Brezplačna dostava nad 39.99€

Neispravan email.

Pravila nagradne igre - UNTAMED

Odštevamo do velikega PRESALE-a!

Prijavi se in vsak dan osvoji model iz nove kolekcije Untamed

1. Splošni pogoji

Organizator nagradne igre je Polleo Adria d.o.o., Samoborska cesta 134, Zagreb, ki v sklopu najave velike presale akcije nove kolekcije znamke Zoe naključno nagradi vsak dan eno tekmovalko, ki je pustila elektronski naslov in se s tem strinjala, da sodeluje v nagradni igri – z enim izdelkom iz nove kolekcije.  

Vsak dan se predstavi en izdelek, ki ga je mogoče osvojiti, zmagovalko pa bomo razglasili z naključnim izborom.

2. Namen nagradne igre je:

- Predstavitev nove kolekcije Zoe Untamed

3. Trajanje nagradne igre

Nagradna igra traja od ponedeljka 18. maja 2020 do torka 26. maja 2020 do 20:00 ure. Razglasitev dobitnice bo vsak dan ob 21:00 uri, a dobitnica bo obveščena tudi preko e-poštnega naslova, ki jo je navedla ob prijavi na nagradno igro.

4. Kdo lahko sodeluje?

V nagradni igri lahko sodelujejo posamezniki (fizične osebe) s stalnim ali začasnim prebivališčem v Republiki Sloveniji, ki so na dan žrebanja zmagovalca polnoletni (starejši od 18 let). V nagradni igri ne morejo sodelovati zaposleni organizatorjev, člani njihove ožje družine (zakonec, zunajzakonski partner, starši, otroci) in druge osebe, ki so kakorkoli neposredno vključene v izvedbo nagradne igre.

Vsak udeleženec lahko sodeluje v nagradni igri samo v svojem imenu in s sodelovanjem potrdi, da so vsi posredovani osebni podatki izključno njegovi osebni podatki in da se strinja s Pravili in pogoji nagradne igre.

Pogoj za udeležbo v nagradni igri je prijava z e-poštnim naslovom in strinjanje s Pravili nagradne igre.

S sodelovanjem v nagradni igri se šteje, da se udeleženec strinja z vsemi pogoji in pravili, povezanimi z nagradno igro. Za izvedbo tega žrebanja nagrad in izpolnitev namena, za katerega je bilo nagradno žrebanje organizirano v skladu s Pravili, bo udeleženec organizatorju posredoval naslednje podatke: e-poštni naslov.

5. Kako lahko sodelujem?

Za sodelovanje v nagradni igri je potrebno vnesti svoj e-mail naslov in označiti Soglasje s pravili nagradne igre ter uporabo in obdelavo osebnih podatkov za namene nagradne igre. Vsak udeleženec nagradne igre lahko sodeluje le enkrat in lahko osvoji samo eno nagrado v času trajanja nagradne igre. Vsi udeleženci, ki izpolnjujejo vse zahteve te nagradne igre in so upoštevali zgornje korake, bodo uvrščeni na popis za elektronsko žrebanje glavne nagrade.

6. Nagradni fond

Nagradni fond je izražen u maloprodajni vrednosti Zoe modela, ki se ta dan daruje.

Izbrani modeli morajo biti razpoložljivi od strani Prireditelja nagradne igrePolleo Adria d.o.o.

Prireditelj bo nagrado poslal dobitniku na želen pod pogojem, da je ta isti na področju Republike Slovenije.

Nagrade ni mogoče zamenjati, ni je mogoče zamenjati za denar in je ni mogoče prenesti na drugo osebo. Niti organizator niti dobitnik glavne nagrade ne morejo dodeljeno nagrado finančno povečati ali nadgraditi (doplačilo dobitnika).

7. Izvlačenje dobitnika nagradne igre

Izvlačenje dobitnika bo vsak dan od 18.05 do 26.05 ob 21:00 uri, z nesumljivim elektronskim izborom iz baze mailov vseh udeležencev.

Dobitnica bo obveščena z mailom o dobljeni nagradi ter njenim prevzemom.

Izžrebanje dobitnikov nagrade bo izvedla tričlanska komisija, ki temelji na načelu naključnega izbora z aplikacijo random.org.

Na rezultate se ni mogoče pritožiti. Če so zmagovalci navedli nepopolne ali netočne podatke ali / in ne morejo biti obveščeni in / ali ugotovijo, da niso izpolnili vseh zahtev za sodelovanje v nagradni igri in / ali so kršili te pogoje in / ali če ne želijo izpolniti svojih obveznosti v skladu z temi pogoji, si organizator pridržuje pravico, da nagrado podeli nekomu drugemu.

Če nagrade ne bo mogoče podeliti nadomestnem dobitniku glavne nagrade, nagrada ne bo podeljena.

8. Obvestilo dobitnika in prevzem nagrade

Dobitnik bo o nagradi obveščen po elektronski pošti, ki je bila vnesena ob prijavi za sodelovanje. Če se zmagovalec v roku 3 dni ne odzove na pošto, se šteje, da nagrajenec ne želi prevzeti nagrado.

Nagrada bo zmagovalcu poslana na želeni naslov, pod pogojem, da je le-ta na območju Republike Slovenije.

Zmagovalec mora ob prevzemu nagrade obvestiti organizatorja nagradne igre o svojem naslovu, po potrebi pa bo moral zmagovalec pred prevzemom nagrade navesti tudi vse druge osebne podatke za namen podelitve nagrade.

