Brezplačna dostava nad 39.99€

Neispravan email.

Zoe Anketa - Pravila nagradne igre in Pogoji sodelovanja

Pravila nagradne igre – Sodeluj v Zoe anketi in nam pomagaj izboljšati naše modele, sodeluj v nagradni igri in osvoji Zoe outfit po želji, za izpolnitev ankete pa ti darujemo še 30% popusta za Zoe artikl po želji*

*popust ne velja na asortiman fitnes opreme

Splošne določbe

Organizator nagradne igre je Polleo Adria d. o. o., Samoborska cesta 134, Zagreb, ki v okviru ankete za dvig kakovosti modelov in izdelkov blagovne znamke Zoe naključno nagradi enega tekmovalca, ki je izpolnil anketo in v istem navedel, da želi sodelovati v nagradni igri - Zoe outfitom po želji. Anketa vsebuje več segmentov, ki jih je treba izpolniti, da bi sodelovali v nagradni igri: 1. Izpolniti anketo do 22. aprila 2020 do 10:00 2. Označiti, da sprejemate pravila nagradne igre in se strinjate z uporabo in obdelavo svojih osebnih podatkov za namene nagradne igre.

Namen nagradne igre 

•    Izvedeti več o potrošniku blagovne znamke
•    Pridobiti predloge, komentarje in kritike o trenutnih modelih in kolekcijah, kako bi izboljšali prihajajoče kolekcije
•    Izboljšanje kakovosti izdelkov
•    Ozaveščati o potrebnih inovacijah pri izdelku

Trajanje nagradne igre

Nagradna igra traja od srede 15. aprila 2020 do srede 22. aprila 2020 ob 10 uri. Razglasitev nagrajenca bo 22. aprila ob 12:00 uri. Dobitnik bo obveščen preko e-mail naslova, ki ga bo navedel ob prijavi na anketo. 

Kdo lahko sodeluje?

V nagradni igri lahko sodelujejo posamezniki (fizične osebe), z začasnim ali stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji in so na dan žrebanja ter razglasitve zmagovalca polnoletni (starejši od 18 let). V nagradni igri ne morejo sodelovati zaposleni pri organizatorju, člani njihove ožje družine (zakonec, zunajzakonski partner, starši, otroci) in druge osebe, ki so na kakršenkoli način direktno vključene v izvedbo nagradne igre. Vsak udeleženec lahko sodeluje v nagradni igri samo v svojem imenu in s sodelovanjem potrjuje, da je izpolnil anketo, da so vsi posredovani osebni podatki izključno njegovi osebni podatki in da se strinja s pravili in pogoji nagradne igre.
Pogoj za sodelovanje v nagradni igri je izpolnjena anketa od strani udeležencev, označeno polje, da želijo sodelovati v nagradni igri in da so udeleženci seznanjeni in se strinjajo s Pravili nagradne igre. S sodelovanjem v nagradni igri se šteje, da se udeleženec strinja z vsemi pogoji, ki zadevajo nagradno igro. Za izvedbo te nagrade igre in izpolnitev namena, za katerega je le-ta bila organizirana v skladu s Pravili, bo udeleženec organizatorju posredoval naslednje podatke: e-mail naslov.

Kako lahko sodelujem?

Za sodelovanje v nagradni igri je potrebno izpolniti anketo, vnesti svoj e-poštni naslov in označiti Soglasje s pravili nagradne igre ter uporabo in obdelavo osebnih podatkov za namene nagradne igre. Po zaključku ankete s pritiskom na gumb „submit“, e-mail odhaja v boben za nagradno igro. Vsak udeleženec nagradne igre lahko sodeluje le enkrat in lahko osvoji samo eno nagrado v času trajanja nagradne igre. Vsi udeleženci, ki izpolnjujejo vse zahteve te nagradne igre in so upoštevali zgornje korake, bodo uvrščeni na popis za elektronsko žrebanje glavne nagrade.

Nagrada

Nagrada: 1 x Zoe outfit skupne maloprodajne vrednosti 130 EUR. Zneski se nanašajo na polno ceno artikla z vključenim DDV.

Dobitnik nagrade bo lahko izbral poljuben kos oblačila iz asortimana blagovne znamke Zoe®. Izbrani modeli morajo biti na voljo od strani imetnika nagrade - Polleo Adria d.o.o. Organizator bo nagrado zmagovalcu poslal na želeni naslov, pod pogojem, da je ta isti naslov na ozemlju Republike Slovenije.

