Numbers Are Good nevtralne beljakovine

Zakaj beljakovine brez okusa?

Kupci, ki jemljejo brezokusno varianto sirotkinih beljakovin, se želijo izogniti umetnim dodatkom – aromam, barvilom in sladilom (sukraloza, kalijev acesulfam, aspartam itd.) in tako telesu zagotoviti najbolj naravno obliko beljakovin. Brezokusna oblika beljakovin je tudi najčistejša oblika izdelka iz določene linije asortimana. Barve, arome in sladila zmanjšajo koncentracijo beljakovin v izdelku za 3-5%. Pri slabših in manj kakovostnih proizvajalcih se ta odstotek dvigne tudi do 8 %, kar bistveno zmanjša kakovost disperzije (mešanja) prahu in tekočine, zato pogosto dobite obrok poln grudic. Izdelki v tej kategoriji imajo še vedno visoko biološko vrednost in visoko vsebnost aminokislin.

Beljakovine brez okusa so idealne za recepte, saj so nevtralnega okusu (naravne) – po okusu najbolj podobne mleku v prahu, zato ne bodo motile okusa druge sestavine, ki je v središču tega recepta.

Novo

Filtriraj
Cena
Razpon: 13 € - 14
Brand
Dieta / Vrsta prehrane
Ne vsebuje
Odstotek proteina
Okus
Pakiranje
Prostornina/Teža
(5)
Numbers Are Good

13.99 €


NEWSLETTER

Prijavi se na naš newsletter in ne zamudi novosti, akcij in najboljših ponudb v Sloveniji!

Leo Club - Loyalty kartica

Vse pravice pridržane © Polleo Sport 2008 - 2024
Polleo sport d.o.o. | Miklošičeva cesta 16, 1000 Ljubljana, Slovenia | EMŠO: 8126232000 | DDV SI78586011 | MBS: 8126232000 | Trgovsko sodišče v Ljubljani, Slovenia