Cena

30.00€
19.99€ LeoCLub cena
Vključ. DDV

{{business_unit.name}} Nerazpoložljivo {{business_unit.name}} Omejene količine {{business_unit.name}} Razpoložljivo {{business_unit.name}} Dobavljivo v roku 3-5 delovnih dni

Številka 1 med fitness trendi

Yoga wheel je po reviji Elle eden od najbolj popularnih rekvizitov za treniranje v letu 2018. Govorimo o votlem, okroglem rekvizitu, ki ti pomaga pri raztezanju, zmanjševanju napetosti in pri izboljšanju fleksibilnosti.

Yoga wheel nove generacije z ECO friendly materialom

Zoe yoga wheel je obložen z eco friendly TPE materialom, kateri omogoča posebno anti slip tehnologijo za boljši oprijem in stabilnost. TPE material se lahko pohvali z antitoksičnostjo in antibakterijskim delovanjem, kar pomeni da nima negativnega učinka na kožo.  Lahko ga uporabljaš tudi, kot pripomoček pri jogi in je primeren tako za začetnike, kot napredne športnike – od tekačev, do rednih obiskovalcev fitnesa. Z Zoe yoga wheel lahko enostavno izvajate različne joga akrobacije, omogoča preprosto premikanje in raztezanje.

Zoe yoga wheel oblaži bolečine v hrbtu, prsih ter napetost hrbtenice. Treniranje s tem inovativnim rekvizitom prispeva k moči in vzdržljivosti telesa.

Manj poškodb, več napredka.

Nežen za sklepe ter zmanjšuje možnost za poškodbe v času treninga. Poleg tega, da zmanjšuje napetost v hrbtu, izboljšuje fleksibilnost celotnega telesa.

Prični novi trend z Zoe yoga wheel rekvizitom za trening.

Zakaj je Zoe yoga wheel drugačen?

Zoe Yoga wheel je postal pravi trend med pripomočki za jogo, saj je narejen po najvišjih standardih za kvaliteto in lahko zdrži tudi do 200 kg teže. Zunanji del kolesa je obložen z ECO friendly TPE materialom. Tako, kot tudi drugi izdelki iz asortimana Zoe fitness opreme ima tudi Yoga wheel eno letno garancijo. Zahvaljujoč visoko kvalitetnim PP in TPE materialom ZOE yoga wheel jamči maksimalno stabilnost in varno gibanje.

Zakaj kupiti Zoe Yoga wheel:

  • -          Obložen je ECO friendly TPE materialom
  • -          Vsebuje antibakterijske in antitoksične sestavine
  • -          Visoko kvalitetni PP in TPE materiali za maksimalno stabilnost in varno gibanje.
  • -          Narejen je po najvišjih in najstrožjih standardih kvalitete
  • -          Test za težo je pokazal, da zdrži do 200 kg.
  • -          Zoe 1 year Quality guarantee – vsi Zoe fitness proizvodi so narejeni po najvišjih standardih in imajo 1 letno garancijo.

Dimenzije:

33x12cm

Material:

PP + ECO friendly TPE

Maksimalna nosilnost:

Do 200 kg

Vzdrževanje:

 

Obrisati s krpo (namočeno v toplo vodo) po aktivnosti.

    DA     NE 
OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

NEWSLETTER

Prijavi se na naš newsletter in ne zamudi novosti, akcij in najboljših ponudb v Sloveniji!


S prijavo na Newsletter se strinjam s pogoji uporabe in soglašam s prejemanjem promocijskih obvestil

Neispravan e-mail.

Leo Club - Loyalty kartica

Vse pravice pridržane © Polleo Sport 2008 - 2022
Polleo sport d.o.o. | Miklošičeva cesta 16, 1000 Ljubljana, Slovenia | EMŠO: 8126232000 | DDV SI78586011 | MBS: 8126232000 | Trgovsko sodišče v Ljubljani, Slovenia