Xiaomi

Yesoul je start up podjetja Xiaomi Eco system, katerega glavna dejavnost je proizvodnja fitnes opreme, tako za hišo kot za različne vrste fitnes centrov. Uporablja model "Smart Hardware + Course Live", s športom spodbuja več ljudi k ohranjanju optimističnega in zdravega načina življenja.

V zadnjih letih je Yesoul s tehnološkimi inovacijami kupcem ponudil programe za upravljanje zdravja na domu, vključno z inteligentno strojno opremo. Kot vodja pametnega domačega načina življenja YESOUL uporablja lastne tehnične prednosti in strokovno kopičenje za raziskovanje podatkov na podlagi uporabniške fiziologije in uspešnosti vadbe, da bi svetoval o prehrani, upravljanju telesa in še več. Vzpostavila bo tudi celovitejše inteligentno področje upravljanja zdravja, ki bo uporabnikom pomagalo ustvariti zdravo življenje in postati boljši do sebe!

Filtriraj
Cena
Razpon: 499 € - 499
Kategorija
Xiaomi Yesoul S3 Bike, White
Xiaomi
499.00€
Brezplačna dostava

NEWSLETTER

Prijavi se na naš newsletter in ne zamudi novosti, akcij in najboljših ponudb v Sloveniji!


S prijavo na Newsletter se strinjam s pogoji uporabe in soglašam s prejemanjem promocijskih obvestil

Neispravan e-mail.

Leo Club - Loyalty kartica

Vse pravice pridržane © Polleo Sport 2008 - 2021
Polleo sport d.o.o. | Miklošičeva cesta 16, 1000 Ljubljana, Slovenia | EMŠO: 8126232000 | DDV SI78586011 | MBS: 8126232000 | Trgovsko sodišče v Ljubljani, Slovenia