Cena

449.99 €
Vključ. DDV
Ta izdelek dostavimo brezplačno

{{business_unit.name}} Nerazpoložljivo {{business_unit.name}} Omejene količine {{business_unit.name}} Razpoložljivo {{business_unit.name}} Dobavljivo v roku 3-5 delovnih dni

IMEJTE POD NADZOROM VSE, KAR POČNETE

Velika trpežna pametna ura GPS je tako vzdržljiva, da vas lahko spremlja povsod, in tako drzna, da se prilega vašemu slogu. Veliko steklo za polnjenje s sončno energijo še dodatno podaljša napajanje z zmogljivejšo baterijo, zato je na voljo dovolj energije za napredne funkcije za vadbo, vgrajeno svetilko, večpasovno tehnologijo GNSS, senzorje za spremljanje zdravja in počutja ter številne druge možnosti.

instinct2x

 • Ura je vzdržljiva, zato se nikar ne vzdržujte.
 • Nadaljujte s pridobivanjem svojih izkušenj z neomejeno avtonomijo baterije v načinu pametne ure z možnostjo polnjenja s sončno energijo.
 • Vadite po svojih željah z vdelanimi športnimi programi na zapestju.
 • Ko se znoči, bo za nemoteno pot poskrbela vgrajena svetilka LED.
 • S pametnimi obvestili ne boste zamudili nobenega pomembnega trenutka.
 • S stalnim spremljanjem zdravja boste bolje razumeli svoje telo.

NAČRTOVANA ZA VZDRŽLJIVOST

Ta izjemno vzdržljiva ura ima zaslon za polnjenje s sončno energijo in trpežno 50 mm veliko polimerno ohišje. Ura je vodotesna do 10 ATM in preskušena v skladu z ameriškimi vojaškimi standardi 810 za odpornost na toploto in udarce ter vodotesnost.

NAREJENA, DA VAM SLEDI

Ura je z dinamično zasnovo in funkcijami, ki podpirajo vaš intenzivni življenjski slog, vedno pripravljena na pustolovščino. Poleg tega z drznim slogom jasno izraža, da se podvigov lotevate na svoj način.

NAJ BATERIJE NE USTAVIJO VAŠEGA ŽIVLJENJA

Zdržite dlje s polnjenjem s sončno energijo, ki vam omogoča neomejeno avtonomijo baterije v načinu pametne ure1. Poleg tega vam način upravitelja omogoča podaljšanje napajanja z baterijo tako, da nadzirate, katere nastavitve in senzorji praznijo baterijo.

Preverite razmere v uri in se odpravite na pustolovščino.

instinct2x

POLNJENJE S SONČNO ENERGIJO

Steklo za polnjenje s sončno energijo Power Glass™ podaljša avtonomijo baterije, pri čemer ustvari 50 % več energije kot ura Instinct® 2 Solar. Zdržite dlje z možnostjo neomejene avtonomije baterije v načinu pametne ure1.

VGRAJENA SVETILKA

Za varno pot pri šibki svetlobi vgrajena LED-svetilka omogoča uporabo različnih svetlosti in utripanja, ki se ujema s kadenco teka, na voljo pa je tudi način rdeče varnostne luči, ki vam pomaga spremljati okolico ponoči.

PODPORA ZA VEČPASOVNE FREKVENCE

Za natančnejše določanje položaja, zlasti na območjih, kamor signali GNSS običajno ne prodrejo, se odbijajo ali so le šibki, lahko prejemate in uporabljate več frekvenc, ki jih pošiljajo navigacijski sateliti.

SENZORJI VBK

Odpravite se na novo pot s senzorji VBK, ki vključujejo višinomer za podatke o nadmorski višini, barometer za spremljanje vremenskih razmer in 3-osni elektronski kompas.

NAČRTOVANJE POTI TRACBACK®

Naj vas ne skrbi, kako se boste vrnili, saj se lahko s to funkcijo vrnete na izhodišče po isti poti.