Nagrade ni mogoče zamenjati, ni je mogoče zamenjati za denar in je ni mogoče prenesti na drugo osebo. Niti organizator niti dobitnik glavne nagrade ne morejo dodeljeno nagrado finančno povečati ali nadgraditi (doplačilo dobitnika).

Razglasitev dobitnika in prevzem nagrade

Žreb zmagovalca bo 22. aprila ob 12. uri z naključnim elektronskim izbiranjem iz e-mail baze udeležencev.
Vsi udeleženci bodo 22. aprila prejeli newsletter z:

  • Obvestilom o nagrajencu
  • Kodo kupona z 30% popustom na 1x Zoe artikl po lastni izbiri (nakup velja v Polleo Sport spletni trgovini); pri nakupu preko spletne trgovine je potrebno v predvideno polje vnesti promocijsko kodo.

Dobitnik bo o nagradi obveščen po elektronski pošti, ki je bila vnesena ob prijavi za sodelovanje. Če se zmagovalec v roku 3 dni ne odzove na pošto, se šteje, da nagrajenec ne želi prevzeti nagrado. Izžrebanje dobitnikov nagrade bo izvedla tričlanska komisija, ki temelji na načelu naključnega izbora z aplikacijo random.org. Na rezultate se ni mogoče pritožiti. Če so zmagovalci navedli nepopolne ali netočne podatke ali / in ne morejo biti obveščeni in / ali ugotovijo, da niso izpolnili vseh zahtev za sodelovanje v nagradni igri in / ali so kršili te pogoje in / ali če ne želijo izpolniti svojih obveznosti v skladu z temi pogoji, si organizator pridržuje pravico, da nagrado podeli nekomu drugemu. Nagrada bo zmagovalcu poslana na želeni naslov, pod pogojem, da je le-ta na območju Republike Slovenije. Zmagovalec mora ob prevzemu nagrade obvestiti organizatorja nagradne igre o svojem naslovu, po potrebi pa bo moral zmagovalec pred prevzemom nagrade navesti tudi vse druge osebne podatke za namen podelitve nagrade. Organizator si pridržuje pravico, da nagrade ne podeli, če: - nagrajenec ne izpolnjuje pogojev za prevzem nagrade, - nastajajo dvomi o identiteti podatkov, - zmagovalec ni predložil svojih resničnih podatkov, - nagrajenec se v roku od 5 dni od prejema obvestila ne oglasi na telefonski poziv, s katerim ga obveščamo o prevzemanju nagrade, - če se ugotovi, da je udeleženec nagradne igre sodeloval v nasprotju s pravili, - v drugih primerih, če dodelitev nagrade ne bi bila mogoča ali zakonita.

Kupon/koda -30%

Vsakdo, ki bo izpolnil anketo, bo 22. aprila prejel kupon/kodo s 30% popustom, ki ga bo lahko izkoristil do 30. aprila 2020, za en kos Zoe oblačil ali kozmetike v asortimanu Polleo Sport.
Kupon je možno izkoristiti v spletni trgovini Polleo Sporta do 30. aprila 2020. Kupon velja za en izdelek v segmentu oblačil in kozmetike. Ne velja za fitnes opremo in ga je mogoče uporabiti samo enkrat.

Odgovornost organizatorja

Organizator ne prevzema odgovornosti: - za kakršne koli nesreče ali poškodbe, ki so posledica uporabe in / ali uživanja podeljenih nagrad, s katerimi se nagrajenci izrecno strinjajo. - organizator ne prevzema nobene odgovornosti za nepravilno delovanje interneta, (ne) delovanje in druge dejavnosti družabnega omrežja Facebook ali (ne) delovanje e-pošte, telefonskih linij ali drugih naprav, ki omogočajo potek te nagradne igre.

Organizator tudi ne odgovarja, če eden ali več udeležencev iz kakršnega koli razloga ali tehnične napake, povezane z delovanjem družbenega omrežja, ne more dostopati do spletnega mesta ali sodelovati v nagradni igri; - Organizator ne prevzema nobene odgovornosti za okužbo računalnika z virusi ali za vstop tretjih oseb v računalnik udeležencev tekmovanja in za posledice povezovanja udeležencev v omrežje preko spletnega mesta.

