Zasebnost in piškotki

Kdo smo mi?

Smo Polleo Adria doo, OIB: 12791380945, Zagreb, Samoborska cesta 134 ("Polleo Adria") in za namene te politike zasebnosti in piškotkov ("politika") in veljavnih pravil o varstvu osebnih podatkov (vključno, vendar ne omejeno do) Splošne uredbe o varstvu podatkov) veljamo za vodjo obdelave podatkov. V tej politiki se Polleo Adria imenuje tudi "Polleo", "mi", "nas" ali pa uporabljamo izpeljanko teh izrazov.

Uvod

Ta pravilnik se lahko kadar koli spremeni. Vse spremembe bodo na voljo vam kot našim uporabnikom. O vseh spremembah, popravkih ali dopolnitvah te politike boste obveščeni tudi po elektronski pošti (če je mogoče) na vaš elektronski naslov ali pa boste obveščeni na drug primeren in lahko viden način.
Namen tega dokumenta je natančno razložiti, kaj počnemo z vašimi osebnimi podatki.
Ta dokument opisuje, kako zbiramo, uporabljamo in obdelujemo vaše osebne podatke in kako s tem izpolnjujemo svoje pravne obveznosti do vas.
Vaša zasebnost je za nas pomembna in skrbimo za varnost in zaščito vaših pravic.
V primeru, da niste zadovoljni z nobenim delom tega obvestila, imate lahko pravico zahtevati uveljavljanje katere koli od spodaj navedenih pravic.

Informacije, ki jih zbiramo od vas

Od vas zbiramo podatke, ki nam omogočajo nemoteno delovanje našega spletnega mesta, ter vam s tem zagotavljajo najboljšo možno izkušnjo na naši spletni strani. Na splošno ločimo med (a) osebnimi podatki, ki nam jih posredujete, in (b) osebnimi podatki, ki jih zbiramo samodejno, in (c) osebnimi podatki, ki jih prejmemo iz drugega vira.

Osebni podatki, ki nam jih posredujete

Na primer, zbiramo podatke, ki jih posredujete, ko se registrirate na naši spletni strani, ko zahtevate naše newsletter ali naročite katerega od naših izdelkov - v vseh takih primerih izpolnite določena polja ali kliknete določen gumb in nam tako morda posredujete osebne informacije. Podatke zbiramo tudi z anketami, ko se obrnete na našo službo za stranke, ko sodelujete v nagradni igri ali tekmovanju, ki ga organiziramo. Ko nam posredujete povratne informacije o izdelku ali ugovarjate določenemu izdelku, je tudi mogoče (ali verjetno), da bomo od vas zbrali nekatere osebne podatke. Vse te podatke zbiramo tako, da nam daste soglasje za tako zbiranje ali ker take podatke potrebujemo za izpolnitev pogodbene obveznosti (na primer, ko moramo odgovoriti na določeno pritožbo glede izdelka), in za namene te politike upoštevajte kot osebne podatke, ki nam jih posredujete.

Osebne podatke zbiramo samodejno

Obstajajo tudi osebni podatki, ki jih zbiramo samodejno, in to so podatki, ki jih zabeležimo, ko uporabljate naša spletna mesta ali kadar uporabljate nekatere naše storitve.

Kadar koli uporabljate naše spletno mesto ali na primer, ko berete  naše e-poštno sporočilo, se določeni podatki (ki niso nujno osebni podatki) ustvarijo in zberejo samodejno. Na primer:

  • Ko obiščete našo spletno stran, uporabljamo "piškotke". Piškotek je informacija, ki jo v vašem računalniku shrani spletno mesto, ki ga obiščete. Piškotki običajno shranijo vaše nastavitve, nastavitve spletnega mesta, na primer želeni jezik ali naslov. Pozneje, ko znova odprete isto spletno stran, spletni brskalnik pošlje nazaj piškotke, ki pripadajo tej strani. To spletnemu mestu omogoča prikaz informacij, prilagojenih vašim potrebam. Piškotki lahko shranijo širok spekter informacij, vključno z včasih osebnimi podatki (na primer vaše ime ali e-poštni naslov). Vendar je te podatke mogoče shraniti le, če jim dovolite - spletna mesta ne morejo dostopati do informacij, ki jim jih niste dali, in ne morejo dostopati do drugih datotek v računalniku. Privzete dejavnosti shranjevanja in pošiljanja piškotkov niso vidne.
  • Več o piškotkih si oglejte spodaj v tej politiki.
    Poleg piškotkov bomo morda videli tudi podatke o vrsti naprave, ki jo uporabljate za dostop do našega spletnega mesta, vključno s katero določeno napravo uporabljate, kateri operacijski sistem uporabljate, kakšne so njegove nastavitve in na primer, zakaj se je spletno mesto zrušilo ". Na primer, lahko so prikazane različne informacije, odvisno od tega, ali uporabljate osebni računalnik ali Mac, napravo iOS ali napravo Android.

Ko obiščete naše prodajalne, morate na splošno vedeti, da so nekatere iz varnostnih razlogov morda pod video nadzorom. Takšen video nadzor vas lahko posname med obiskom naše poslovalnice. Takšne podatke zbiramo z namenom doseganja zakonitega interesa, za namene te politike pa veljajo za osebne podatke, ki jih zbiramo samodejno.

Osebne podatke katere dobimo iz drugega vira

Končno je tudi možno, da bomo osebne podatke o vam prejeli iz drugega vira. Na primer, možno je, da podatke o vam prejmemo prek 'socialnih omrežij', če vam je naša stran všečkala na Facebooku ali nas začnete spremljati v drugem 'socialnem omrežju'. Potem je možno, da bomo prek teh strani prejeli osebne podatke o vam in jih bomo uporabili izključno za dosego zakonitega interesa, za namene te politike pa upoštevamo iste osebne podatke, ki jih prejmemo od drugih virov .

Varnost osebnih podatkov

  1. podatki, ki jih med vami izmenjujemo prek našega spletnega mesta, se posredujejo po najsodobnejših povezavah. Vsi uporabljeni informacijski sistemi so zaščiteni pred nepooblaščenim dostopom do varnostnih sistemov, zaposleni pa so zavezani k zaupnosti podatkov. Podjetje Polleo Adria d.o.o. nima vpliva na prenos podatkov prek interneta in zato ne more izključiti zlorabe dostopa tretjih oseb. Posredovani podatki se shranijo za nadaljnjo obdelavo.

Kako uporabljamo vaše osebne podatke

Vaše osebne podatke uporabljamo odgovorno v primerih, ko je potrebna obdelava vaših osebnih podatkov, na primer:

  • da zagotovimo najhitrejšo in najbolj natančno dostavo vašega naročila;
  • da spremljamo izpolnjevanje vašega naročila in odpravljamo težave, ki se lahko pojavijo pri izpolnjevanju vašega naročila;
  • tako da lahko izdelek z napako zamenjamo ali vam pa kako drugače povrnemo škodo;
  • da lahko ponudimo izdelke in / ali storitve pod posebej ugodnimi pogoji ali za katere menimo, da so primerni za vas;
  • da vas lahko obveščamo o naših tržnih aktivnostih in / ali tržnih raziskavah

S kom delimo vaše informacije?

Po potrebi bomo vaše osebne podatke delili z naslednjimi kategorijami prejemnikov:

  • sodelavci v podjetju Polleo in njegovih povezanih podjetjih, tudi kadar je to potrebno v čezmejnih povezanih podjetjih Pollea;
  • tretje osebe, ki imajo informacije o vaših financah, na primer finančne ali kreditne institucije;
  • javnopravni organi, kadar delujemo v dobri veri, imamo razlog, da verjamemo, da je treba ravnati v skladu z zakonsko obveznostjo;
  • drugi ponudniki storitev, ki v našem imenu zagotavljajo določeno storitev (na primer dostavne storitve), ali morda tretji ponudniki storitev IT, s katerimi smo sklenili ustrezne sporazume o obdelavi osebnih podatkov (ali obstajajo drugi ustrezni mehanizmi).

