Brezplačna dostava nad 39.99€

Neispravan email.

Filtriraj

Cena
Razpon: € -
Kategorija

Now Foods

Podjetje NOW FOODS je bilo ustanovljeno leta 1968 na podlagi prepričanja, da zdravje ne sme biti razkošje, na voljo le premožnim. Ker verjamejo, da so naravni izdelki varnejši in prijaznejši kot sintetični, je osnovno vodilo podjetja ponuditi naravne in učinkovite izdelke visoke kakovosti, ki bodo dostopni vsakomur. Vztrajanje podjetja pri naravnih izdelkih je eden od mnogih faktorjev, zaradi katerih izstopa na tržišču, kjer so sintetične sestavine v neobvladljivem porastu. Elwood Richard, ustanovitelj podjetja NOW FOODS, kemik po poklicu, se je zavedal nevarnosti sintetičnih sestavin že pred desetletji - za zdravje in wellness potrebujemo namreč kar se da naravne izdelke.
Razvrsti po:
Now Foods
9.99€
Vitamin E je glavni antioksidant in primarna obramba pred lipidno peroksidacijo. Še posebej pomembno je pri zaščiti telesnih celic pred poškodbami / oksidacijo prostih radikalov. Zaščito celic pred oksidativnimi poškodbami je mogoče doseči z dodatnim..
Now Foods
6.99€
ZDAJ mehki geli vitamina D-3 dobavljajo ta ključni vitamin v močno vpojni tekoči obliki mehkega gela. Vitamin D običajno dobimo s prehrano, koža pa ga proizvaja iz ultravijolične sončne energije. Vendar ga ne najdemo v hrani. Ker se vse več ljudi izo..
Now Foods
7.49€
Vitamin A je potreben za vzdrževanje tkiv, ki pokrivajo notranjo in zunanjo površino telesa, vključno z očmi, kožo, dihali, prebavili in sečili. * V tem izdelku se lahko pojavijo naravne barvne razlike. 3.000 mcg (10.000 ie) Podpira zdravje ..
Now Foods
14.99€
Korenina Baldrijana je že stoletja priljubljena rastlina v mnogih kulturah. Naberite sveža zelišča. Uporaba: Zmešati eno polno merlino kapalko s tekočino ter popiti enkrat na dan pre spavanja. Navedba: Prehransko dopolnilo ni nadomes..
Now Foods
11.99€
Silimarin (aktivna sestavina iz ploda pegastega badlja) že stoletja uporabljajo tradicionalni zeliščarji (zeliščni zdravniki). Znanstvene raziskave kažejo, da silimarinske spojine lahko prispevajo k normalnemu delovanju jeter. Ta formula, primerna tu..
Now Foods
17.99€
Silimarin (aktivna sestavina iz ploda pegastega badlja) že stoletja uporabljajo tradicionalni zeliščarji (zeliščni zdravniki). Znanstvene raziskave kažejo, da silimarinske spojine lahko prispevajo k normalnemu delovanju jeter. Ta formula, primerna tu..
Now Foods
7.99€
Selen je bistveni mineral v sledovih, ki ga naravno najdemo v brazilskih oreščkih, mesu, morskih sadežih in pšeničnih kalčkih. Brez kvasa. Uporaba: Konzumirati eno tableto enkrat dnevno. Navedba: Prehransko dopolnilo ni nadomestilo ..
Now Foods
21.90€
NOW® Probiotic-10 ™ ponuja uravnotežen nabor živih organizmov oziroma probiotikov. Skrbeli bodo za pravilno delovanje prebavnega trakta, vzdrževali zdravo črevesno mikrofloro ter sodelovali v procesu detoksikacije. Probiotic-10 ™ uporablja vrste bakt..
Now Foods
25.00€
To naravno ribje olje je molekularno destilirano in proizvedeno na Norveškem pod strogimi standardi nadzora kakovosti. Preizkušeno je, da ne vsebuje potencialno škodljivih ravni onesnaževanja, kot so PCB, dioksini, živo srebro in druge težke kovine. ..
Now Foods
17.99€