REFERENČNA TOČKA

Spremljajte položaj znanega kraja, kot je avtomobil ali začetek steze, glede na svojo lokacijo, da se boste zlahka vrnili.

Živite povezani.

instinct2x

PAMETNA OBVESTILA

Prejemajte e-poštna in besedilna sporočila ter opozorila naravnost v uro, če je združena s združljivim pametnim telefonom, ki podpira tehnologijo Bluetooth.

TRGOVINA CONNECT IQ™

Prenesite brezplačne videze ure, dodajte podatkovna polja ter si zagotovite programe in pripomočke iz programa Connect IQ Store v združljivem pametnem telefonu.

BREZSTIČNO PLAČEVANJE GARMIN PAY™

Šinite mimo blagajn in se zapeljite z izbranimi sistemi javnega prevoza z rešitvijo za brezstično plačevanje Garmin Pay sodelujočih ponudnikov.

FUNKCIJE ZA VARNOST IN SLEDENJE

Če se ne počutite varno ali če ura zazna dogodek, lahko funkciji za pomoč in zaznavanje dogodkov3 stikom v sili pošljeta sporočilo s vašo lokacijo, ko je ura združena z združljivim pametnim telefonom.

POGLED KOLEDARJA

Preprosto si oglejte svoj dnevni razpored z namenskim zaslonom koledarja po združitvi z vašim telefonom združljivim pametnim telefonom, ki podpira tehnologijo Bluetooth.

SINHRONIZACIJA S PROGRAMOM GARMIN CONNECT™

Oglejte si podatke o svojem zdravju in telesni pripravljenosti na enem mestu. Program Garmin Connect v združljivem pametnem telefonu omogoča sodelovanje v rastoči spletni skupnosti, kjer se lahko uporabniki povežejo, tekmujejo in objavljajo.

Vadite po svojih željah.

instinct2x

VDELANI ŠPORTNI PROGRAMI

Počnite vse, kar vas veseli, s predhodno naloženimi profili dejavnosti za tek, kolesarjenje, plavanje, vadbo za moč, dvoransko plezanje, smučanje, deskanje na snegu, golf, jogo, pilates in številne druge dejavnosti.

TEKMOVANJE V PREMAGOVANJU OVIR

Spremljajte svojo zmogljivost med tekmovanji v premagovanju ovir z vmesnimi časi, zabeleženimi med odseki teka in ovir. Ko po prvem krogu ročno zabeležite vmesne vrednosti, se lahko posvetite samo še tekmovanju, saj se bodo vmesne vrednosti nato samodejno beležile. Po tekmovanju pa si lahko ogledate statistične podatke.

VADBE HIIT

Ta profil dejavnosti beleži visokointenzivne intervalne vadbe, vključno z vadbami AMRAP, EMOM, Tabata in vadbo po meri. Nastavite število krogov, intervale naprezanja/počitka in druge možnosti.

VO2 MAX

Vadite pametneje z najvišjim VO2, ki kaže, kakšne rezultate lahko predvidoma dosežete. Pri tem parametru se upoštevajo celo spremembe zmogljivosti, ki jih lahko povzročita vročina in nadmorska višina.

DNEVNA PREDLAGANA VADBA

Oglejte si za ves teden dnevnih predlogov za vadbo, ki se po vsakem teku ali kolesarjenju spremenijo in prilagodijo vaši zmogljivosti in regeneraciji ter prihajajočim tekmovanjem v koledarju programa za pametne telefone Garmin Connect.

ČAS REGENERACIJE

Po vsaki vadbi vas čas regeneracije obvesti, kdaj boste pripravljeni na naslednjo zahtevno vadbo. Upoštevajo se celo intenzivnost vadbe in dejavniki, kot so stres, dnevna aktivnost in spanje.

Seznanite se s svojim telesom.

instinct2x

MERILNIK SRČNEGA UTRIPA NA ZAPESTJU

Oglejte si podatke o srčnem utripu4 in prejmite opozorila, če imate previsok ali prenizek utrip med mirovanjem. Merite lahko, kako zelo se napreza srce med dejavnostmi.