Vaše pravice

Eden temeljnih ciljev Splošne uredbe o varstvu podatkov je zaščititi in opredeliti pravice posameznikov v zvezi z varstvom zasebnosti. Tudi če nekatere vaše osebne podatke že obdelujemo, uveljavljate določene pravice. Za uveljavljanje teh pravic se obrnite na nas.

Na vašo zahtevo bomo ukrepali takoj. Upoštevajte, da bomo vodili evidenco prejetih zahtev, da bomo lahko rešili morebitna nesoglasja. V skladu s splošno uredbo o varstvu podatkov imate naslednje pravice:

Pravica do ugovora

Ta pravica vam omogoča ugovarjanje obdelavi vaših osebnih podatkov v tistih primerih, ko vaše osebne podatke obdelujemo iz ene od naslednjih pravnih razlogov:

  • ker je obdelava osebnih podatkov v našem zakonitem interesu;
  • za izvajanje pogodbene obveznosti; ali
  • za znanstvene, raziskovalne, tržne ali statistične namene

V teh okoliščinah bo najpogosteje uporabljena obdelava vaših osebnih podatkov na podlagi zakonitega interesa. Če ne bomo mogli dokazati, da imamo prepričljivo in legitimno podlago za obdelavo vaših osebnih podatkov, ki presega vaše pravice in interese, bomo ustavili obdelavo vaših osebnih podatkov.

Pravica do umika soglasja

V primerih, ko smo pridobili vaše soglasje za določena dejanja, ste pooblaščeni, da kadar koli prekličete soglasje in bomo v ta namen prenehali uporabljati vaše osebne podatke, razen če menimo, da obstaja alternativna pravna podlaga, ki upravičuje nadaljnjo obdelavo v ta namen vas bomo obvestili.

Pravica do dostopa

Kadar koli ste pooblaščeni, da od nas zahtevate kopijo podatkov, ki jih imamo o vam, pa tudi, da te podatke spremenimo, posodobimo ali izbrišemo. Morda vas bomo prosili za dodatne informacije o vaši zahtevi. Če vam omogočimo dostop do podatkov, ki jih imamo o vam, bomo to storili brezplačno, razen če obdelava zahteve ni "očitno neutemeljena ali pretirana". V primeru, da od nas zahtevate dodatne kopije teh podatkov, lahko zaračunamo sorazmerno upravno takso. Vaša zahteva bo morda zavrnjena, kadar je to pravno in zakonsko dovoljeno.

Pravica do brisanja

V določenih okoliščinah ste pooblaščeni, da zahtevate, da "izbrišemo" vaše osebne podatke. Na primer, to pravico imate v naslednjih primerih:

  •  vaših podatkov ne potrebujemo več za namen, za katerega so bili prvotno zbrani;
  • umaknili ste soglasje, ki ste nam ga dali za obdelavo vaših osebnih podatkov in ni druge pravne podlage za nadaljevanje obdelave vaših osebnih podatkov (v primerih, ko je pravna podlaga za obdelavo osebnih podatkov privolitev);
  • podatki so bili obdelani brez veljavne pravne podlage;
  • brisanje podatkov je potrebno za izpolnitev naših zakonskih obveznosti; ali
  • Nasprotovali ste obdelavi osebnih podatkov in ne moremo dokazati obstoja zakonite pravne podlage, ki presega vaše pravice in interese, na podlagi katerih bi bili pooblaščeni za nadaljnjo obdelavo vaših osebnih podatkov.

Vašo zahtevo za izbris podatkov lahko zavrnemo le v omejenem številu primerov in v takih primerih bomo podrobno razložili razloge za zavrnitev.

