Cena

139.99€ 99.99€ Prihranek: 40.00€
-28%
Vključ. DDV
Brezplačna dostava

{{business_unit.name}} Nerazpoložljivo {{business_unit.name}} Omejene količine {{business_unit.name}} Razpoložljivo {{business_unit.name}} Dobavljivo v roku 3-5 delovnih dni

Spremljajte svoje počutje in telesno pripravljenost s slogom

  • Tanek pametni merilnik aktivnosti1 spaja modno zasnovo ter elegantne kovinske poudarke in svetel, lahko berljiv zaslon
  • Omogoča spremljanje naprednih podatkov o spanju, tudi v fazi REM, in s senzorjem pulznega oksimetra2 na zapestju lahko meri ravni nasičenosti krvi s kisikom tekom noči
  • Orodja za spremljanje telesne pripravljenosti in zdravja vključujejo merilnik srčnega utripa na zapestju3, celodnevno merjenje stresa, časovnik za sproščanje z dihalnimi vajami, najvišji VO2, merilnik energije Body Battery™ in še več
  • Opremljen je z namenskimi časovniki dejavnosti za hojo, tek, vadbo za moč, jogo, plavanje v bazenu in drugo
  • Opozorila z vibriranjem za vsa obvestila, vključno s klici, besedilnimi sporočili in drugimi funkcijami (uporabnikom naprav Android™ so na voljo besedilni odgovori)
  • Baterija je v koraku z vami, saj merilnik napaja do 7 dni (brez merjenja s pulznim oksimetrom med spanjem), merilnik pa je varen za uporabo med plavanjem in prhanjem

Izboljšajte svojo telesno pripravljenost in pri tem poudarite svoj slog z našim merilnikom aktivnosti vívosmart 4. Ta tanka, za plavanje primerna nosljiva naprava je opremljena s številnimi funkcijami za telesno pripravljenost in dobro počutje, da boste lahko optimalno izkoristili bolj zdrav in dejavnejši življenjski slog. Senzor pulznega oksimetra na zapestju vam omogoča, da ocenite nasičenost krvi s kisikom med spanjem, raven kisika pa lahko preverite tudi kadar koli tekom dneva. Naprava tudi meri srčni utrip na zapestju in vključuje koristna orodja, kot so celodnevno merjenje stresa, časovnik za sproščanje z dihalnimi vajami in odčitki najvišjega VO2. Z merilnikom energije Body Battery pa boste bolje vedeli, kdaj ste pripravljeni na dejavnost in kdaj potrebujete počitek. Merilnik vívosmart 4, ki ga lahko uporabljate v bazenu in med prho, baterija napaja do 7 dni, pametna obvestila z opozorili z vibriranjem pa vam pomagajo, da ostanete povezani na poti (pri povezavi z združljivim pametnim telefonom).

Elegantna in pametna zasnova

Ta tanek merilnik na paščku, ki je na voljo v različnih barvah, bo dopolnil vaš slog s svojo prepoznavno zasnovo, kovinskimi poudarki in svetlim, lahko berljivim zaslonom. Zaslon je vklopljen samo, ko ga potrebujete. In ko je vklopljen, se samodejno prilagaja ravni osvetljenosti okolja, zato je viden tudi pri močni sončni svetlobi. Bodisi da se odpravljate v pisarno, telovadnico ali na bazen, vívosmart 4 se odlično poda k vašemu življenjskemu slogu.

Pulzni oksimeter na vašem zapestju

Senzor pulznega oksimetra na merilniku vívosmart 4 oceni raven nasičenosti krvi s kisikom v vašem telesu. Meritve pulznega oksimetra so odvisne od različnih dejavnikov, tudi od vašega splošnega zdravja in telesne pripravljenosti. S preverjanjem pulznega oksimetra lahko lažje merite, kako vaše telo absorbira kisik. Vklopite funkcijo, da boste SpO2 merili ponoči, ali pa jo uporabite kadar koli tekom dneva, da izveste več o svojem telesu.

Spremljanje naprednih podatkov o spanju

Spanje je pomembno za splošno zdravje, dobro počutje in telesno zmogljivost. Da bi pridobili predstavo o svojem spanju, vívosmart 4 spremlja vaše plitvo in globoko spanje ter spanje REM, kot tudi premikanje tekom noči. Za boljši vpogled vklopite funkcijo pulznega oksimetra in si oglejte, kakšne so bile ravni kisika v vaši krvi, ko ste spali. Ko se zbudite, lahko statistične podatke o spanju enostavno pregledate in primerjate v programu za mobilne naprave Garmin Connect™.

