zoe Nutrition fat burnerji

Zoe Nutrition Diet

Fat burnerji so kompleksni izdelki, katerih namen je pomagati zmanjšati maščobne obloge v našem telesu. V glavnem so sestavljeni iz stimulansov (kot so kofein, guarana, zelena kava ali sinefrin), pa tudi iz nestimulansov (kot so CLA, l-karnitin ali kromov pikolinat). Poleg tega pogosto vsebujejo različne vitamine in minerale ali kakšne druge učinkovite sestavine (HCA, lecitin ...), ki dokazano delujejo sinergistično pri hujšanju in izgorevanju maščob.

Fat burnerji so najučinkovitejši termogeni gorilniki, saj delujejo tako, da pomagajo telesu, da se med telesno aktivnostjo hitreje segreje. Povišana telesna temperatura (skupaj z oksidacijo na treningu) ima kot posledico pospešn metabolizem – presnovni procesi tako poteka hitreje in posledično se hitreje izrablja energija iz maščobnih oblog v telesu. Pred zaužitjem višjih odmerkov stimulativnih sestavin (kofein, guarana ...) se je treba posvetovati s strokovnjakom, predvsem ljudje ki imajo težave s krvnim tlakom.

Novo

Filtriraj
Cena
Razpon: 22 € - 23
Brand
Ne vsebuje
Okus
Pakiranje
Prostornina/Teža
-25%
zoe Sculpt Burn, 60 kapsul
(4)
zoe Nutrition
Prvotno: 29.99 €
22.49 €


NEWSLETTER

Prijavi se na naš newsletter in ne zamudi novosti, akcij in najboljših ponudb v Sloveniji!

Leo Club - Loyalty kartica

Vse pravice pridržane © Polleo Sport 2008 - 2024
Polleo sport d.o.o. | Miklošičeva cesta 16, 1000 Ljubljana, Slovenia | EMŠO: 8126232000 | DDV SI78586011 | MBS: 8126232000 | Trgovsko sodišče v Ljubljani, Slovenia