Pravica do omejitve obdelave

V določenih okoliščinah imate pravico zahtevati, da omejimo obdelavo vaših osebnih podatkov, na primer v primeru, da izpodbijate točnost osebnih podatkov, ki jih imamo o vam, ali če nasprotujete obdelavi vaših osebnih podatkov temelji na našem legitimnem interesu. Če smo vaše osebne podatke delili s tretjimi osebami, jih bomo obvestili o omejitvi obdelave, razen če to ni mogoče ali bi povzročilo nesorazmerne težave. Seveda vas bomo obvestili o morebitni prekinitvi omejitev obdelave vaših osebnih podatkov.

Pravica do popravka

Imate pravico zahtevati popravek vseh netočnih ali nepopolnih podatkov, ki jih imamo o vam. V primeru, da bomo podatke o vas delili s tretjimi osebami, jih bomo obvestili o popravku, razen če to ni mogoče ali bi povzročilo nesorazmerne težave. Pooblaščeni ste tudi za zahtevanje informacij o tretjih osebah, ki smo jim posredovali netočne ali nepopolne osebne podatke. V primeru, da menimo, da glede na vašo zahtevo razumno ni mogoče ukrepati, vas bomo obvestili in pojasnili razloge za tako odločitev.

Pravica do prenosa

Če želite, ste pooblaščeni, da zahtevate prenos svojih osebnih podatkov drugemu upravljavcu. Ta pravica dejansko pomeni, da je mogoče zahtevati prenos ali prenos vaših osebnih podatkov na tretjo osebo. Da vam to omogočimo, vam bomo posredovali vaše podatke v običajni, strojno berljivi obliki, da boste lahko osebne podatke prenesli na tretjo osebo. Ta pravica velja, če zadeva: (i) podatke, ki jih obdelujemo samodejno (brez človeškega dejavnika); (ii) v primeru informacij, ki ste jih posredovali vi; in (iii) v primeru podatkov, ki jih zbiramo in obdelujemo na podlagi vašega soglasja ali zaradi izpolnjevanja pogodbe.

Obdobje hrambe vaših osebnih podatkov

V skladu z vašimi pravicami kot anketirane osebe bomo podatke hranili v skladu z ustreznimi predpisi, pri čemer so lahko obdobja hrambe odvisna od izpolnjevanja nekaterih naših obveznosti na podlagi določene uredbe.

V vsakem primeru, ko bomo ugotovili, da ne potrebujemo več vaših podatkov in da je zakonski roki za vodenje takšnih evidenc in podatkov iztekel, bomo vaše osebne podatke izbrisali.

Kako lahko preprečite uporabo svojih osebnih podatkov za neposredno trženje

Uporaba servisa Google Analytics

To spletno mesto uporablja funkcije Google Analytics za namene spletne analitike.
Dobavitelj je Google Inc., 1600 amfiteatar Parkway Mountain View, CA 94043, SAD.

Google Analytics uporablja piškotke.

Ko obiščete to spletno stran, se piškotki uporabljajo za ustvarjanje podatkov, ki jih Google zbira in obdeluje. To lahko preprečite s prenosom in namestitvijo dodatka za brskalnik, ki je na voljo na naslednji povezavi: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=hr

Za več informacij o obdelavi uporabniških podatkov v storitvi Google Analytics glejte Googlov pravilnik o zasebnosti: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=hr

Promocijske ponudbe po e-pošti (Email Newsletter)

Na naše novice se lahko naročite prek našega spletnega mesta. Za to potrebujemo vaš e-poštni naslov in izjavo, da sprejemate glasilo. Za pošiljanje zahtevanih informacij obdelujemo in uporabljamo dodatne informacije o podjetju, naslovu in zanimivih področjih. Te informacije ne bodo posredovanei tretjim osebam.

