Me:First protein graha

Grahove beljakovine so polne energije, ki si zaslužijo vašo pozornost, še posebej, če imate alergije ali ste občutljivi na določena živila!

Ekološki grahovi proteini v prahu v svoji prehranski sestavi vsebujejo več kot 80 % beljakovin, ki vam lahko pomagajo obnoviti mišice po vadbi. Grahove beljakovine so dobra alternativa za ljudi na veganski prehrani, z intoleranco na mleko in mlečne izdelke ter za tiste, ki so alergični na sojo. Proteini graha so popolne beljakovine, kar pomeni, da vsebuje vseh 9 esencialnih aminokislin, vključno z aminokislinami BCAA, ki so potrebne za izgradnjo mišic. Ima tudi nizko vsebnost maščob in vsebuje velike odmerke železa na porcijo. Vendar se je treba zavedati, da je železo iz rastlinskih virov manj izkoriščeno kot železo živalskega izvora,tako da je za boljšo izrabo železa treba grahove beljakovine kombinirati z živili, bogatimi z vitaminom C.

Postopek pridobivanja grahovih beljakovin je naraven postopek, ki zahteva čiščenje, koncentracijo, sušenje in mletje v prah. Grahove beljakovine imajo nizko vsebnost ogljikovih hidratov, zato so primerne za ljudi, ki morajo znižati glikemični indeks v krvi. Je lahko prebavljiva, prijetnega okusa in zelo dobrega razmerja aminokislin z razvejano verigo in probiotikov. Če redno telovadite, vam bodo grahove beljakovine dale energijo pred vadbo in omogočile boljše okrevanje mišic po vadbi. Grahove beljakovine lahko pomagajo tudi pri izgubi teže z znižanjem ravni grelina, hormona, ki spodbuja lakoto.

Novo

Filtriraj
Cena
Razpon: 19 € - 20
Brand
Dieta / Vrsta prehrane
Ne vsebuje
Odstotek proteina
Okus
Pakiranje
Prostornina/Teža
(3)
Me:First

19.99 €


NEWSLETTER

Prijavi se na naš newsletter in ne zamudi novosti, akcij in najboljših ponudb v Sloveniji!

Leo Club - Loyalty kartica

Vse pravice pridržane © Polleo Sport 2008 - 2024
Polleo sport d.o.o. | Miklošičeva cesta 16, 1000 Ljubljana, Slovenia | EMŠO: 8126232000 | DDV SI78586011 | MBS: 8126232000 | Trgovsko sodišče v Ljubljani, Slovenia