Srednji trigliceridi (MCT) so maščobe, ki jih naravno najdemo v kokosovem olju in olju palmovega jedra. So hitreje prebavljivi in lažji od drugih maščob. MCT se absorbira neposredno v prebavni sistem takoj po vnosu in se zelo hitro presnavlja v jetri..
Now Foods
22.90€
Magnezij je bistveni mineral velikega pomena za človeško telo. Potreben je za delo več kot tristo encimov in je vključen v skoraj vse vitalne procese organizma. Magnezij ima tudi gradbeno vlogo – sodeluje v izgradnji kosti, celičnih membrane in kr..
Now Foods
19.99€
Magnezij je mineral, ki je ključnega pomena za proizvodnjo energije in presnovo, krčenje mišic, prenos živčnega impulza in mineralizacijo kosti. Za približno 300 encimov je potreben kofaktor. Med reakcijami, ki jih katalizirajo ti encimi, so sinteza ..
Now Foods
23.90€
Magnezij je bistveni mineral velikega pomena za človeški organizem. Potreben je za delovanje več kot tristo encimov in je vključen v skoraj vse vitalne procese organizma. Magnezij ima tudi gradbeno vlogo – sodeluje pri gradnji kosti, celičnih memb..
Now Foods
21.99€
Likopen vsebuje LYC-O-MATO, patentiran paradižnikov kompleks s polnim dodatkom paradižnikovih fitohranil, vključno z naravnim likopenom. Naravni likopen je znan po svojih močnih lastnostih odstranjevanja prostih radikalov. Klinične študije kažejo, da..
Now Foods
24.99€
Z minerali v sledovih 400 mg magnezija v treh obrokih Sledi ionskim mineralom Tekoči magnezij z minerali v sledovih je naravni koncentrat mineralov, pridobljenih iz Velikega slanega jezera in pridobljenih z lastnim postopkom sončnega izhl..
Now Foods
19.99€
Kidney Cleanse je mešanica zelišč, ki jo zeliščarji tradicionalno uporabljajo za podporo normalnih filtrirnih funkcij ledvic, za spodbujanje pravilnega izločanja tekočine in za vzdrževanje zdravega okolja z urinalnim traktom. Zdravi sečni trakt je..
Now Foods
19.99€
Gluten Digest z BioCore DPP IV je celovita mešanica encimov, oblikovanih za spodbujanje popolne prebave žitaric. DPP IV (Dipeptidil peptidaza IV) je edinstven encim s specifično aktivnostjo proti značilnim prolinskim vezam, ki jih najdemo v žitnih be..
Now Foods
25.99€
Kurkumin iz posušenih ekstraktov korenin kurkume je znan po slabi topnosti in biološki uporabnosti. CurcuFRESH pripravimo z uporabo samo sveže korenike kurkume, ki ga nikoli ne posušimo ali ekstrahiramo s topili. Posledično kurkumin ostane v svoji na..
Now Foods
24.99€
Kolostrum je hranilna tekočina, ki jo sesalci proizvedejo kot hrano za novorojenčka v nekaj dneh po rojstvu, preden se začne proizvodnja mleka. Ta prehranski dodatek, pridobljen iz goveda, ponuja številne biološko aktivne beljakovine, vključno z i..
Now Foods
27.99€
Kolageni peptidi iz govejega kolagena tipa 1 in 3 so dobro znani po svoji vlogi pri zdravju kosti, sklepov in kože. Kot najbolj zastopana beljakovina pri sesalcih, kolagen predstavlja približno 30 % beljakovin v telesu. Študije kažejo, da hidrolizira..
Prikazujem 1 do 20 od 24 (2 strani)

Prijava na newsletter

Prijavi se na naš newsletter in ne zamudi novosti, akcij in najboljših ponudb v Sloveniji!


Dovoljujem prejemanje newsletter-ja.

Neispravan e-mail.

Sledi nam na:

Diners Maestro MasterCard Visa WS PAy PayPal SSL secured
Vse pravice pridržane © Polleo Sport 2008 - 2021
Polleo sport d.o.o. | Miklošičeva cesta 16, 1000 Ljubljana, Slovenia | EMŠO: 8126232000 | DDV SI78586011 | MBS: 8126232000 | Trgovsko sodišče v Ljubljani, Slovenia