Soglasje za hrambo podatkov, uporabo vašega e-poštnega naslova  lahko zavrnete, naslov kadar koli  - to lahko storite prek povezave v posameznem e-poštnem glasilu ali neposrednega stika na zastitapodataka@polleosport.hr . V tem primeru bomo vaše podatke o dostavi novic takoj izbrisali.

Za distribucijo glasila uporabljamo sistem MailChimp (blagovna znamka podjetja Rocket Science Group, LLC, 675 Ponce De Leon Ave NE 5000, Atlanta, GA 30308, ZDA). MailChimp je prilagojen sporazumu o varstvu podatkov Privacy Shield in mora upoštevati pravila EU o zasebnosti. Pravilnik o zasebnosti MailChimp: https://mailchimp.com/legal/privacy/ bo vaše podatke uporabljal samo za dostavo novic, oceno dostave in izboljšanje storitev. MailChimp vas ne bo kontaktiral neposredno ali uporabil vaših podatkov. Vaše podatke ne bodo posredovani tretjim osebam. Podatki, ki jih uporablja MailChimp, vključujejo "web beacon", ki pošilja informacije MailChimpu o odpiranju glasila in / ali aktiviranju povezav znotraj glasila. V tem postopku bodo podatki o vašem internetnem brskalniku, vašem naslovu IP in vaši lokaciji poslani v MailChimp.

Piškotki

Piškotke uporabljamo za nadaljnje izboljšave te strani, za izboljšanje vaše izkušnje brskanja na tej strani in za čim bolj pozitivno nakupovalno izkušnjo. Brez vašega predhodnega soglasja ne bomo uporabljali piškotkov skupaj z vašimi osebnimi podatki.

Naša obdelava podatkov temelji na zakonskih določbah tretjega odstavka 96. člena TKG in prvega odstavka 6. člena. (soglasje), kot tudi uvodna izjava 47 GDPR (legitimni interes).

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki so shranjene v vaši napravi za shranjevanje podatkov in jih spletni strežnik v domeni, ki je nastavila piškotek, lahko prikliče nazaj. Piškotke in podobno tehnologijo uporabljamo za sledenje in zapomnitev, kaj imate v košarici, za shranjevanje vaših najljubših izbir in nastavitev ter za njihovo uporabo za prijavo, omogočanje spletnega oglaševanja, boj proti goljufijam, analizo učinkovitosti naših izdelkov in za druge zakonite namene. ''Web beacon'' lahko uporabljamo tudi za dostavo piškotkov in zbiranje podatkov o uporabi in uspešnosti. Naše spletne strani lahko vključujejo spletne svetilnike, piškotke ali podobno tehnologijo tretjih oseb.

Če želite naročiti izdelke na naši spletni strani, morate omogočiti uporabo piškotkov. Če piškotkov ne omogočite, boste še vedno lahko uporabljali našo spletno stran, vendar je možno, da bodo nekatere funkcionalnosti onemogočene. Večina spletnih brskalnikov v svojih nastavitvah dovoljuje uporabo piškotkov, vendar jih lahko spremenite v nastavitvah spletnega brskalnika (v računalniku, tabličnem računalniku ali drugi mobilni napravi).

Piškotki ne morejo poškodovati vašega računalnika. V piškotkih nikoli ne shranjujemo osebnih podatkov, kot so podatki o vaši debetni / kreditni kartici, ampak za izboljšanje našega spletnega mesta uporabljamo šifrirane in anonimizirane podatke, ki jih zbiramo iz piškotkov - na primer za odkrivanje in odpravljanje napak, ki se včasih pojavijo. .

Piškotki niso računalniški programi in ne morejo prebrati drugih informacij, shranjenih v vašem računalniku. Ne moremo jih uporabljati za prenos računalniških virusov ali za pridobivanje uporabniških podatkov, kot je e-poštni naslov itd. Morda se dogovorimo s skrbno izbranimi in nadzorovanimi dobavitelji, ki lahko v majhnem številu primerov med obiskom našega spletnega mesta nastavijo piškotke za namene ponovnega trženja - torej za prikaz izdelkov in storitev na podlagi vaših domnevnih interesov in preferencialnih odločitev. Upoštevajte, da nismo in ne moremo biti odgovorni za vsebino spletnih mest, ki niso naša ali jih ne nadzorujemo.