REZULTAT SPANJA IN NAPREDNO SPREMLJANJE SPANJA

Oglejte si popolno razčlenitev na faze plitvega in globokega spanja in spanja REM. Vsi ti podatki so na voljo v namenskem pripomočku, ki vključuje tudi rezultat spanja in vpogled v podatke.

JUTRANJE POROČILO

Prejemajte preglede spanja, načrte regeneracije in vadbe že takoj, ko se zbudite – skupaj s stanjem spremenljivosti srčnega utripa in vremenom. Poročilo lahko tudi prilagodite, tako da prikazuje podatke, ki jih želite videti.

MERILNIK ENERGIJE BODY BATTERY™

Optimizirajte zaloge telesne energije na podlagi spremenljivosti srčnega utripa, stresa, spanja in drugih podatkov, s katerimi lahko ugotovite, kdaj ste pripravljeni na dejavnost in kdaj potrebujete počitek.

PULZNI OKSIMETER

Za aklimatizacijo na nadmorsko višino ali spremljanje spanja senzor pulznega oksimetra5 s svetlobnimi žarki na zapestju meri, kako dobro vaše telo absorbira kisik.

STANJE SPREMENLJIVOSTI SRČNEGA UTRIPA

Dosezite poglobljeno razumevanje svojega splošnega zdravja, uspešnosti regeneracije in vadbe s pomočjo spremenljivost srčnega utripa Dosezite poglobljeno razumevanje svojega splošnega zdravja, uspešnosti regeneracije in vadbe s podatki o spremenljivosti srčnega utripa med spanjem, na podlagi tehnologije, ki jo je razvila naša ekipa Firstbeat Analytics™.


 1. Ob celodnevnem nošenju, od tega 3 ure/dan na prostem pri osvetljenosti 50.000 luksov
 2. Pri združitvi z združljivim pametnim telefonom.
 3. Za zahteve in omejitve funkcij za varnost in sledenje glejte Garmin.com/safety.
 4. Natančnost merjenja aktivnosti.
 5. Ta naprava ni medicinski pripomoček in ni namenjena uporabi pri diagnosticiranju ali spremljanju zdravstvenega stanja; glejte Garmin.com/ataccuracy Pulzni oksimeter ni na voljo v vseh državah.

Specifikacije:

MATERIAL STEKLASteklo Power Glass™
MATERIAL OKVIRAZ vlakni ojačan polimer
MATERIAL OHIŠJAZ vlakni ojačan polimer
ZDRUŽLJIVOST S PAŠČKI ZA URO QUICKFIT™da (26 mm)
MATERIAL PAŠČKASilikon
VELIKOST OHIŠJA, Š × D × V50 x 50 x 14.5mm
Prilega se zapestjem z obsegom 145–228 mm
SVETILKA LEDDa
VELIKOST ZASLONA, Š X Vzasnova po meri z dvema oknoma; 27 × 27 mm (1,1″ × 1,1″)
LOČLJIVOST ZASLONA, Š X V176 × 176 slikovnih pik
VRSTA ZASLONAČrno-bel, na sončni svetlobi berljiv, neodbojen s tehnologijo "memory-in-pixel" (MIP)
TEŽA67 g
NAZIVNA VODOTESNOST10 ATM
TRAJANJE BATERIJEPametna ura: 40 dni; neomejeno s polnjenjem s sončno energijo*
GPS: 60 ur; 145 ur s polnjenjem s sončno energijo**
Vsi satelitski sistemi: 40 ur; 65 ur s polnjenjem s sončno energijo*
Vsi satelitski sistemi in večpasovna tehnologija: 27 ur; 36 ur s polnjenjem s sončno energijo**
Način GPS za najdaljše napajanje z baterijo: 150 ur; neomejeno s polnjenjem s sončno energijo**
Način GPS za dejavnost odprave: 60 dni; neomejeno s polnjenjem s sončno energijo*
Način ure za varčevanje z baterijo: 100 dni; neomejeno s polnjenjem s sončno energijo*
*Polnjenje s sončno energijo, ob celodnevnem nošenju s 3 h/dan na prostem pri osvetljenosti 50.000 luksov.
**Polnjenje s sončno energijo, ob uporabi pri osvetljenosti 50.000 luksov.
 
