Delicious Whey Protein, 2200 g

-22%

Delicious Whey Protein, 2200 g

Redna cena: 45.99€ Cena: 35.99€

  • Izbrati morate eno od izbir, da bi preverili dostopnost!

Delicious Whey Protein, 2200 g

Rast in vzdrževanje mišične mase

QNT vam s svojimi izdelki omogoča zdrav način življena in pravilen razvoj telesa. S tem namenom se vedno znova izboljšujejo beljakovinske dodatke, ki vsebujejo najkvalitetnejše hranilne sestavine. Delicious Whey Protein vsebuje samo najboljše izvore beljakovin, kot so izolat in koncentrat sirotke ter hidroliziran izolat sirotke. Poleg tega so dodane vse potrebne esencialne aminokisline, ki zagotavljajo nemoten razvoj mišic in celotnega telesa. QNT se je izkazal tudi s široko paleto okusov, ki bodo zadovoljili še tako zahtevnega uporabnika.

Vnos beljakovin je izjemno pomemben, če delate na izglubi maščob oziroma večanju mišične mase. Delicious Whey Protien vam zagotovi vnos najkvalitetnejišh beljakovin. 

Formula vsebuje: 

Koncentrat sirotkinih beljakovin, ki se hitro sprošča in ima visoko vsebnost BCAA aminokislin, hkrati pa je izvrstna izbira za rast in vzdrževanje mišične mase.

Uporaba:

Zmešajte merico (30g) z 250 ml vode ali nemastnega mleka. Priporoča se 1-3 krat dnevno, najbolje zjutraj, po treningu in zvečer.  Lahko uživate tudi med obroki.

Opozorilo

Dodatek k prehrani ni nadomestilo za uravnoteženo in zdravo prehrano

Sestavine:

QNT Delicious Whey Protein

Pakiranje:

2200 g

Napiši mnenje

Opomba: HTML koda je onemogočena!
Slabo             Odlično