Organizator ne odgovarja za kakršno koli škodo, povzročeno udeležencu, njegovi / njeni računalniški opremi, pametnem telefonu ali podatkih, shranjenih na teh napravah, ali za osebne in poklicne posledice, ki se lahko zaradi tega povzročijo udeležencu.

Organizator se zavezuje, da bo skupaj s ponudniki storitev uporabil vsa sredstva, da bo sistem izbire zmagovalcev in podelitev nagrad skladen s Pravilnikom. V primeru izredne predčasne prekinitve nagradne igre iz razlogov, ki niso na strani organizatorja (višja sila itd.), si organizator pridržuje pravico, da nagrado podeli tistim, ki so sodelovali v nagradni igri do trenutka prenehanja ali da nagradno igro konča brez obveznosti do udeležencev. torej, da jo prekine. V teh primerih organizator ne odgovarja za nastalo škodo.

Zaščita osebnih podatkov

Polleo Adria.d.o.o, OIB: 12791380945, Zagreb, Samoborska cesta 134, kot Vodja zbirke osebnih podatkov vas obvešča, da so vaši osebni podatki poslani s spletnega mesta www.polleosport.si (v nadaljevanju "spletna stran") in da bodo obdelani.

S sprejetjem te izjave se šteje, da svobodno in izrecno soglašate z zbiranjem in nadaljnjo obdelavo vaših osebnih podatkov, ki so Polleo Sportu na voljo kot uporabniku prek teh spletnih strani za izrecno navedene namene. Gre se za prostovoljno posredovanje informacij in niste dolžni sprejeti te izjave ali vnesti svojih osebnih podatkov v enega izmed prijavnih obrazcev, ki so na voljo na tem spletnem mestu.

Če sprejmete to izjavo in z vnosom predložite vaše osebne podatke, se šteje, da ste privolili v obdelavo teh istih v marketinške namene (zagotavljanje informacij, ponudb in promocijskih materialov o izdelkih in / ali storitvah Polleo Sporta, spodbujanje oglaševanja Polleo Sporta in raziskave trga).
Polleo bo vaše osebne podatke obravnaval v skladu s Splošno uredbo o varstvu podatkov, ki jo lahko preberete tukaj, v skladu s Politiko zasebnosti in piškotki, ki jih lahko preberete tukaj in v skladu z drugimi veljavnimi predpisi Republike Slovenije ter vedno z uporabo ustreznih tehničnih in varnostnih ukrepov za zaščito vaših osebnih podatkov pred nepooblaščenim dostopom, zlorabo, razkritjem, izgubo ali uničenjem. Polleo varuje zasebnost svojih uporabnikov in obiskovalcev spletnih strani, vzdržuje zaupnost vaših osebnih podatkov ter omogoča dostop in razkritje osebnih podatkov le tistim zaposlenim, ki jih potrebujejo za opravljanje svojih poslovnih dejavnosti, in tretjim osebam le v zakonskih primerih.

Prosimo, upoštevajte, da lahko kadar koli, v celoti ali delno, brez plačila in razlage odstopite od svojega soglasja in zahtevate prenehanje obdelave vaših osebnih podatkov in tržnih dejavnosti, ki so bile usmerjene na vas. Umik lahko vložite v kateri koli poslovalnici Pollea, po pošti na zgornji naslov ali na elektronski naslov:shop@polleosport.si.
Prosimo, natančno preberite to izjavo. S sprejetjem te izjave in posredovanjem vaših osebnih podatkov preko te spletne strani potrjujete, da ste jo prebrali in razumeli, in Polleu dovolite, da vaše osebne podatke obdeluje in uporablja za tržne raziskave, pošiljanje informacij, ponudb in promocijskih materialov o novih storitvah in / ali izdelkih. Izrecno izjavljate, da ste starejši od 16 let.


 

Prijava na newsletter

Prijavi se na naš newsletter in ne zamudi novosti, akcij in najboljših ponudb v Sloveniji!

Dovoljujem prejemanje newsletter-ja.

Neispravan e-mail.

Diners Maestro MasterCard Visa WS PAy PayPal SSL secured
Vse pravice pridržane © Polleo Sport 2008 - 2020
Polleo sport d.o.o. | Miklošičeva cesta 16, 1000 Ljubljana, Slovenia | EMŠO: 8126232000 | DDV SI78586011 | MBS: 8126232000 | Trgovsko sodišče v Ljubljani, Slovenia