NAČIN POLNJENJAPolnilnik z vtičem podjetja Garmin
VGRAJEN POMNILNIK64 MB
FUNKCIJE UREda
SINHRONIZACIJA ČASA Z GPSDa
SAMODEJNI PREKLOP NA POLETNI ČASDa
BUDILKADa
ČASOVNIKDa
ŠTOPARICADa
ČASI SONČNEGA VZHODA/ZAHODADa
MERJENJE SRČNEGA UTRIPA NA ZAPESTJU (NEPREKINJENO, VES ČAS)Da
DNEVNI SRČNI UTRIP V MIROVANJUDa
OPOZORILA O NENORMALNEM SRČNEM UTRIPUDa (visoko in nizko)
HITROST DIHANJA (24X7)Da
NASIČENOST KRVI S KISIKOM S PULZNIM OKSIMETROMDa
STAROST TELESADa (v programu)
MERILNIK ENERGIJE BODY BATTERY™Da
CELODNEVNI STRESDa
ČASOVNIK ZA SPROŠČANJE Z DIHALNIMI VAJAMIDa
SPANJEDa
REZULTAT SPANJA IN VPOGLEDIDa
HIDRACIJADa (v Garmin Connect ™)
ZDRAVJE ŽENSKDa (v Garmin Connect ™)
POSNETEK ZDRAVSTVENEGA STANJADa
GPSDa
GLONASSDa
GALILEODa
VEČFREKVENČNO DOLOČANJE POLOŽAJADa
MERILNIK SRČNEGA UTRIPA NA ZAPESTJU GARMIN ELEVATE™Da
BAROMETRIČNI VIŠINOMERDa
ELEKTRONSKI KOMPASDa
GIROSKOPDa
MERILNIK POSPEŠKA (IZRAČUNAVA RAZDALJO VADB V ZAPRTIH PROSTORIH, NE DA BI ZA TO RABILI SENZOR KORAKOV)Da
TERMOMETERDa
AKLIMATIZACIJA S PULZNIM OKSIMETROMDa
POVEZLJIVOSTBluetooth®, ANT+®
CONNECT IQ™ (VIDEZI URE, PODATKOVNA POLJA, PRIPOMOČKI IN PROGRAMI, KI JIH JE MOGOČE PRENESTI)Da
PAMETNA OBVESTILADa
ODGOVARJANJE Z BESEDILNIMI SPOROČILI/ZAVRNITEV TELEFONSKEGA KLICA Z BESEDILNIM SPOROČILOM (SAMO ZA NAPRAVE ANDROID™)Da
PAMETNI KOLEDARDa
PAMETNE VREMENSKE INFORMACIJEDa
SPROTNA SINHRONIZACIJA NASTAVITEV S PROGRAMOM ZA MOBILNE NAPRAVE GARMIN CONNECT™Da
VARČEVANJE Z BATERIJO – PRILAGODLJIVA VARČNA URADa
UPRAVLJANJE GLASBEDa
POIŠČI MOJ TELEFONDa
FUNKCIJA POIŠČI MOJO URODa
UPRAVLJANJE KAMERE VIRB®Da
ZDRUŽLJIVOST S PAMETNIM TELEFONOMiPhone®, Android™
ZDRUŽLJIVOST S PROGRAMOM GARMIN CONNECT™ MOBILEDa
GARMIN PAY™Da
LIVETRACKDa
ZAZNAVANJA DOGODKOV MED IZBRANIMI DEJAVNOSTMIDa
POMOČDa
KOORDINATE DVEH MREŽDa
ŠTEVEC KORAKOVDa
VRSTICA GIBANJA (V NAPRAVI SE PRIKAŽE PO OBDOBJU NEAKTIVNOSTI. ČE JO ŽELITE PONASTAVITI, POJDITE NA NEKAJMINUTNI SPREHOD)Da
SAMODEJNI CILJ (SPOZNA VAŠO RAVEN DEJAVNOSTI IN VAM DODELI DNEVNI CILJ KORAKOV)Da
PORABLJENE KALORIJEDa
ŠTEVILO NADSTROPIJ, V KATERA SE POVZPNETEDa
OPRAVLJENA RAZDALJADa
