Cena

16.99€
Vključ. DDV

{{business_unit.name}} Nerazpoložljivo {{business_unit.name}} Omejene količine {{business_unit.name}} Razpoložljivo {{business_unit.name}} Dobavljivo v roku 3-5 delovnih dni

Kreatin monohidrat je priljubljen pri športnikih vseh vrst, od bodybuilderjev pa do šprinterjev, predvsem pa pri ljudeh, ki želijo povečati svojo moč, eksplozivnost, hitrost in pusto maso.

Koristi Kreatin monohidrata

Kreatin monohidrat lahko pomaga pri izboljšanju izvajanja hitrih, eksplozivnih gibov, prisotnih pri kratkotrajni intenzivni vadbi, zato je priljubljen v športih, ki zahtevajo visokointenzivne, eksplozivne gibe - na primer pri bodybuilderjih, dvigalcih uteži in šprinterjih.

Za koga je Kreatin monohidrat primeren?

Uporaba Kreatin monohidrata je popolnoma varen in primeren za vsakogar, ki se dlje časa ukvarja z visokointenzivno vadbo in si želi povečati zmogljivost in moč.

Kako jemati Kreatin monohidrat?

Priporočamo jemanje 3-5 g Kreatin monohidrata neposredno po vadbi, skupaj z mešanico beljakovin in ogljikovih hidratov, da zagotovite najboljo absorbcijo in regeneracijo. Za maksimalno moč lahko Kreatin monohidrat jemljete pred vadbo ali po njej.

Uporaba:

V vodo dodajte 5 g izdelka, pretresite in izpijte. Vzemite 1-2 odmerka na dan, najbolje neposredno pred vadbo in po njej. Po 8 tednih uporabe napravite 1-tedenski premor in nato nadaljujte z novim ciklom.

Pakiranje:

Odmerek: 1 žlička (5g)
Število odmerkov:  50 (250g)

Hranilna vrednost:

na 100g izdelek vsebuje 5g kreatin monohidrata

    DA     NE 
OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

NEWSLETTER

Prijavi se na naš newsletter in ne zamudi novosti, akcij in najboljših ponudb v Sloveniji!


S prijavo na Newsletter se strinjam s pogoji uporabe in soglašam s prejemanjem promocijskih obvestil

Neispravan e-mail.

Leo Club - Loyalty kartica

Vse pravice pridržane © Polleo Sport 2008 - 2022
Polleo sport d.o.o. | Miklošičeva cesta 16, 1000 Ljubljana, Slovenia | EMŠO: 8126232000 | DDV SI78586011 | MBS: 8126232000 | Trgovsko sodišče v Ljubljani, Slovenia