Cena

19.99€
Vključ. DDV

{{business_unit.name}} Nerazpoložljivo {{business_unit.name}} Omejene količine {{business_unit.name}} Razpoložljivo {{business_unit.name}} Dobavljivo v roku 3-5 delovnih dni

Kaj so aminokisline z razvejano verigo?

Aminokisline z razvejano verigo so esencialne aminokisline, ki v razmerju 2:1:1 vsebujejo L-levcin, L-isolvcin in L-valin. Omenjene aminokisline imenujemo esencialne zato, ker jih telo samo ne zmore sintetizirati in jih moramo vanj vnesti s prehrano.

Kakšne so koristi BCAA?

Med vadbo postanejo aminokisline za telo še pomembnejše, saj je takrat težje vzdrževati njihov željen nivo zgolj s prehrano. Ta izdelek pa vam omogoča da na hiter in preprost način dosežete za telo optimalen nivo aminokislin z razvejano verigo.
Aminokisline lahko zaužijete kadarkoli tekom dneva, pred ali med vadbo, prav tako pa tudi po njej.

Za koga so primerne?

Aminokisline na splošno uživajo aktivni posamezniki, primerne pa so za vse, ki se ukvarjajo z visokointenzivnostno vadbo.

Kako jih zaužiti?

5 gramov aminokislin lahko zaužijete 2 do 4 krat dnevno. Lahko jih zmešate z vodo, za še boljši rezultat pa 2 majhni MP merici primešajte vašemu najljubšemu sadnemu soku ali napitku, ki ga zaužijete pred/po vadbi.
OPOZORILO: Vsebuje E129, ki lahko negativno vpliva na aktivnost in pozornost pri otrocih. Ne prekoračite priporočenega dnevnega vnosa. Izdelek je dopolnilo k prehrani in ni namenjen kot nadomestek za raznovrstno prehrano in zdrav življenjski slog. Shranjujte v hladnem, suhem prostoru in izven dosega majhnih otrok.

Pakiranje:

Odmerek- 1 čajna žlička (5g)
Število odmerkov- 50 (250g)

Hranilna vrednost: 

Na odmerek
LL-levcin    2g
L-isolevcin     1g
L-valin     1g

    DA     NE 
OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

NEWSLETTER

Prijavi se na naš newsletter in ne zamudi novosti, akcij in najboljših ponudb v Sloveniji!


S prijavo na Newsletter se strinjam s pogoji uporabe in soglašam s prejemanjem promocijskih obvestil

Neispravan e-mail.

Leo Club - Loyalty kartica

Vse pravice pridržane © Polleo Sport 2008 - 2022
Polleo sport d.o.o. | Miklošičeva cesta 16, 1000 Ljubljana, Slovenia | EMŠO: 8126232000 | DDV SI78586011 | MBS: 8126232000 | Trgovsko sodišče v Ljubljani, Slovenia