Naši piškotki ne vsebujejo osebnih podatkov, kot so vaše ime ali priimek ali podatki o plačilu - vsebujejo le "ključ", ki je povezan s takimi podatki, ko se enkrat prijavite v svoj račun.

Če želite omejiti, blokirati ali izbrisati piškotke s katerega koli spletnega mesta, ki je pod našim nadzorom, lahko to storite v nastavitvah spletnega brskalnika. Vsak spletni brskalnik je drugačen, zato vam predlagamo, da takšne možnosti poiščete v razdelku »Pomoč« spletnega brskalnika. Zavedati se morate, da s tem lahko povzročite, da nekatere funkcije našega spletnega mesta ne bodo mogle delovati. Če potrebujete več informacij o piškotkih, obiščite www.allaboutcookies.org

Tu je seznam piškotkov, ki jih uporabljamo, in namen, za katere jih uporabljamo:

Kategorija: Potreben

Potrebni piškotki pomagajo pri ustvarjanju spletnega mesta, saj omogočajo osnovne funkcije, kot so navigacija po straneh in dostop do varnih delov spletnega mesta. Spletno mesto brez teh piškotkov ne more pravilno delovati. Spodaj je navedeno ime piškotka, ponudnik piškotka, vrsta piškotka in rok uporabe piškotka:

Ime piškotka: PHPSESSID
Uporablja: polleosport.si
Trajanje: do konca seje na spletni strani
Namen piškotka: Tehnični, shranjuje uporabniške podatke v skladu z zahtevami spletnega mesta.
Vir: polleosport.si

Ime piškotka:  cc_cookie_accept
Uporablja: polleosport.si
Trajanje: 12 mesecev
Namen piškotka: Zabeleži, da je uporabnik videl piškotek
Vir: polleosport.si

Ime piškotka:  currency
Uporablja: polleosport.si
Trajanje: 1 mesec
Namen piškotka: Izbira valute
Vir: polleosport.si

Ime piškotka: language
Uporablja: polleosport.si
Trajanje: 1 mesec
Namen piškotka: Izbira jezika
Vir: polleosport.si

Ime piškotka: lbrecentproduct
Uporablja: polleosport.si
Trajanje: 1 mesec
Namen piškotka: Izdelki, ki jih je uporabnik nedavno pregledal
Vir: polleosport.si

Kategorija: Statistika

Statistnični piškotki lastnikom spletnih strani pomagajo razumeti, kako obiskovalci komunicirajo s spletnimi mesti z anonimnim zbiranjem in poročanjem podatkov. Spodaj je navedeno ime piškotka, ponudnik piškotka, vrsta piškotka in rok uporabe piškotka:

Ime piškotka: _ga
Uporablja: polleosport.si
Trajanje: 2 leti
Namen piškotka: Uporablja Google Analytics za ločevanje uporabnikov.
Vir: polleosport.si

Ime piškotka:  _gid
Uporablja: polleosport.si
Trajanje: do konca seje na spletni strani
Namen piškotka: Uporablja Google Analytics za ločevanje uporabnikov.
Vir: polleosport.si

Ime piškotka:  _dc_gtm_UA-#
Uporablja: polleosport.si
Trajanje: do konca seje na spletni strani
Namen piškotka: Uporablja Google Tag Manager za nadzor nalaganja oznak za Google Analytics.
Vir: polleosport.si

Politika zasebnosti za uporabo družabnih omrežij - uporaba "skupne rabe" in "všečkanja"

Če vsebino "delite" s prijatelji ali "všečkate" ali "spremljate"  vam bo Polleo prek družbenega omrežja, ki ga uporabljamo, kot je Facebook, morda poslal piškotke z ene od teh spletnih strani. Nimamo nadzora nad nastavitvami teh piškotkov, vendar vam predlagamo, da preverite „Pravilnike o zasebnosti“ teh spletnih mest tretjih oseb

Facebook: Facebook je vdelan na naši spletni strani (Facebook Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, Kalifornija, 94025, ZDA). Dodatke za Facebook lahko prepoznate po logotipu Facebooka ali gumbu »Všeč mi je«.

