Cena

69.99 €
-7% LeoClub
64.99 €
Vključ. DDV
Ta izdelek dostavimo brezplačno

{{business_unit.name}} Nerazpoložljivo {{business_unit.name}} Omejene količine {{business_unit.name}} Razpoložljivo {{business_unit.name}} Dobavljivo v roku 3-5 delovnih dni

Whey protein ali z drugim imenom beljakovina sirotkinega izvora, je ena izmed najpogostejših izbir vseh aktivnih posameznikov, kar pa lahko pripišemo njenim izjemnim lastnostim. Poleg tega, da ima sposobnost hitre absorpcije, je tudi bogat vir aminokislin, katere pomagajo pri okrevanju mišic po treningu.

100% Whey Gold Standard je beljakovinska mešanica, v največjem deležu iz sirotkinega izolata (Whey protein izolat-WPI), kateri predstavlja najkvalitetnejšo in najčistejšo obliko sirotkine beljakovine, ki si jo sploh lahko predstavljamo. Poleg tega vsebuje hidroliziran sirotkin izolat – Hydrowhey, ki je eden izmed najhitreje delujočih in eden najdražjih sirotkinih koncentratov. Z uporabo obeh glavnih sestavin, sirotkinega izolata in hydrowheya, je nastala mešanica 24g beljakovin, ki najhitreje sodelujejo pri gradnji mišic, z znatno zmanjšano količino maščob, holesterola, laktoze in ostalih nepotrebnih stvari, ki niso prisotne pri serviranju okusnega Gold Standard 100 % Whey-a. Po vsem zapisanem lahko brez dvoma rečemo da gre za standard po katerem si lahko jemljejo vzor vsi ostali proteini.

Tudi, ko ste na restriktivni dieti, katere cilj je kurjenje maščob in ohranjanje mišic, je 100 % Whey Gold Standard vrhunska izbira, prav zaradi svoje visoke biološke vrednosti in malo kalorij. Če je vaša želja večja mišična masa, je 100 % Whey Gold Standard najboljša izbira, saj vsebuje vse sestavine, ki so potrebne za gradnjo mišic. Sestavine so najkvalitetnejšega izvora in vsebujejo več aminokislin kot katerikoli drugi konkurenčni proizvod. To so samo nekateri izmed razlogov zakaj je 100 % Whey Gold Standard na prvi pogled drag protein, ko pa v obzir vzamemo aminokislinsko sestavo in biološko izkoristljivost, pa je ena izmed najugodnejših izbir.

100% Whey Gold Standard je najbolj prodajana in najpogosteje uporabljena sirotkina beljakovina na svetu.

Ključne prednosti:

  • visok odstotek beljakovin: 24g po merici
  • vsebuje sirotkin izoilat (WPI)
  • vsebuje Hydrowhey – strateško hidroliziran whey peptid, majhne molekularne mase z namenom hitrejšega delovanja
  • Aminogen in razni prebavni encimi za boljšo izkoristljivost
  • preko 4g Glutamina in prekursora po merici
  • več kot 5 g BCAA (levcin, izolevcin in valin) po merici

Nasvet:

Prepričajte se, da ima vaš izdelek Optimum Gold Standard 100% Whey veljavno deklaracijo in da z njim dobite originalen račun. Optimum Nutrition Gold Standard 100% Whey je najboljše dopolnilo za vse športnike na svetu. Gre za hrano, pri kateri ste lahko prepričani, da vsebuje vse kar je potrebno za doseganje vaših športnih ciljev in za ohranjanje vašega zdravja.

Uporaba:

V shaker nalijte  250 - 300ml vode (zaradi boljše absorpcije) ali manj mastnega mleka (boljši okus) zatem dodajte 1 merico (cca 29g) Gold Standard 100% Whey-a. Priporočeno je spiti 2 - 3 krat dnevno po eno merico, npr. zjutraj zraven zajtrka ali po treningu.

  • Obogatite svoj šejk: Dodajte sveže ali zamrznjeno sadje, arašidovo maslo, laneno olje ali druge energetske sestavine, s čimer lahko pretvorite svoj šejk v visoko beljakovinski obrok.
  • Iz Gold Standard 100% Whey-a lahko naredite še močnejši proizvod za okrevanje vaših mišic, če zraven dodate dodatke kreatina, glutamina, BCAA-ja  ali  ogljikove hidrate (glukoza ali vitargo).
  • Bodite kreativni: Gold Standard 100% Whey lahko uporabljate za več kot pa samo šejk. Poskušajte ga pomešati z ovsenimi kosmiči, jogurtom ali mlekom za zajtrk. Ali pa povečajte količino beljakovin v muffinih, kolačih, čokoladicah in v ostalih receptih, ki jim lahko dodate merico ali dve Gold Standard 100% Whey-a.

Video:

Sestavine:

Pakiranje:

  • 2,2 kg

Napišite mnenje

    DA     NE 
Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen in bo uporabljen samo za odgovor na vaš komentar.

Podobni izdelki

NEWSLETTER

Prijavi se na naš newsletter in ne zamudi novosti, akcij in najboljših ponudb v Sloveniji!

Leo Club - Loyalty kartica

Vse pravice pridržane © Polleo Sport 2008 - 2022
Polleo sport d.o.o. | Miklošičeva cesta 16, 1000 Ljubljana, Slovenia | EMŠO: 8126232000 | DDV SI78586011 | MBS: 8126232000 | Trgovsko sodišče v Ljubljani, Slovenia