | MBS: 8126232000 | Trgovsko sodišče v Ljubljani, Slovenia