Če obiščete naše spletno mesto s takšnim dodatkom, vaš brskalnik vzpostavi neposredno povezavo s strežniki Facebooka. Facebook vsebino vtičnikov naloži neposredno v vaš brskalnik in naloži na spletno mesto. S to integracijo vtičnikov Facebook prejme informacije, da ste dostopali do ustrezne strani našega omrežja. Če imate račun Facebook in ste prijavljeni v Facebook med obiskom našega spletnega mesta ali shranjujete Facebook piškotke v računalnik, lahko Facebook dodeli obisk vašemu računu Facebook. Če na primer sodelujete z vtičniki, tako da kliknete gumb »Všeč mi« ali pustite komentar, se ustrezne informacije pošljejo neposredno iz vašega brskalnika na Facebook, kjer se shranijo, in - odvisno od nastavitev vašega profila v Facebooku - se lahko prikažejo na vašem Facebook profilu. Če ne želite, da Facebook shrani te podatke, se pred obiskom našega spletnega mesta odjavite iz Facebooka ali izbrišite piškotke Facebook.

Za več informacij o namenu in obsegu zbiranja podatkov, nadaljnji obdelavi in ​​uporabi podatkov s strani Facebooka ter povezanih pravicah in možnostih nastavitev za zaščito vaše zasebnosti glejte Facebookovo politiko zasebnosti: https://www.facebook.com/policy.php

Instagram: Na naši spletni strani so vtičniki za družabno omrežje Instagram (Instagram LLC, 1601 Willow Road, Menlo Park, Kalifornija, 94025, ZDA). Instagramovi vtičniki vas prepoznajo na primer pri uporabi ''Instagram kamere''.

Če obiščete naše spletno mesto s takšnim dodatkom, brskalnik vzpostavi neposredno povezavo s strežniki Instagrama. Instagram pošlje vsebino vtičnikov neposredno v vaš brskalnik in jo vključi na spletno mesto. S to integracijo vtičnikov Instagram prejme informacije, da ste dostopali do ustrezne strani našega spletnega cilja, tudi če nimate uporabniškega profila v Instagramu ali če trenutno niste prijavljeni v Instagram. Te informacije (vključno z vašim naslovom IP) pošljejo neposredno iz vašega brskalnika na strežnik Instagram v ZDA in tam shranijo. Če pa ste prijavljeni v Instagram, lahko Instagram vaš obisk takoj dodeli naši strani ali klikne gumb “Instagram” neposredno na vaš račun Instagram in te informacije lahko prikaže tudi vašim stikom v Instagramu. Za več informacij o obsegu in uporabi podatkov Instagrama in sorodnih pravic pojdite neposredno na Instagram: https://help.instagram.com/155833707900388

Naša uporaba re-marketinga

To spletno mesto uporablja tako imenovane "oznake za ponovno ciljanje". Oznaka »ponovno ciljanje« je programska koda JavaScript, ki jo najdete v izvorni kodi tega spletnega mesta. Ko uporabnik obišče eno od strani, ki vsebuje kodo za ponovno ciljanje, ponudnik spletnega oglaševanja (npr. Google) v uporabnikov internetni brskalnik postavi piškotek in ga nato poveže na ustrezen seznam ciljnih skupin za ponovno ciljanje. Ta piškotek se uporablja za zagon kampanj za ponovno ciljanje (»Oglaševanje na podlagi zanimanja«) na drugih spletnih mestih.