MINUTE INTENZIVNOSTIDa
TRUEUP™Da
MOVE IQ™Da
APLIKACIJA GARMIN CONNECT ™ CHALLENGESDa (izbirni program Connect IQ)
SAMODEJNO ŠTETJE PONOVITEVDa
KARDIO VAJEDa
VADBE ZA MOČDa
HIIT VADBEDa
JOGA VADBEDa
PILATES VADBEDa
OBMOČJA SRČNEGA UTRIPADa
OPOZORILA O SRČNEM UTRIPUDa
KALORIJE NA PODLAGI SRČNEGA UTRIPADa
% NAJVIŠJEGA SRČNEGA UTRIPADa
% REZERVE SRČNEGA UTRIPADa
ČAS REGENERACIJEDa
SAMODEJNI NAJVIŠJI SRČNI UTRIPDa
JUTRANJE POROČILODa
STANJE SPREMENLJIVOSTI SRČNEGA UTRIPADa
PRIPRAVLJENOST NA VADBODa
ODDAJANJE SRČNEGA UTRIPA (ODDAJANJE PODATKOV O SRČNEM UTRIPU PREK TEHNOLOGIJE ANT+™ V ZDRUŽENE NAPRAVE)Da (s tehnologijo ANT+)
HITROST DIHANJA (MED VADBO)Da
HITROST IN RAZDALJA GPSDa
PRILAGODLJIVI ZASLONIDa
PRILAGODLJIVI PROFILI DEJAVNOSTIDa
AUTO PAUSE® (ZAČASNO USTAVI IN NADALJUJE MERJENJE S ČASOVNIKOM GLEDE NA HITROST)Da
INTERVALNA VADBA (NASTAVI INTERVALE VADBE IN POČITKA)Da
NAPREDNE VADBEDa
NAČRTI VADB, KI JIH JE MOGOČE PRENESTIDa
NAČINI NAPAJANJA – PRILAGODLJIVE NASTAVITVE BATERIJE MED DEJAVNOSTJODa
TEMPO IN RAZDALJA TEKA V MERILNIKU HRMDa
AUTO LAP® (SAMODEJNO ZAČNE NOV KROG)Da
ROČNO OZNAČEVANJE KROGOVDa
PRILAGODLJIVA OPOZORILA O KROGUDa
AKLIMATIZACIJE NA VROČINO IN NADMORSKO VIŠINODa
NAJVIŠJI VO2 (TEK)Da
NAJVIŠJI VO2 (GORSKI TEK)Da
STANJE VADBEDa
OBREMENITEV PRI VADBIDa
UČINEK VADBEDa
UČINEK VADBE (ANAEROBNI)Da
GLAVNA PREDNOST (OZNAKE UČINKA VADBE)Da
IZBOLJŠANO SPREMLJANJE ČASA REGENERACIJEDa
DNEVNE PREDLAGANE VADBEDa
PRILAGODLJIVA OPOZORILADa
ZVOČNI POZIVIDa
KONČNI ČASDa
VIRTUAL PARTNER® (TEKMOVANJE Z DIGITALNO OSEBO)Da
VIRTUAL RACER™Da
SAMODEJNO PREHAJANJE MED ŠPORTI (MENJAVA NAČINA ŠPORTA S PRITISKOM ENEGA GUMBA)Da
VEČ ŠPORTOVDa
VODENJE PO PROGIDa
ZAKLEPANJE ZASLONA IN/ALI GUMBOVDa
BLIŽNJIČNE TIPKEDa
SAMODEJNO POMIKANJEDa
ZGODOVINA DEJAVNOSTI V URIDa
PHYSIO TRUEUPDa
POENOTENO STANJE VADBEDa
RAZPOLOŽLJIVI PROFILI TEKATek, Tek na atletski stezi na prostem, Tek na tekalni stezi, Tek na atletski stezi v zaprtem prostoru, Gorski tek
RAZDALJA, ČAS IN TEMPO NA PODLAGI GPSDa
DINAMIKA TEKADa (z združljivo dodatno opremo)
NAVPIČNO NIHANJE IN RAZMERJEDa (z združljivo dodatno opremo)
