Vitamini za oči

Filtriraj
Cena
Razpon: 5.49 € - 28.99
Kategorija
Brand
Ne vsebuje
Pakiranje
Easy C 500 mg z bioflavonoidi, 120 tablet
Vitamin C je ena najpomembnejših naravnih substanc. Antioksidant, ki blagodejno vpliva na naš organizem, se topi v vodi, hitro oksidira in  se uniči pri visokih temperaturah.  Easy-C™ je formula, ki vsebuje esterificirana z vitaminom C. ..
Vitamin C z bioflavonoidi in šipkom, 180 kapsul
Kaj je vitamin C? Vitamin C je esencialen, v vodi topen vitamin, ki v človeškem telesu sodeluje pri vrsti pomembnih procesov. Njegova najpomembnejša funkcija je antioksidant. Dodani so tudi bioflavonoidi, ki še povečajo aktivnost vitamina C. Močne..
Vitamin C v prahu, 100 g
Myprotein
5.99€
Kaj je Vitamin C Prašek? Vitamin C Prašek je 100 % askorbinska kislina. Prašek je topen v vodi. Koristi Vitamin C Praška Vitamin C je za športnike pomemben, sej pomaga ohranjati normalno delovanje imunskega sistema med in po intenzivni teles..
C-500, with Rose Hips, 100 tablet
Vitamin C ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom in delovanju imunskega sistema. Tablete so primerne za vegetarijance in veganeVitamin C ima vlogo pri:delovanju imunskega sistema med intenzivno telesno dejavnostjo in po njej,*nastajanj..
Vitamin C Complex, 90 kapsul
Leovital
13.99€
En vitamin, veliko nalog! Vitamin C je v vodi topen vitamin, bistvenega pomena za delovanje človeškega telesa. Znano je, da ga človeško telo ne more samostojno sintetizirati in je zato potrebno pridobiti od zunaj. Glavni vir tega vitamina so citru..
C 1000 complex, 20 šumečih tablet
Prehransko dopolnilo z vitaminom C in bioflavonoidi. Vitamin c prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti ter normalnemu delovanju imunskega sistema. Vitamin e in vitamin c prispevata k zaščiti celic pred oksidativnim stresom. Vitamin..
Selenium, 100 mcg, 100 tablet
Now Foods
7.99€
Selen je bistveni mineral v sledovih, ki ga naravno najdemo v brazilskih oreščkih, mesu, morskih sadežih in pšeničnih kalčkih. Brez kvasa. Uporaba: Konzumirati eno tableto enkrat dnevno. Navedba: Prehransko dopolnilo ni nadomestilo ..
Vitamin A, 10 000 IU, 100 softgels
Vitamin A je potreben za vzdrževanje tkiv, ki pokrivajo notranjo in zunanjo površino telesa, vključno z očmi, kožo, dihali, prebavili in sečili. * V tem izdelku se lahko pojavijo naravne barvne razlike. 3.000 mcg (10.000 ie) Podpira zdravje ..
Vitamin E-400, Natural, 50 softgels
Vitamin E je glavni antioksidant in primarna obramba pred lipidno peroksidacijo. Še posebej pomembno je pri zaščiti telesnih celic pred poškodbami / oksidacijo prostih radikalov. Zaščito celic pred oksidativnimi poškodbami je mogoče doseči z dodatnim..
Ascorbate C prah, 224 g
Twinlab
28.99€
Askorbat C (askorbinska kislina, vezana na kalcij) je nekisla oblika vitamina C, stabilna in odporna na temperature, zato jo lahko dodamo tudi v čaj. Ta formula vitamina C zagotavlja blag vir vitamina C iz 100% učinkovitega, čistega, kristalnega v..

NEWSLETTER

Prijavi se na naš newsletter in ne zamudi novosti, akcij in najboljših ponudb v Sloveniji!


S prijavo na Newsletter se strinjam s pogoji uporabe in soglašam s prejemanjem promocijskih obvestil

Neispravan e-mail.


Vse pravice pridržane © Polleo Sport 2008 - 2021
Polleo sport d.o.o. | Miklošičeva cesta 16, 1000 Ljubljana, Slovenia | EMŠO: 8126232000 | DDV SI78586011 | MBS: 8126232000 | Trgovsko sodišče v Ljubljani, Slovenia