Polleo Sport Proseries sojin protein

Za protein soje je značilna visoka koncentracija beljakovin. Izdelki v naši ponudbi so narejeni iz 100% NE-GSO razmaščene soje, po strogo nadzorovanem postopku, ki iz sestave odstrani veliko količino maščob in ogljikovih hidratov. Rezultat takšnega postopka je izdelek z visoko beljakovinsko sestavo in minimalno količino maščob in ogljikovih hidratov ter popolnoma brez laktoze. Najbližje je rastlinska beljakovina, ki spominja na meso in se ponaša z odličnim profilom aminokislin.

Sojine beljakovine so idealna izbira za vegetarijance, vegane in ljudi s posebnimi prehranskimi zahtevami, kot je intoleranca za laktozo. Ta beljakovina je neupravičeno označena kot slabša od drugih beljakovin, kot so beljakovine sirotke, vendar je popoln vir visokokakovostnih beljakovin in je enakovredna drugim virom beljakovin, kot sta sirotka in mleko. Zaradi zmerne prebavljivosti je odličen spremljevalec sirotkinih beljakovin.

Sojine beljakovine ne vplivajo na proizvodnjo estrogena, kot kažejo nekateri miti. Številne študije, ki se ukvarjajo s tem problemom, niso pokazale razlike med tistimi, ki uživajo sojine beljakovine, in tistimi, ki uporabljajo nekatere druge.

Novo

Filtriraj
Cena
Razpon: 39 € - 40
Brand
Dieta / Vrsta prehrane
Ne vsebuje
Odstotek proteina
Okus
Pakiranje
Prostornina/Teža
(3)
Polleo Sport Proseries

39.99 €

Brezplačna dostava

NEWSLETTER

Prijavi se na naš newsletter in ne zamudi novosti, akcij in najboljših ponudb v Sloveniji!

Leo Club - Loyalty kartica

Vse pravice pridržane © Polleo Sport 2008 - 2024
Polleo sport d.o.o. | Miklošičeva cesta 16, 1000 Ljubljana, Slovenia | EMŠO: 8126232000 | DDV SI78586011 | MBS: 8126232000 | Trgovsko sodišče v Ljubljani, Slovenia