To so storitve družbe Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, ZDA, v nadaljevanju "Google"). Google uporablja piškotke, shranjene v vašem računalniku, za analizo uporabnikove uporabe spletnega mesta. Podatke, ki jih piškotek ustvari o vaši uporabi te spletne strani (vključno z vašim IP-naslovom), bo Google posredoval Googlu in ga shranil na strežnikih v ZDA. Google nato skrajša naslov IP za zadnje tri števke v svojih evidencah, tako da nadaljnja uporaba tega naslova IP ni več mogoča. Google upošteva ameriški pravilnik o zasebnosti Safe Harbor in je registriran pri ameriškem programu Safe Harbor pri Ministrstvu za trgovino. Google bo te podatke uporabil za oceno vaše uporabe spletnega mesta, sestavljanje poročil o uporabi spletnega mesta za spletne skrbnike in zagotavljanje drugih storitev v zvezi z dejavnostjo spletnega mesta in uporabo interneta. Google lahko te podatke posreduje tudi tretjim osebam, če to zahteva zakonodaja ali kadar take tretje osebe podatke obdelujejo v Googlovem imenu. Tretje osebe, vključno z Googlom, dajejo oglase na spletna mesta v internetu. Tretje osebe, vključno z Googlom, uporabljajo shranjene piškotke za prikazovanje oglasov na podlagi prejšnjih obiskov tega spletnega mesta. Google vašega naslova IP nikoli ne bo povezal z drugimi podatki, ki jih ima Google. Zbiranje in shranjevanje podatkov lahko kadar koli prekličete, kar bo vplivalo v prihodnosti.

Druga spletna mesta

Naše spletno mesto lahko vsebuje povezave do drugih spletnih mest. Ta pravilnik velja samo za spletna mesta, ki jih upravlja Polleo, tako da, ko kliknete povezavo, ki vas vodi na druga spletna mesta, preberite njihovo politiko in pravilnike o zasebnosti.

Spremembe pravilnika o zasebnosti in piškotkih

To politiko redno pregledujemo in jo po potrebi posodabljamo z dodatnimi informacijami, ker skrbimo za vašo zasebnost. Ta pravilnik smo nazadnje spremenili 25. maja 2018

Pravica do pritožbe

Pooblaščeni ste za vložitev pritožbe pri organu za varstvo zasebnosti in osebnih podatkov. V Sloveniji se lahko obrnete na naslednji način:

Informacijski pooblaščenec
Dunajska cesta 22
1000 Ljubljana
Tel. 01 230 97 30
Fax. 01 230 97 78
E-mail: gp.ip(at)ip-rs.si
Web: www.ip-rs.si/

Kako nas kontaktirati

V primeru, da želite uporabiti katero od navedenih pravic ali umakniti soglasje, ki ste ga dali za obdelavo vaših osebnih podatkov (v primerih, ko je soglasje pravna podlaga za obdelavo vaših osebnih podatkov), se obrnite na nas. Upoštevajte, da bomo vodili evidenco o naši komunikaciji, da bomo lahko pravočasno rešili morebitne spore.

Kadar koli nas lahko kontaktirate na naslednji način:
Polleo Adria d.o.o.
Samoborska cesta 134
HR – 10 000 Zagreb
Tel. 00386 (0)68 671 428
Fax. 00385 (0)1 6460 111
E-mail: shop@polleosport.si
Web: www.polleosport.si

NEWSLETTER

Prijavi se na naš newsletter in ne zamudi novosti, akcij in najboljših ponudb v Sloveniji!


S prijavo na Newsletter se strinjam s pogoji uporabe in soglašam s prejemanjem promocijskih obvestil

Neispravan e-mail.


Vse pravice pridržane © Polleo Sport 2008 - 2021
Polleo sport d.o.o. | Miklošičeva cesta 16, 1000 Ljubljana, Slovenia | EMŠO: 8126232000 | DDV SI78586011 | MBS: 8126232000 | Trgovsko sodišče v Ljubljani, Slovenia