Cena

7.99€
Vključ. DDV

{{business_unit.name}} Nerazpoložljivo {{business_unit.name}} Omejene količine {{business_unit.name}} Razpoložljivo {{business_unit.name}} Dobavljivo v roku 3-5 delovnih dni

Prebudi Wonder Woman v sebi!

Iz serije novih DC galonov prihaja Wonder Woman, katera te bo še dodatno motivirala na treningu! Če daješ na svojem treningu vse od sebe, da postaneš svoja najboljša verzija je Wonder Woman galon ustvarjen zate. Močna in samozavestna, kot Wonder Woman boš zagotovo na svojem treningu dala svoj maksimum.

Najdi konkretno motivacijo zase, katera ti bo dala voljo za trening!

Iz serije novih DC galonov prihaja novi vrhunski dizajn s podobo tvoje najljubše superjunakinje. Galon je idealen za vse aktivne osebe, še posebej za tiste, ki ne morejo biti niti sekunde pri miru. Praktičen, lahek in enostaven za uporabo.

Visokokvalitetni galon

Galon je narejen iz ne toksične plastike brez BPA in DEHP, povsem odporen na puščanje in polivanje s hermetičnim zamaškom.

V zamašku se nahaja posebna odprtina za pitje, katera omogoča, da piješ direktno iz galona. Zamašek se enostavno zapira in odpira in ravno zato je idealen za proteinske napitke in shake. Na zunanji strani se nahaja tudi merska lestvica, kot pomoč pri pripravi napitka.

Lastnosti super galona:

Eleganten, kvaliteten in moderen dizajn
Logotip superjunaka
EU plastika in proizvodnja
Antibakterijski, čvrst zamašek in navoj
100% neprepusten
Brez BPA in DEHP in ostalih toksičnih snovi
Kapaciteta posode = 2 litra

    DA     NE 
OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

NEWSLETTER

Prijavi se na naš newsletter in ne zamudi novosti, akcij in najboljših ponudb v Sloveniji!


S prijavo na Newsletter se strinjam s pogoji uporabe in soglašam s prejemanjem promocijskih obvestil

Neispravan e-mail.

Leo Club - Loyalty kartica

Vse pravice pridržane © Polleo Sport 2008 - 2022
Polleo sport d.o.o. | Miklošičeva cesta 16, 1000 Ljubljana, Slovenia | EMŠO: 8126232000 | DDV SI78586011 | MBS: 8126232000 | Trgovsko sodišče v Ljubljani, Slovenia