Optimizirajte energijo telesa

Merilnik energije Body Battery naprave vívosmart 4 uporablja kombinacijo podatkov o stresu, spremenljivosti srčnega utripa, spanju in dejavnosti, da lahko kadar koli izmeri zaloge energije v telesu. Tako lahko dan načrtujete tako, da optimizirate čas za dejavnost in počitek. Višja številka pomeni, da ste pripravljeni na dejavnost, nižja pa, da je morda bolje, da si pred vadbo malce odpočijete. Merilnik Body Battery vam lahko tudi pomaga prepoznati vzorce tekom tednov, da lažje razumete, kako so pretekli dnevi vplivali na vaše trenutno počutje.

Celodnevno merjenje stresa

Stresu ste verjetno izpostavljeni vsak dan, vendar v kolikšni meri? Merilnik vívosmart 4 prikaže, ali imate miren, uravnotežen ali stresen dan. S sledenjem spremenljivosti srčnega utripa (časovnega intervala med srčnimi utripi) vívosmart 4 izračuna in prikaže raven vašega stresa. Na voljo je tudi izbirna funkcija opomnikov za sprostitev, ki jo lahko vklopite v programu Garmin Connect. Če se vam čez dan zviša raven stresa, vas merilnik opozori z vibriranjem na zapestju in prikaže sporočilo ("Ali si želite vzeti trenutek in se nadihati?"), s čimer vas opomni, da je čas za sprostitev. Uporabite časovnik za sproščanje z dihalnimi vajami, ki vas vodi skozi dihalno tehniko s štetjem do štiri, ki dokazano pomirja duha in telo.

Spremljajte svoje aktivno življenje

Merilnik vívosmart 4 vas vsak dan pozdravi s prilagojenim ciljem korakov. Nato spremlja in prikazuje vaš napredek. Poleg štetja korakov zmožnosti merjenja aktivnosti vključujejo tudi nadstropja, v katera se povzpnete, porabljene kalorije, minute intenzivnosti in še več. Videli boste vrstico gibanja in z vibriranjem boste opomnjeni, ko bo čas, da vstanete in se gibljete.

Spremljajte vadbo

S prednaloženimi časovniki dejavnosti lahko spremljate trajanje vaj in še več. Med uporabo dejavnosti vadbe za moč merilnik zajema vaje, ponovitve in serije, hkrati pa tudi čase vadbe in mirovanja, zato lahko beležko pustite doma. In če pozabite vklopiti časovnik, funkcija Move IQ® merilnika vívosmart 4 samodejno zazna vaje, kot so hoja, plavanje, kolesarjenje in vadba na eliptičnem trenažerju – in celo začne meriti trajanje izbranih dejavnosti. Ko končate, se dejavnosti potisnejo v Garmin Connect, našo spletno skupnost, kjer jih lahko pregledujete, urejate in delite s svojimi stiki in prijatelji.

Garmin vivosmart 4 - Yoga

Dnevno spremljanje telesne pripravljenosti in dobrega počutja

Z obdelavo podatkov o srčnem utripu, pridobljenih s tehnologijo Elevate™ na zapestju, vam vívosmart 4 – z oceno najvišjega VO2 – pomaga ustvariti boljšo predstavo o svoji trenutni telesni pripravljenosti. Na splošno, ko se zviša vaša aerobna pripravljenost, se zviša tudi najvišji VO2. Na podlagi vašega najvišjega VO2 lahko vívosmart 4 oceni tudi starost vašega telesa, ki jo lahko s trudom in vadbo sčasoma znižate. Za boljši vpogled vas bo vívosmart 4 obvestil, če bo srčni utrip nepričakovano presegel prag, ki ste ga nastavili. Če več kot 10 minut ne boste aktivni, vaš srčni utrip pa bo višji od nastavljenega praga, boste prejeli opozorilo.

Ostanite povezani

Z merilnikom vívosmart 4 na zapestju vam ni treba izbirati med tem, ali boste ostali povezani ali pa dejavnejši. Preverjajte vremenske razmere, upravljajte glasbo, prejemajte pametna obvestila, poiščite svoj telefon, odgovarjajte s prednastavljenimi besedilnimi odgovori (samo Android) in dostopajte do obvestil družabnih omrežij na zaslonu merilnika – vse to, medtem ko imate pametni telefon varno shranjen.

Delite in tekmujte

Spremljanje dejavnosti in dosežkov je z merilnikom vívosmart 4 povsem preprosto. Merilnik se samodejno sinhronizira s spletno skupnostjo Garmin Connect, v kateri lahko spremljate svoj napredek, se pridružite izzivom, si prislužite barvite značke in to delite prek družabnih omrežij. Storitev Garmin Connect je brezplačna, do nje pa lahko dostopate prek spleta ali pametnega telefona s programom Garmin Connect.