Organizator si pridržuje pravico, da nagrade ne podeli, če: - nagrajenec ne izpolnjuje pogojev za prevzem nagrade, - nastajajo dvomi o identiteti podatkov, - zmagovalec ni predložil svojih resničnih podatkov, - nagrajenec se v roku od 5 dni od prejema obvestila ne oglasi na telefonski poziv, s katerim ga obveščamo o prevzemanju nagrade, - če se ugotovi, da je udeleženec nagradne igre sodeloval v nasprotju s pravili, - v drugih primerih, če dodelitev nagrade ne bi bila mogoča ali zakonita.

9. Odgovornost organizatorja

Organizator ne prevzema odgovornosti: - za kakršne koli nesreče ali poškodbe, ki so posledica uporabe in / ali uživanja podeljenih nagrad, s katerimi se nagrajenci izrecno strinjajo. - organizator ne prevzema nobene odgovornosti za nepravilno delovanje interneta, (ne) delovanje in druge dejavnosti družabnega omrežja Facebook ali (ne) delovanje e-pošte, telefonskih linij ali drugih naprav, ki omogočajo potek te nagradne igre.

Organizator tudi ne odgovarja, če eden ali več udeležencev iz kakršnega koli razloga ali tehnične napake, povezane z delovanjem družbenega omrežja, ne more dostopati do spletnega mesta ali sodelovati v nagradni igri; - Organizator ne prevzema nobene odgovornosti za okužbo  računalnika z virusi ali za vstop tretjih oseb v računalnik udeležencev tekmovanja in za posledice povezovanja udeležencev v omrežje preko spletnega mesta.

Organizator ne odgovarja za kakršno koli škodo, povzročeno udeležencu, njegovi / njeni računalniški opremi, pametnem telefonu ali podatkih, shranjenih na teh napravah, ali za osebne in poklicne posledice, ki se lahko zaradi tega povzročijo udeležencu.

Organizator se zavezuje, da bo skupaj s ponudniki storitev uporabil vsa sredstva, da bo sistem izbire zmagovalcev in podelitev nagrad skladen s Pravilnikom. V primeru izredne predčasne prekinitve nagradne igre iz razlogov, ki niso na strani organizatorja (višja sila itd.), si organizator pridržuje pravico, da nagrado podeli tistim, ki so sodelovali v nagradni igri do trenutka prenehanja ali da nagradno igro konča brez obveznosti do udeležencev. torej, da jo prekine. V teh primerih organizator ne odgovarja za nastalo škodo.

10. Zaščita osebnih podatkov

Polleo Adria.d.o.o, OIB: 12791380945, Zagreb, Samoborska cesta 134, kot Vodja zbirke osebnih podatkov vas obvešča, da so vaši osebni podatki poslani s spletnega mesta www.polleosport.si (v nadaljevanju "spletna stran") in da bodo obdelani.

S sprejetjem te izjave se šteje, da svobodno in izrecno soglašate z zbiranjem in nadaljnjo obdelavo vaših osebnih podatkov, ki so Polleo Sportu na voljo kot uporabniku prek teh spletnih strani za izrecno navedene namene. Gre se za prostovoljno posredovanje informacij in niste dolžni sprejeti te izjave ali vnesti svojih osebnih podatkov v enega izmed prijavnih obrazcev, ki so na voljo na tem spletnem mestu.

Če sprejmete to izjavo in z vnosom predložite vaše osebne podatke, se šteje, da ste privolili v obdelavo teh istih v marketinške namene (zagotavljanje informacij, ponudb in promocijskih materialov o izdelkih in / ali storitvah Polleo Sporta, spodbujanje oglaševanja Polleo Sporta in raziskave trga).

Polleo bo vaše osebne podatke obravnaval v skladu s Splošno uredbo o varstvu podatkov, ki jo lahko preberete tukaj, v skladu s Politiko zasebnosti in piškotki, ki jih lahko preberete tukaj in v skladu z drugimi veljavnimi predpisi Republike Slovenije ter vedno z uporabo ustreznih tehničnih in varnostnih ukrepov za zaščito vaših osebnih podatkov pred nepooblaščenim dostopom, zlorabo, razkritjem, izgubo ali uničenjem. Polleo varuje zasebnost svojih uporabnikov in obiskovalcev spletnih strani, vzdržuje zaupnost vaših osebnih podatkov ter omogoča dostop in razkritje osebnih podatkov le tistim zaposlenim, ki jih potrebujejo za opravljanje svojih poslovnih dejavnosti, in tretjim osebam le v zakonskih primerih.

Prosimo, upoštevajte, da lahko kadar koli, v celoti ali delno, brez plačila in razlage odstopite od svojega soglasja in zahtevate prenehanje obdelave vaših osebnih podatkov in tržnih dejavnosti, ki so bile usmerjene na vas. Umik lahko vložite v kateri koli poslovalnici Pollea, po pošti na zgornji naslov ali na elektronski naslov: shop@polleosport.si.

Prosimo, natančno preberite to izjavo. S sprejetjem te izjave in posredovanjem vaših osebnih podatkov preko te spletne strani potrjujete, da ste jo prebrali in razumeli, in Polleu dovolite, da vaše osebne podatke obdeluje in uporablja za tržne raziskave, pošiljanje informacij, ponudb in promocijskih materialov o novih storitvah in / ali izdelkih. Izrecno izjavljate, da ste starejši od 16 let.

Prijava na newsletter

Prijavi se na naš newsletter in ne zamudi novosti, akcij in najboljših ponudb v Sloveniji!

Dovoljujem prejemanje newsletter-ja.

Neispravan e-mail.

Diners Maestro MasterCard Visa WS PAy PayPal SSL secured
Vse pravice pridržane © Polleo Sport 2008 - 2020
Polleo sport d.o.o. | Miklošičeva cesta 16, 1000 Ljubljana, Slovenia | EMŠO: 8126232000 | DDV SI78586011 | MBS: 8126232000 | Trgovsko sodišče v Ljubljani, Slovenia