Brezplačna dostava nad 39.99€

Neispravan email.

vívofit 4

84.99€*

*Vključ. DDV in dostava

vívofit 4

Merilnik aktivnosti z baterijo, ki zagotavlja napajanje več kot 1 leto

  • Opremljen je s stalno vklopljenim prilagodljivim barvnim zaslonom in baterijo, ki zagotavlja napajanje več kot 1 leto, zato polnjenje ni potrebno.
  • Šteje korake, meri razdaljo in porabljene kalorije, spremlja spanje in izračuna dnevni cilj korakov.
  • Merilnik je varen za uporabo med plavanjem in prhanjem.
  • V rednih časovnih presledkih se sinhronizira s storitvijo Garmin Connect™, v kateri lahko shranjujete, načrtujete in delite svoje dejavnosti, sodelujete v družabnih izzivih in še več.
  • Funkcija Garmin Move IQ™ samodejno zazna dejavnost in razvrsti vrsto dejavnosti v storitvi Garmin Connect.

Poiščite nove načine za izboljšanje svojih dosežkov z merilnikom vívofit 4, katerega uporaba je preprosta. Omogoča vam merjenje aktivnosti in neprekinjeno gibanje, saj vam dejavnosti ni treba prekiniti zaradi polnjenja. Merilnik vívofit 4 z baterijo, ki zagotavlja napajanje več kot 1 leto, je izjemno primeren za nenehno nošenje, tako da lahko ves čas merite svojo aktivnost, pri čemer omogoča tudi samodejno razvrščanje z detektorjem Move IQ in še veliko več.

Neprekinjeno nošenje

Merilnik aktivnosti vívofit 4 neprestano spremlja vaš napredek, pri čemer ne potrebujete polnilnika, saj baterija zagotavlja napajanje več kot eno leto. Uporabljate ga lahko tudi v bazenu ali pod prho, stalno vklopljen barvni zaslon pa je svetel in jasno berljiv tudi na neposredni sončni svetlobi. Izrazite svojo osebnost tako, da zaslon prilagodite z barvnimi temami, videzi ure in kratkimi besedili ali pa zamenjate pašček. Dodatni paščki so na voljo v različnih barvah in slogih.

Priročna naprava na zapestju

V merilniku vívofit 4 je na voljo več novih orodij, ki vam nekoliko olajšajo življenje. V pripomočku za vreme si lahko hitro in pregledno ogledate, kaj bo prinesel dan. S programom lahko nastavite alarm, ki se vklopi v napravi, ali pa kar na zapestju nastavite odštevanje časa, ki vas opozori, ko je treba izklopiti pečico. Ste založili telefon? Merilnik vívofit 4 vam lahko pomaga tudi pri tem.

Začnite se gibati na preprost način

Časovnika dejavnosti vam ni treba ročno vklopiti in izklopiti, saj za to poskrbi detektor Move IQ. Detektor lahko samodejno zajame in razvrsti različne dejavnosti, kot so hoja, tek, kolesarjenje, plavanje in uporaba eliptičnega trenažerja. Pri hoji in teku lahko celo samodejno vklopi časovnik dejavnosti. Zajete podatke si lahko pozneje ogledate v storitvi Garmin Connect.

Prilagojeno merjenje aktivnosti in spodbujanje

Merilnik vívofit 4 vas spodbudi, da vstanete in se začnete gibati. Poleg števila korakov, razdalje, porabljenih kalorij in spanja beleži tudi obdobja nedejavnosti. Barvna vrstica gibanja se zapolni in vas tako opomni, da predolgo mirujete. Ponastavite jo z nekajminutno hojo. Merilnik vívofit 4 celo ugotovi, kakšna je trenutna raven vaše aktivnosti, in vam na podlagi tega dodeli dosegljiv dnevni cilj korakov. Ko dosežete mejnike, prilagodi cilj za naslednji dan in vas postopoma spodbuja k bolj zdravemu življenjskemu slogu.

Delite in tekmujte

Merilnik vívofit 4 se čez dan v rednih presledkih sinhronizira s storitvijo Garmin Connect. S programom Garmin Connect™ lažje izboljšate svoje dosežke kot kadar koli prej. Na poudarjenih barvnih karticah dejavnosti so pregledno navedeni vsi statistični podatki. Pomaknite se navzdol in preprosto primerjajte današnje skupne vrednosti s preteklimi rezultati ali tapnite za podrobnejše informacije. Dejavnosti in druge meritve zdravstvenega stanja, ki jih beleži naprava, so prikazane izjemno podrobno. Poleg tega so prikazani samo podatki, ki so prilagojeni vam in vašemu načinu gibanja, vsi drugi nepotrebni parametri pa so izpuščeni.

Izzivi korakov z otroki

S funkcijo Toe-to-Toe™ lahko povabite svoje otroke na tekmovanje v številu korakov. Merilnik aktivnosti vívofit 4 lahko vzpostavi brezžično povezavo z bližnjim merilnikom vívofit jr.  vašega otroka ali celo z drugim merilnikom vívofit 4 in takoj začne tekmovanje v številu korakov z merjenjem časa. Upravljanje poteka na zapestju in ko je tekmovanje končano, oba udeleženca vidita skupno število korakov, doseženo med izzivom ena na ena, in ugotovita, kdo je zmagal.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Prijava na newsletter

Prijavi se na naš newsletter in ne zamudi novosti, akcij in najboljših ponudb v Sloveniji!


Dovoljujem prejemanje newsletter-ja.

Neispravan e-mail.

Sledi nam na:

Diners Maestro MasterCard Visa WS PAy PayPal SSL secured
Vse pravice pridržane © Polleo Sport 2008 - 2021
Polleo sport d.o.o. | Miklošičeva cesta 16, 1000 Ljubljana, Slovenia | EMŠO: 8126232000 | DDV SI78586011 | MBS: 8126232000 | Trgovsko sodišče v Ljubljani, Slovenia