1 Potrebna je začetna nastavitev v programu Garmin Connect ali Garmin Express™
2 To ni medicinski pripomoček in ni namenjen uporabi pri diagnosticiranju ali spremljanju zdravstvenega stanja; glejte Garmin.com/ataccuracy. Pulzni oksimeter ni na voljo v vseh državah.
3 Natančnost merjenja aktivnosti

Specifikacije:

Splošno

Material stekla Polikarbonat
Material okvira Aluminij
Material paščka Silikon
Velikost ohišja, Š × D × V

Majhna/srednje velika različica: 15 x 10,5 x 197 mm
Prilega se zapestjem z obsegom 122–188 mm

Velika različica: 15 x 10.5 x 223 mm
Prilega se zapestjem z obsegom 148–215 mm

Zaslon na dotik Da
Velikost zaslona, Š x V 6,6 x 17,7 mm
Ločljivost zaslona, Š x V 48 x 128 slikovnih pik
Vrsta zaslona OLED
Teža

Majhna/srednje velika različica: 20,4 g
Velika različica: 21,5 g

Trajanje baterije Do 7 dni (brez merjenja s pulznim oksimetrom med spanjem)
Nazivna vodotesnost da (plavanje)
Vgrajen pomnilnik 7 dejavnosti z merjenjem časa, podatki o merjenju aktivnosti za 14 dni

Funkcije ure

Funkcije ure Da
Samodejni preklop na poletni čas Da
Budilka Da
Časovnik Da
Štoparica Da

Senzorji

Merilnik srčnega utripa na zapestju Garmin Elevate™ Da
Barometrični višinomer Da
Merilnik pospeška (izračunava razdaljo vadb v zaprtih prostorih, ne da bi za to rabili senzor korakov) Da
Senzor osvetlitve okolice Da
Aklimatizacija s pulznim oksimetrom Da

Vsakodnevne pametne funkcije

Povezljivost Bluetooth® Smart in ANT+®
Pametna obvestila Da
Odgovarjanje z besedilnimi sporočili/zavrnitev telefonskega klica z besedilnim sporočilom (samo za naprave Android™) Da
Pametne vremenske informacije Da
Upravljanje glasbe Da
Poišči moj telefon Da
Funkcija Poišči mojo uro Da
Upravljanje kamere VIRB® Da
Združljivost s pametnim telefonom iPhone®, Android™
Združljivost s programom Garmin Connect™ Mobile Da

Funkcije za sledenje dejavnostim

Števec korakov Da
Vrstica gibanja (v napravi se prikaže po obdobju neaktivnosti. Če jo želite ponastaviti, pojdite na nekajminutni sprehod) Da
Samodejni cilj (spozna vašo raven dejavnosti in vam dodeli dnevni cilj korakov) Da
Spremljanje spanja (spremlja celotno obdobje spanja ter obdobja premikanja ali krepčilnega spanca) Da
Izračunava porabljene kalorije Da
Število nadstropij, v katera se povzpnete Da
Opravljena razdalja Da
Minute intenzivnosti Da
TrueUp™ Da
Move IQ™ Da
Starost telesa Da (v programu)
Merilnik energije Body Battery™ Da
Celodnevno stresno sledenje Da

Kardio vadbe

Razpoložljivi profili telovadnih dejavnosti Vadba za moč, kardio vadba, vadba na eliptičnem trenažerju, vadba na vadbenih stopnicah, joga
Samodejno štetje ponovitev Da

Funkcije vadbe, načrtovanja in analize

Prilagodljivi zasloni Da
Prilagodljivi profili dejavnosti Da
Auto Lap® (samodejno začne nov krog) Da
Ocena najvišjega VO2 max Da
Prilagodljiva opozorila Da

Funkcije srčnega utripa

Območja srčnega utripa Da
Opozorila o srčnem utripu Da
Kalorije na podlagi srčnega utripa Da
% najvišjega srčnega utripa Da
HR Broadcast (oddajanje podatkov o srčnem utripu prek tehnologije ANT+™ v združene naprave) Da

Funkcije za tek

Razpoložljivi profili teka Tek

Funkcije za plavanje

Razpoložljivi profili plavanja Plavanje v bazenu (osnovno)

Funkcije spremljanja otrok

Izzivi programa Toe-to-Toe™ Da

Connectivity

Združljivost s pametnim telefonom iPhone®, Android™

V škatli:

  • Pametni merilnik aktivnosti vívosmart 4
  • Napajalni/podatkovni kabel
  • Priročniki

    DA     NE 
OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!

NEWSLETTER

Prijavi se na naš newsletter in ne zamudi novosti, akcij in najboljših ponudb v Sloveniji!


S prijavo na Newsletter se strinjam s pogoji uporabe in soglašam s prejemanjem promocijskih obvestil

Neispravan e-mail.

Leo Club - Loyalty kartica

Vse pravice pridržane © Polleo Sport 2008 - 2021
Polleo sport d.o.o. | Miklošičeva cesta 16, 1000 Ljubljana, Slovenia | EMŠO: 8126232000 | DDV SI78586011 | MBS: 8126232000 | Trgovsko sodišče v Ljubljani, Slovenia