ČAS STIKA S TLEMI IN NJEGOVA URAVNOTEŽENOSTDa (z združljivo dodatno opremo)
DOLŽINA KORAKA (V REALNEM ČASU)Da (z združljivo dodatno opremo)
KADENCA (ŠTEVILO KORAKOV NA MINUTO V REALNEM ČASU)Da
MOČ TEKADa
GRADE-ADJUSTED PACEDa
STANJE ZMOGLJIVOSTIDa
LAKTATNI PRAGDa (z združljivo dodatno opremo)
VAJE ZA TEKDa
SAMODEJNO BELEŽENJE VZPONA MED GORSKIM TEKOMDa
PREDVIDEVANJE TEKEMDa
SENZOR ZA HITROST KOLESA/KADENCODa
RUN/WALK/STAND DETECTIONDa
DOLOČANJE ODDALJENOST OD F/M/B (SPREDNJEGA DELA, SREDINE IN ZADNJEGA DELA ZELENICE)Da
RAZDALJA DO KRIVULJ/ZAVOJEVDa
MERJENJE DOLŽINE UDARCA (IZRAČUNA NATANČNO DOLŽINO UDARCEV OD KJER KOLI NA IGRIŠČU)Priročnik
DIGITALNA KARTICA Z REZULTATIda
SLEDENJE STATISTIKI (UDARCI NA KROG, UDARCI NA ZELENICE IN ČISTINE)Da
GARMIN AUTOSHOT™Da
SAMODEJNO POSODABLJANJE FUNKCIJE COURSEVIEWDa
ROČNO DOLOČANJE POLOŽAJA ZASTAVICEDa
OVIRE IN CILJI IGRIŠČADa
ČASOVNIK ZA KROG/MERILNIK OPRAVLJENE POTIDa
ZDRUŽLJIVOST S SAMODEJNIM BELEŽENJEM PALIC (POTREBNA JE DODATNA OPREMA)Da
MOŽNOST ZDRUŽITVE S PROGRAMOM GARMIN GOLFDa
DOVOLJENO NA TEKMOVANJIHDa
RAZPOLOŽLJIVI PROFILI ZA REKREACIJO NA PROSTEMHiking, Dvoransko plezanje, Balvansko plezanje, Plezanje, Smučanje, Deskanje na snegu, Turno deskanje na snegu, Tek na smučeh v klasični tehniki, Turno smučanje, Veslanje na deski, Veslanje, Kajakaštvo, Deskanje na vodi, Lov, Kajtanje, Jadranje na deski, Krpljanje, Ribolov, Jahanje, Tennis, Taktične dejavnosti, tekmovanje v premagovanju ovir
NAVIGACIJA OD TOČKE DO TOČKEDa
PIKČASTA SLED V REALNEM ČASUDa
NAZAJ NA ZAČETEKDa
TRACBACK®Da
NAČIN ULTRATRACDa
REFERENCE POINTDa
VIŠINSKI PREREZDa
RAZDALJA DO CILJADa
INDIKATOR TRENDA BAROMETRSKEGA TLAKADa
NAVPIČNA HITROSTDa
SKUPNI VZPON/SPUSTDa
IZRIS VIŠINE NA NADALJNJI POTIDa
KOORDINATE GPSDa
POGLEJ IN POJDIDa
IZRAČUN OBMOČJADa
PROJICIRANA TOČKA POTIDa
INFORMACIJE O SONCU IN LUNIDa
LOKACIJE XERO™Da
DEJAVNOST GPS EKSPEDICIJEDa
PLIMOVANJEDa
HITRI PREGLED PLIMOVANJADa
RAZPOLOŽLJIVI PROFILI KOLESARJENJAKolesarjenje, Cestno kolo, Gorsko kolesarstvo, Kolo za vožnjo po makadamu, Kolesarjenje na delo, Kolesarsko potovanje, Električno kolo , Notranje kolo, Ciklokros, Triatlon
