Brezplačna dostava nad 39.99€

Neispravan email.

Zasebnost in piškotki

Da bi ta spletna stran delovala pravilno, in da bi lahko zagotovili nadaljnje izboljšanje rezultatov, da bi izboljšali uporabniško izkušnjo,  mora ta stran na vaš računalnik shraniti majhno količino informacij (piškotke). Velika večina spletnih strani uporablja to prakso, vendar v skladu s predpisi Evropske unije od  25.03.2011. Obvezno smo dolžni pred shranjevanjem piškotkov dobiti vaše privoljenje. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. Z blokiranjem piškotkov, lahko še vedno brskate po strani, vendar vam nekatere njene zmožnosti ne bodo na voljo.

Kaj so piškotki?

Piškotki so podatki shranjeni na vašem računalniku, iz spletnega mesta, ki ga obiščete. Piškotki pogosto spremljajo vaše nastavitve, nastavitve za spletno stran, kot  so preferenčni jezik ali naslov. Kasneje, ko boste spet odprli isto spletno stran bo  brskalnik poslal nazaj piškotke, ki pripadajo mestu. To omogoča, da spletna stran prikaže informacije, ki so prilagojena vašim potrebam. Piškotki lahko shranijo širok pas informacij, vključno z osebnimi podatki (kot so vaše ime ali e-poštni naslov). Vendar pa lahko te podatke shranijo le, če se strinjajo s tem - spletne strani ne mora  priti do informacij, če ni bilo dano soglasje, prav tako ne morajo dostopati do drugih datotek na vašem računalniku. Privzeta sprejemanje in pošiljanje piškotkov nista vidna. Vendar pa lahko spremenite nastavitve brskalnika, da kolačke samodejno sprejme ali zavrne, pobriše samodejno ob zapiranju spletnega brskalnika in podobno. 

Prijava na newsletter

Prijavi se na naš newsletter in ne zamudi novosti, akcij in najboljših ponudb v Sloveniji!

Dovoljujem prejemanje newsletter-ja.

Neispravan e-mail.

Diners Maestro MasterCard Visa WS PAy PayPal SSL secured
Vse pravice pridržane © Polleo Sport 2008 - 2020
Polleo sport d.o.o. | Miklošičeva cesta 16, 1000 Ljubljana, Slovenia | EMŠO: 8126232000 | DDV SI78586011 | MBS: 8126232000 | Trgovsko sodišče v Ljubljani, Slovenia