Optimum Nutrition whey izolat

Beljakovinski izolati (izolati) so visokokakovostni beljakovinski pripravki, pridobljeni iz sirotke, a njihova glavna značilnost je, da ji vsebnost beljakovin presega 90 %.Izolate pridobivamo z mikrofiltracijo ali ionsko izmenjavo. Izolati, pridobljeni z mikrofiltracijo, so najčistejša oblika sirotkinih beljakovin, ker se s tem postopkom odstranijo laktoza in maščoba. Praktično je brez maščobe in laktoze ter ima višje razmerje beljakovin kot koncentrat sirotke. Odlično in hitro se prebavlja, je dobrega okusa in vsebuje velike količine aminokislin z razvejano verigo BCAA. Izolat proteina pridobljen z metodo ionske izmenajve deli beljakovine na podlagi njihovega električnega naboja in je tako tudi izredno topen. Je brez laktoze in maščob ter vsebuje približno 5 % več beljakovin kot mikrofiltracijski izolat.

Izolat sirotke je primeren za ljudi, ki imajo prebavne težave in je odličen za športnike, saj ima prisotno idealno razmerje aminokislin. Športnikovo telo potrebuje več BCAA (aminokislin z razvejano verigo - levcin, izolevcin in valin, za povečanje moči in mase ter zmanjšanje maščobe), in te lahko najdemo tukaj v velikih odmerkih.

Novo

Filtriraj
Cena
Razpon: 47 € - 48
Brand
Dieta / Vrsta prehrane
Ne vsebuje
Odstotek proteina
Okus
Pakiranje
Prostornina/Teža
Gold Standard 100% Isolate, 930 g
(2)
Optimum Nutrition
47.99 €
Brezplačna dostava

NEWSLETTER

Prijavi se na naš newsletter in ne zamudi novosti, akcij in najboljših ponudb v Sloveniji!

Leo Club - Loyalty kartica

Vse pravice pridržane © Polleo Sport 2008 - 2023
Polleo sport d.o.o. | Miklošičeva cesta 16, 1000 Ljubljana, Slovenia | EMŠO: 8126232000 | DDV SI78586011 | MBS: 8126232000 | Trgovsko sodišče v Ljubljani, Slovenia