OPOZORILO O ČASU/RAZDALJI (SPROŽI ALARM, KO DOSEŽETE CILJ)Da
PROGEDa
NAPORNOST IN LAHKOTNOST ZA GORSKO KOLESARJENJEDa
KROG PRI KOLESARJENJU IN NAJVEČJA MOČ V KROGU (S SENZORJEM MOČI)Da
TEKMA Z DEJAVNOSTJODa
FUNKCIONALNI PRAG MOČI (FTP)Da
ZDRUŽLJIVO S SENZORJI VECTOR™Da
ZDRUŽLJIVOST Z MERILNIKOM MOČI (PRIKAZUJE PODATKE O MOČI IZ ZDRUŽLJIVIH MERILNIKOV MOČI DRUGIH PROIZVAJALCEV, KI PODPIRAJO TEHNOLOGIJO ANT+™)Da
NAPREDNA DINAMIKA KOLESARJENJADa (v programu)
ZDRUŽLJIVOST Z RADARJEM VARIA™ (NAZAJ USMERJENI RADAR)Da
ZDRUŽLJIVOST Z LUČMI VARIA™Da
PODPORA SENZORJU HITROSTI IN KADENCE (S SENZORJEM)Da
RAZPOLOŽLJIVI PROFILI PLAVANJAPlavanje v bazenu, plavanje v odprtih vodah
MERITVE PLAVANJA V ODPRTIH VODAH (RAZDALJA, TEMPO, ŠTEVILO/TEMPO ZAVESLJAJEV, KALORIJE)Da
MERITVE PLAVANJA V BAZENU (DOLŽINE, RAZDALJA, TEMPO, ŠTEVILO/TEMPO ZAVESLJAJEV, KALORIJE)Da
PREPOZNAVANJE VRSTE ZAVESLJAJEV (NA PRIMER PROSTI SLOG)Da
BELEŽENJE VADBEDa
OSNOVNI ČASOVNIK POČITKA (OD 0 NAVZGOR)Da
ČASOVNIK POČITKA Z VKLOPLJENIM PONAVLJANJEMDa
SAMODEJNI POČITEK (SAMO ZA PLAVANJE V BAZENU)Da
OPOZORILA O ČASU IN RAZDALJIDa
ODŠTEVANJE DO ZAČETKADa
PLAVALNE VADBEDa
MERJENJE SRČNEGA UTRIPA NA ZAPESTJU POD VODODa
SRČNI UTRIP ZUNANJEGA MERILNIKA SRČNEGA UTRIPA (V REALNEM ČASU MED POČITKI, STATISTIČNI PODATKI O INTERVALIH IN SEJAH MED POČITKI TER SAMODEJNI PRENOS PODATKOV O SRČNEM UTRIPU PO PLAVANJU)Da
PROGRAM ZA IZZIVE TOE-TO-TOE™Da (izbirni program za izzive Toe-to-Toe™ iz trgovine Connect IQ)

V škatli:

 • Instinct® 2X Solar
 • Napajalni/podatkovni kabel
 • Dokumentacija

Napišite mnenje

    DA     NE 
Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen in bo uporabljen samo za odgovor na vaš komentar.

Podobni izdelki

NEWSLETTER

Prijavi se na naš newsletter in ne zamudi novosti, akcij in najboljših ponudb v Sloveniji!

Leo Club - Loyalty kartica

Vse pravice pridržane © Polleo Sport 2008 - 2023
Polleo sport d.o.o. | Miklošičeva cesta 16, 1000 Ljubljana, Slovenia | EMŠO: 8126232000 | DDV SI78586011 | MBS: 8126232000 | Trgovsko sodišče v Ljubljani, Slovenia